Перейти до змісту

Куплю процесор Core i5 6-го або 7-го покоління

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Zheny@ сказал:

Solid і дизайн - для них Threradripper. Райзен трохи не то.

можна я тебе йому процитую?

Я фанат Інтела. Хоча дуже задумувався над райзеном. Але, після його слів - не стану.

мова йшла про бюджетний варіант .. а Threradripper це вже трошки не ті гроші і задачі ...

можна й цитувати .. я від своїх слів не відмовляюсь .. але писати що Інтел 4/4 кращий і стабільніший в іграх (раз мова йшла про ФПС) за АМД 6/12 - це маразм .. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, dj_design сказано:

але писати що Інтел 4/4 кращий і стабільніший в іграх

Де ти побачив слово "ігри" ?

Чоловік писав, що в його задачах, інтел дав стабільних 60ФПС, в той час як у "крутого" райзена просідання до 20фпс. На скріншоті чітко видно.

Про що це говорить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, dj_design сказал:

мова йшла про бюджетний варіант .. а Threradripper це вже трошки не ті гроші і задачі ...

можна й цитувати .. я від своїх слів не відмовляюсь .. але писати що Інтел 4/4 кращий і стабільніший в іграх (раз мова йшла про ФПС) за АМД 6/12 - це маразм .. 

Стабільніший. Це зумовлено архітектурою. АМД сильно від памяті залежить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, dj_design сказано:

писати що Інтел 4/4 кращий і стабільніший в іграх (раз мова йшла про ФПС) за АМД 6/12 - це маразм .. 

Ти не бачив тестів, де 2-ядерний Інтел вставляє по самі помідори 3 чи то 4-ядерному АМД ?

Нє?, пошукай.

Ця війна безкінечна. Не бачу сенсу сперечатися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, Zheny@ сказал:

Де ти побачив слово "ігри" ?

Чоловік писав, що в його задачах, інтел дав стабільних 60ФПС, в той час як у "крутого" райзена просідання до 20фпс. На скріншоті чітко видно.

Про що це говорить?

Жень ... якщо мова йде про ФПС, то це або ігри або рендер ... тобто грає роль кількість ядер, оперативка і відеокарта .. мова явно йде не про суто процесорні обчислення а про роботу всієї системи в цілому ... а вся система на АМД взує Інтел, при умові однакового відео і оперативки (порівняня ж було суто процесорів, значит все інше має бути однакове), а це вже, вибач що повторюсь - маразм .... тим більше в словах людини яка займається розгоном .. задача якої розігнати систему і отримати максимальну циферку .. хай навіть на одну хвилину .... а не довга і стабільна робота системи в цілому...

спорити можна багато не маючи всіх даних, тому дійсно не бачу сенсу ... я сказав виключно про свій досвід роботи з одним і другим процесором в стандартних задачах ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, dj_design сказано:

Жень ... якщо мова йде про ФПС, то це або ігри або рендер ... тобто грає роль кількість ядер, оперативка і відеокарта .. мова явно йде не про суто процесорні обчислення а про роботу всієї системи в цілому ... а вся система на АМД взує Інтел, при умові однакового відео і оперативки (порівняня ж було суто процесорів, значит все інше має бути однакове), а це вже, вибач що повторюсь - маразм .... тим більше в словах людини яка займається розгоном .. задача якої розігнати систему і отримати максимальну циферку .. хай навіть на одну хвилину .... а не довга і стабільна робота системи в цілому...

тож є тести , де інтел у всіх іграх швидше 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, case_l сказал:

тож є тести , де інтел у всіх іграх швидше 

я таких відео пару десятків можу намалювати .....

комплектуючі розписані тільки для Інтела .. мамка на z390 чіпі, яка для цього проца нафіг не треба .. як і пам'ять 3200 яку він не підтримує нормально (2400 його робочі частоти оперативки, в АМД 2900) .. нічого не написано гнався чи сток ... 

одним словом - цифри з потолка ... якщо порівнювати 2600 то вже треба брати i5-9400F (6/6) ... де він програє Інтелу в іграх, але як на мене не так і сильно ... 

Спойлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, dj_design сказано:

я таких відео пару десятків можу намалювати .....

комплектуючі розписані тільки для Інтела .. мамка на z390 чіпі, яка для цього проца нафіг не треба .. як і пам'ять 3200 яку він не підтримує нормально (2400 його робочі частоти оперативки, в АМД 2900) .. нічого не написано гнався чи сток ... 

одним словом - цифри з потолка ... якщо порівнювати 2600 то вже треба брати i5-9400F (6/6) ... де він програє Інтелу в іграх, але як на мене не так і сильно ... 

та інтел я сам брати не буду - менша кількість ядер, тонкий текстоліт, відсутність припою і ще я LGA ненавиджу. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 годин тому, dj_design сказано:

якщо порівнювати 2600 то вже треба брати i5-9400F (6/6) ... де він програє Інтелу в іграх,

Епічно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...