Перейти до змісту

Шукаю послугу ремонту автогенератора

artikice

Рекомендовані повідомлення

Генератор почав давати слабкий вольтаж, просідання нижче 13 вольт. Шукаю де відремонтувати без мого втручання( тобто зйом, діагностика-ремонт) за адекватний цінник. Рестарт не пропонувати- орієнтовна вартість їхніх послуг виходить як купити 2шт на розборці. Зарання дякую за консультацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 04.05.2019 at 13:55, artikice сказано:

Генератор почав давати слабкий вольтаж, просідання нижче 13 вольт. Шукаю де відремонтувати без мого втручання( тобто зйом, діагностика-ремонт) за адекватний цінник. Рестарт не пропонувати- орієнтовна вартість їхніх послуг виходить як купити 2шт на розборці. Зарання дякую за консультацію.

Можеш, до нас- але хз чи буде дешевше як на рестарті. Підїдь прокунсультують, за це гроше ніхто не бере.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, зробили на реал авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, artikice сказано:

Дякую, зробили на реал авто

Ми - це і є Реал Авто.:0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, EleKtrik сказал:

Ми - це і є Реал Авто.:0016:

Тоді ви, чи хтось із ваших колег вирішили проблему з авто, а проблема була не у генераторі) Замінили ремінь додаткових агрегатів, правда аж на на наступний день закінчили, але ніби все працює)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, artikice сказано:

Тоді ви, чи хтось із ваших колег вирішили проблему з авто, а проблема була не у генераторі) Замінили ремінь додаткових агрегатів, правда аж на на наступний день закінчили, але ніби все працює)

Точно не я) Я не по ременях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...