Expert Опубліковано 25 Червня, 2008 в 08:51 Поділитися #1 Опубліковано 25 Червня, 2008 в 08:51 Вот, бороздя просторы интернета надыбал такой вот ролик. Если на форуме есть расисты/фашисты гляньте обязательно.Лично мне очень понравился.Клип Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimmon Опубліковано 25 Червня, 2008 в 09:09 Поділитися #2 Опубліковано 25 Червня, 2008 в 09:09 Класное позитивное видео, и чего у нас нет таких социальных реклам по телеку? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 25 Червня, 2008 в 19:41 Автор Поділитися #3 Опубліковано 25 Червня, 2008 в 19:41 Видимо, бо за это бабла не платят.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chill Опубліковано 25 Червня, 2008 в 19:49 Поділитися #4 Опубліковано 25 Червня, 2008 в 19:49 Этот ролик вызвал у меня на лице добрую улыбку, жаль только что в реальной жизни не все так радужно... Вообще - очень классно сделано. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mondiale Опубліковано 25 Червня, 2008 в 20:01 Поділитися #5 Опубліковано 25 Червня, 2008 в 20:01 вау.. це річ просто шедевр у своєму пропагандистському жанрі! І актор чудовий Этот ролик вызвал у меня на лице добрую улыбку, жаль только что в реальной жизни не все так радужно... Вообще - очень классно сделано. Реальність творим ми. Так шо думаючи про добре ти робиш краще Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 26 Червня, 2008 в 18:09 Автор Поділитися #6 Опубліковано 26 Червня, 2008 в 18:09 Реальність творим ми. Так шо думаючи про добре ти робиш кращеСлышь, метафизик. Хватит тут проповедовать повсюду. Прям новый пророк нашелся. Создай тему, и там проповедуй...Хорошо бы его где-нибудь по телевизору прокрутить. Может ролик и не выбьет дурь из вайт-павр голов, но задуматься их заставит, я думаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:24 Поділитися #7 Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:24 шоето ви, коцапчегі такі озабочені?Ніхто вас Тиграми з мессершмідтами воювати ніби не збираєтьтся, враг павєржен і весь в своїх бюргерських проблемах, іменем Шухевича вулиці не називають (принаймні на Волині), і взагалі, "бритоголових" можна зустріти тільки в Пітері та в Москві.Може це ваша пробема, а не наша? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:40 Автор Поділитися #8 Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:40 Ніхто вас Тиграми з мессершмідтами воювати ніби не збираєтьтся, враг павєржен і весь в своїх бюргерських проблемах, іменем Шухевича вулиці не називають (принаймні на Волині), і взагалі, "бритоголових" можна зустріти тільки в Пітері та в Москві.Мда... Ты думаешь, что если по телику не говорят, что в Украине есть фашизм, то его нет? Я , например, наблюдаю надписи "Вайт пауер" и свастики даже тут в Луцке. Причем все больше и больше. Эта зараза дошла до нас.Надо быть слепым, чтоб этого не замечать.Слово "коцапчег" воспринял как оскорбление в свою сторону. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:44 Автор Поділитися #9 Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:44 Кстати, пора бы сообразить, что с таких вот "коцапчегов" и начинается нацизм (а потом и фашизм)....Не начинайте, а... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:52 Поділитися #10 Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:52 Можеш назвать мене хохлом. Я не обіжусь Пы-Сы. Не бачив я ніяких "white power". Сопляки свастики малюють.... ну так..... перебісяться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:52 Поділитися #11 Опубліковано 26 Червня, 2008 в 19:52 Ніхто вас Тиграми з мессершмідтами воювати ніби не збираєтьтся, враг павєржен і весь в своїх бюргерських проблемах, іменем Шухевича вулиці не називають (принаймні на Волині), і взагалі, "бритоголових" можна зустріти тільки в Пітері та в Москві.Може це ваша пробема, а не наша?улица Шухевича есть повсеместно. и в Луцке вроде тоже.воевать с "нами" = воевать с "вами". почему-то только вы разделяете украинцев по языковому признакубритоголовых везде полнопроблема общая. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Expert Опубліковано 26 Червня, 2008 в 20:56 Автор Поділитися #12 Опубліковано 26 Червня, 2008 в 20:56 Пы-Сы. Не бачив я ніяких "white power". Сопляки свастики малюють.... ну так..... перебісятьсяА пока перебесятся еще и парочку негров убьют...С начала года в Киеве зарегистрировано 91 нападение (из них 13 убийств) на межрасовой и межнациональной почве. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
@Andrew@ Опубліковано 26 Червня, 2008 в 22:12 Поділитися #13 Опубліковано 26 Червня, 2008 в 22:12 класний ролік а я бачив схожий ролік теж з цим чюваком тільки з нього там зроби "шарпа" (якщо найду в неті то дам сцилку)кста Експерт подивись фільмєц "зіс із Інгленд" там про "традів" класний фільм на таку темуЗ.І. а по Луцьку написів "вайт павер" дуже багато а в Київі їх на кожному повороті по 10 штук Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 27 Червня, 2008 в 07:46 Адміністратори Поділитися #14 Опубліковано 27 Червня, 2008 в 07:46 В дворі якому яживу свастик якісь вилупки понамальовували. Найду хто дупу на свастику порву. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lumax Опубліковано 28 Червня, 2008 в 17:44 Поділитися #15 Опубліковано 28 Червня, 2008 в 17:44 Спасибо, ролик действительно хорош Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.