Перейти до змісту

Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку»

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ну і де тут "арт" а де "боді"?

Я бачу тільки "брутто" а не "боді" і щось розмазане по животу.

Ну якби так це організатори назвали :(

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Впринципі дійсно саме цікаве було між 22.00 і 1.00. Далі просто народ почав хляти і на цьому все АРТ-ШОУ закінчилось. Але ідея класна. Я думаю з часом вона трансформується в класний фестиваль. Я б хотів його побачити такий фолкльорний. Фільмів можна не показувати, бо всерівно їх нормально не подивишся, а музику фолкльорну в якомусь сучаному аранжуванні я б послухав.

Опубліковано

мой скромный фотоотчет с действа

кушать подано, садитесь жрать, пожалуйста

post-32-1215010065.jpg

фото специально для kostya и прочих искателей :unsure:

post-32-1215010073.jpg

салюты и другие огнива

post-32-1215010083.jpg

post-32-1215010091.jpg

post-32-1215010099.jpg

час тридцать, ворота открылись и началось..

post-32-1215010110.jpg

Опубліковано
Коли в якийсь концертний за приїжджає гурт ви теж стоїте під дверима в очікуванні безкоштовного входу?

Так дело в том, что билеты при входе уже не продавали, когда мы пришли, мы наивно полагали, как и многие другие, что успеем купить при входе и заранее ничего не планировали, вот так и вышло. :unsure:

Опубліковано
до першої ночі вхід був платним. то ми підпирали стіни замку і чекали, поки вони відкриють браму. і тоід зайшли на халяву

Стари Ольса- ріспект

Коли в якийсь концертний за приїжджає гурт ви теж стоїте під дверима в очікуванні безкоштовного входу?

бги. не хотілось тратити 30грн на вхід. Тим більше, ми прийшли біля 23.00, і особливого бажання заходити до замку і бачити його мешканців не було. Особливо за 30грн, які підуть на кишеню рабану-войнаровському.

Невже Ви думаєте, що коли платять гроші то вони йдуть комусь у кишеню? А хто повинен прибирати зранку сміття? готовити виступити та давати концерти? слідкувати за порядком? та багато ще такого що ми не бачимо............ Невже Ви думаєте, що ці люди хочцть і можуть це робити за ТАК? "після першої години ночі?"

Коли купуєш пиво то гроші теж ідуть комусь у карман?.............. мовчу про магазини......

Опубліковано
Коли купуєш пиво то гроші теж ідуть комусь у карман?.............. мовчу про магазини......

Літр соку коштував 15 грн. Дуже класно)

Да, ці бабки пішли у кишеню і тільки 20-30 % від загальної зібраної суми пішло на компенсацію затрат при проведені.

Опубліковано

imo, лучше всего в плане бизнеса крутнулись пчеловоды. сначала они по 5 гривен за 200 грамм продавали свою медовуху (любопытное пойло, типа перебродившего кваса с добавкой меда), потом она у них закончилась и они стали продавать что-то типа магазинного каберне или алиготе с мёдом уже по 5-10 гривен за стакан. примерно к часу ночи, когда к пиву очереди были человек по 20-30, пчеловоды уже вовсю продавали обычное магазинное чернило (которое 3 литра на 20 гривен в гастрономе, а разливное с бочки еще дешевле) по 5 гривен за 80-100 грамм, причем хлопец куда-то бегал с пустой канистрой, явно не на пасеку :unsure: доход от такого мероприятия посчитать весьма нетрудно, почти 800% навара. а вы говорите сок по 15 гривен..

водка заботливо упакованная в бумажные пакетики понравилась. европа :wacko:

Опубліковано

Дякую за ссилку, kudrom. Прочитав статтю, подивився на фото – наче побував на святі знову... Ех, якби можна було б повернути час назад . . .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...