Перейти до змісту

Нічна покатушка

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
:smile3: а шолом обов'язковим атрибутом має бути?...а то я тілько початківець у покатушках, тому всього обмундирування немаю...а зарплата ще не скоро :ok2:

Каску рахую ОБОВЯЗКОВИМ атрибутом покатушки.....Уяви, якби ти впав на шв 60 км/год..........

Або якась сука би тебе підрізала... чи ще щось подібне. Життя дорожче.

Опубліковано
Каску рахую ОБОВЯЗКОВИМ атрибутом покатушки.....Уяви, якби ти впав на шв 60 км/год..........

На трасі шлем та рукавиці речі неодмінно потрібні і безумовні. Є приклад з Таврією,

су.. забив би гада, як був би там (Вреш не удеш :smile3: )

Додав статтю про Ночная езда.

Вчора гоцав на Джерела ввечері класс, правда повертався вже сутеніло але дорога повний рулез, після роботи катнути 60-70 км і потім засипаєш як убитий ніяких стресів.

P.S. Хто за - можна щодня, приєднуйтесь... Збіраємось як завжди в 19:00 біля бім бома ....

Я завжди на трубі.

Опубліковано
зрозумів, значить неодмінно буду старатись з бюджету собі викроїти такі речі... ;)

о, ще як є з чого викроїти, то які сумніви. В мене навіть питання не постає купити лишню спідницю чи щось до веліка, а ти, я так зрозуміла, нормально їздиш і треба мати все необхідне. Слухайся старших, наших лосів :)

Опубліковано
о, ще як є з чого викроїти, то які сумніви. В мене навіть питання не постає купити лишню спідницю чи щось до веліка, а ти, я так зрозуміла, нормально їздиш і треба мати все необхідне. Слухайся старших, наших лосів :)

Така ж ситуація... Купив велосипеда. Виявилося що ще купу всього треба: одяг, шолом, замок, ліхтар, маячок, рукавиці, болотніки. А ще виявилося, що втулка задня не подобається... поміняв...касету вже розбив..теж поміняв... вже на вилку й шатуни скоса поглядаю... коротше були б гроші, а що апгрейдити знайдеться :)

Опубліковано

Ну то як? Хто має бажання затра (для тих хто в танку - в середу) на 23.00 зібратися й кудись катнутися?

P.S. Ідейка куди - вже є. Сьогодні роздивлюся чи буде там класно

Опубліковано

Поїхали, поїхали.

Як показала "Вікрита ніч" - організм здатен протриматись ніч без сну, от тільки б чуть того гарячого вина, що холод не зачіпав зовсім <_<

Опубліковано
от тільки б чуть того гарячого вина, що холод не зачіпав зовсім :P

угу. це і буде сенс нашої покатухи - найти гаряче вино чи тепле пиво <_<

Опубліковано

Ситуація така. Планується для початку невелика нічна покатушка. Так як організованих подібних дійств у нас не було (або я про них не чув) і так як я підняв це питання, то було вирішено не безцільно вештатися містом, а все-таки щось трішки запланувати. Деталі дізнаєтесь на місці (так цікавіше буде :D). Поки про основне. Кілометраж планується невеликий - біля 30 кілометрів (від Лесі - до Лесі). Для початку, й для визначення пріорітетних напрямків, думаю, буде досить.

Мати при собі:

1. Ліхтар і задній маячок (ніч все-таки)

2. Шолом (дуже бажано)

3. Щось на себе накинути (щоб ніхто не змерз і не захворів потім, бо вночі прохолодно)

І ще: народ, дайте знати хто буде, щоб знати скільки нас буде, і, відштовхуючись від цього, вирішити деякі організаційні питання.

Опубліковано

Малацца, Вампіріч, так дєржать! Шкода, що я не зможу приєднатись - їду у відрядження. Ви там поки все розвідайте - потім розповісте. :D

Опубліковано

Я бы б поехал - но , во первых, завтра и так намотаю 70 км и буду слабеньким на вечер, во вторых - проблема с фонариком - не знаю, какой взять :D

Или новенький сверхмощный налобник с питаловом в кармашке, или просто ближний мой самодельный, чи то ограничится двуме сигмами супраледами?

Опубліковано

я також буду, бо якось поки не доводилось катать вночі, а хочеться) (на квест нажаль не вийшло приїхать :( )

Опубліковано
Я бы б поехал - но , во первых, завтра и так намотаю 70 км и буду слабеньким на вечер, во вторых - проблема с фонариком - не знаю, какой взять :(

Или новенький сверхмощный налобник с питаловом в кармашке, или просто ближний мой самодельный, чи то ограничится двуме сигмами супраледами?

по перше, знаючи тебе, 30 км додатково, ще й не лосиним темпом то для тебе раз плюнути

по друге - мені б твої проблеми :)

бери обидва ліхтарі і приїжджай! І най зустрічні автомобілі злякано вирулюють на обочину :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...