bormotuha Опубліковано 19 Серпня, 2019 в 12:30 #1 Опубліковано 19 Серпня, 2019 в 12:30 Електрична яйцеварка CLATRONIK на 6 яєць, нова, привезена з Німеччини Ціна - 400 грн О95 - 5З- І І - І72 О96 - 6Ч-82 - І72 Спойлер
SergLutsk Опубліковано 19 Серпня, 2019 в 19:48 #2 Опубліковано 19 Серпня, 2019 в 19:48 Наперед сорі за флуд, але я вперше почув що взагалі буває такий прибор То він що, на пару їх варить чи що ? Чи ота формочка опускається у воду ? То весь сенс прибора щоб можна було зварити там де немає плити ?
Zevs_Isver Опубліковано 19 Серпня, 2019 в 19:54 #3 Опубліковано 19 Серпня, 2019 в 19:54 3 хвилин тому, SergLutsk сказано: Наперед сорі за флуд, але я вперше почув що взагалі буває такий прибор То він що, на пару їх варить чи що ? Чи ота формочка опускається у воду ? То весь сенс прибора щоб можна було зварити там де немає плити ? ага, є от збоченці.... там ще напевно і таймер присутній... розумний поставив звечора і о 7:45 ранку маєш зварені як ти любиш яйця і такої температури що можна зразу чистити
bormotuha Опубліковано 20 Серпня, 2019 в 05:38 Автор #4 Опубліковано 20 Серпня, 2019 в 05:38 9 годин тому, SergLutsk сказано: Наперед сорі за флуд, але я вперше почув що взагалі буває такий прибор То він що, на пару їх варить чи що ? Чи ота формочка опускається у воду ? То весь сенс прибора щоб можна було зварити там де немає плити ? З інструкції зрозумів, що міркою (стаканчик, є у комплекті) наливають воду і варять. Нова ціна - 380 грн Знайшов відео https://www.youtube.com/watch?v=URnOOBIaUsg
Deemon Опубліковано 20 Серпня, 2019 в 08:49 #5 Опубліковано 20 Серпня, 2019 в 08:49 12 годин тому, SergLutsk сказано: Наперед сорі за флуд, але я вперше почув що взагалі буває такий прибор То він що, на пару їх варить чи що ? Чи ота формочка опускається у воду ? То весь сенс прибора щоб можна було зварити там де немає плити ? насправді зручна штука, користуюсь подібним декілька років - варить відмінно. Принцип роботи - в лоточок ставляться яйка з проколеним торцем (маленька булавка на дні мірного стаканчика), заливається вода згідно кількості штук і густоти приготування, старт - нагрівальний елемент гріє та випаровує воду до завершення приготування і девайс сигналізує про завершення процесу. В чому плюс відносно каструльок-рунделиків і плити, не потрібно медитувати над процесом, засікати старт кипіння, ловити час щодо рідкі\густі і тд.
Deemon Опубліковано 20 Серпня, 2019 в 08:50 #6 Опубліковано 20 Серпня, 2019 в 08:50 12 годин тому, Zevs_Isver сказано: там ще напевно і таймер присутній... розумний немає, керування - одна клавіша, включення нагрівалки
SergLutsk Опубліковано 20 Серпня, 2019 в 10:01 #7 Опубліковано 20 Серпня, 2019 в 10:01 1 година тому, Deemon сказано: не потрібно медитувати над процесом, засікати старт кипіння, ловити час щодо рідкі\густі Проблема зловити момент коли вони потрібної густини не в тому що важко засікти час і вчасно зняти, а в тому що яйця купуються весь час різні, то більші, то менші, то твердіша скарлупа то тоньша. Так що той самий час для всіх не підходить. Гадаю і тут та сама проблема має бути.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.