Перейти до змісту

Шукаю послугу ремонту автогенератора

artikice

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Генератор почав давати слабкий вольтаж, просідання нижче 13 вольт. Шукаю де відремонтувати без мого втручання( тобто зйом, діагностика-ремонт) за адекватний цінник. Рестарт не пропонувати- орієнтовна вартість їхніх послуг виходить як купити 2шт на розборці. Зарання дякую за консультацію.

Опубліковано
On 04.05.2019 at 13:55, artikice сказано:

Генератор почав давати слабкий вольтаж, просідання нижче 13 вольт. Шукаю де відремонтувати без мого втручання( тобто зйом, діагностика-ремонт) за адекватний цінник. Рестарт не пропонувати- орієнтовна вартість їхніх послуг виходить як купити 2шт на розборці. Зарання дякую за консультацію.

Можеш, до нас- але хз чи буде дешевше як на рестарті. Підїдь прокунсультують, за це гроше ніхто не бере.

Опубліковано
19 минут назад, EleKtrik сказал:

Ми - це і є Реал Авто.:0016:

Тоді ви, чи хтось із ваших колег вирішили проблему з авто, а проблема була не у генераторі) Замінили ремінь додаткових агрегатів, правда аж на на наступний день закінчили, але ніби все працює)

Опубліковано
1 година тому, artikice сказано:

Тоді ви, чи хтось із ваших колег вирішили проблему з авто, а проблема була не у генераторі) Замінили ремінь додаткових агрегатів, правда аж на на наступний день закінчили, але ніби все працює)

Точно не я) Я не по ременях.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...