Перейти до змісту

Open air in Drag Racing.

glamurnenko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Змагання з драг-рейсингу– не тільки хороший вид спорту, але й шалене шоу з масою позитивних емоцій. Якщо Ви полюбляєте автомобілі і усе, що з ними пов’язане, Вам подобається швидкість і Ви є азартною людиною, окрім того цінуєте клубну музику і бажаєте відчути задоволення від неї під звуки шалених стартів найкращих спортивних авто України - запрошуємо Вас на всеукраїнські змагання з драг-рейсингу, які проходитимуть 21 червня на аеродромі с.Крупа. Лише один раз на рік нашу область відвідують любителі автоперегонів з усієї України! Цього року на другий етап першості України приїжджають гості з Рівного, Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Вінниці, Донецька, Львова, Харкова, Кривого Рогу, Білої Церкви, Хмельницька, Ужгорода, Житомира, Маріуполя ну і звичайно м.Луцьк.

Гарний настрій від найкращих ді-джеїв міста, запальні танці від сексі піджейок та смачнючий шашлик – зроблять Ваш відпочинок незабутнім!

Гарною музикою порадують наші вуха:

14.00 - 14.45 Dj Fest

14.45 - 15.45 Dj Asya, Dj Sagantip

15.45 - 16.30 Dj Recent

16.30 - 17.15 Dj Victor Orange

17.15 - 18.00 Dj Panazz

18.00 - 18.45 Dj Witness

18.45 - 19.30 Dj WhiteFLY

19.30 - 20.15 Dj Fenom

20.15 - 21.00 Dj Shustryj

Зустрінемося на STARTi о 14.00

attachment=19850:x_18e1910a.jpg]

post-4222-1213951025.jpg

Опубліковано

Доречі, з 11.00 і до 15.00 від бару "Квартал" відправлятимуться безкоштовні автобуси, окрім того маршрутка №153 їде з центру на Крупу.

Вхід на територію гарного настрою 10 грн.

Опубліковано

О_о...супер....гонки плюс гра наших ді-джиків...я це не зможу пропустити...буду по-любому!!!організаторам респект...надіюсь все пройде на найвищому рівні!!!

Опубліковано

Ностальгія блін. А починалось вже на Жидичинській трасі, хто пам'ятає. %)

У всіх стокові тачки...

Нажаль не зможу бути, бо держ екз.

По можливості поміняйте назву теми із Drag Raising на Drag Racing.

Опубліковано

Дякую всім, хто відвідав драг!

Особисто мені сподобалося все!!!

Піджеї молодці! Ді-джеї - МЕГА МОЛОДЦІ!

Шкода, що Dj Shustryj не відіграв і Dj Fenom з Dj WhiteFLY були обмежені в часі. На майбутнє я старатимуся більш прораховувати можливі зміни!

Всім дякую!

Я задоволена грою, змаганнями, кількістю відвідувачів, і тим, що Субару все-таки перемогла, я за неї боліла! :huh:

Викладайте фото, коменти!

До наступних зустрічей!

Опубліковано

А то нічого що ця тема в трьох чи чотирьох топіках мусолиться?

Куди дивляться модератори. Теми тре об’єднати. :(

Опубліковано

Ти правий, але саме на клуб лайф спілкуються суто ді-джеї, навіть ті, які там грали. Так що фото будуть діджиків, а коменти про гру. А вже на авто паті і т.д розмовляють про обєми двигунів і самі змагання...

Опубліковано
Куди дивляться модератори. Теми тре об’єднати

Темы находятся в разных разделах. Лично у меня нет таких полномочий....

Опубліковано

Ти правий, але саме на клуб лайф спілкуються суто ді-джеї, навіть ті, які там грали. Так що фото будуть діджиків, а коменти про гру. А вже на авто паті і т.д розмовляють про обєми двигунів і самі змагання...

Я шас трохи пофлеймлю:

Теми про рейсінг зустрічала:

1. Клуб-лайф (модератор - Lumax) - створена glamurnenko

2. Авто-пати (модератор - Kidubon) - створена glamurnenko

3. Луцьк-токс (модератор - Shkoder) - створено Kelyh (контрольний?)

Модератори могли б об’єднатися і зробити розширену тему в якомусь одному розділі, а то "тут пачітал, там пасматрел"....

to glamurnenko - я ДІВЧИНКА

Опубліковано
Модератори могли б об’єднатися і зробити розширену тему в якомусь одному розділі, а то "тут пачітал, там пасматрел"....

Только здесь больше обсуждаются ди-джеи и музыка, в АвтоПати чаще встречается слово "машины", а в ЛуцкТокс обсуждается событие в целом. Поэтому так ли важно обьединять это все? :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...