Перейти до змісту

Крим 2008

Andrey XP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пранується поїздка на Крим. В планах поза 3 тиші км і на всьо про всьо 3 тижня,

десь 8-10 липня виїзд,їде нас двоє обладнання вже майже готове , самі помало готуємся, їде двоє.

Хто має досвід таких подорожей і може шось порадити пишіть! хто впевнений в собі і має вільний час може приєднатися, незнаю як тут а в криму можливо :0011: хто шо думає по цьом поводу і може добре шось порадити пишіть.

Опубліковано

Ага, і машину супроводу, а краще бус, щоб обидва велосипеда разом з їх власниками і зброєю помістилися :D

Опубліковано

да в палатках, ну зброю то навіть незнаю справжньої нема пневмат то незброя особо, а ніж то ітак буде :D

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Дзвонив Андрюсі.....

Вчора вони доїжджали до Херсона...............

В день їдуть по 170 - 190 км.

Блин где мои 20 лет и свобода... :D

Опубліковано

А зараз скільки....? Не обовязково зразу крутити по 200 км в день.....

Можна розпочати тренування і по рошки розкататись, аби було бажання.

А в чому полягає обмежененя свободи...?

Опубліковано

А в чому полягає обмежененя свободи...?

Думаю, в сознательной соизмеримости СВОИХ потребностей и потребностей БЛИЗКИХ тебе людей, как правило- семьи.

Читабельно? Или слишком много букв? :(

Опубліковано

43

....Думаю, в сознательной соизмеримости СВОИХ потребностей и потребностей БЛИЗКИХ тебе людей, как правило- семьи.

.......

100% :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Всім привіт! ну вот і сотні кілометрів позаду, багато вражень, побачено багато нових місць і цікавих людей,

Пройдено 1900 км за 20 днів подорожі, з них за преші 7 днів 1250 від нас до Євпаторії. і зустрів нас Крим своєю красою.

Незнаю чи варто повторювати те шо ми зробили, але в Крим з ровером на поїзді варто їхати якшо можливості є. покишо все, кого цікавить більше все розкажу і навіть фотки покажу))) :)

назад вернулися на поїзді так як часу, а скорше вже бажання крутити 1200 км небуло, да і на першу таку подорож рішили ноги поберегти) :jeer::)

Опубліковано

приезжай в воскресенье на кросс-кантри! :)

заодно расскажешь :) мы тоже вон по Словакии проехались нехило.

Опубліковано

Приїхавби але пообіцяв батьку шо поїду на світязь зним, жаль шо непопаду хтілося б поганяти,підготовка після криму норма, снімав баули то по горкам літав. А на світязь думаю ровером вальнути там і собі покатаюся, хто має бажання на вихідні десь на світязі покататися приїжайте або нанеділі буду там.

як там Словакія? як всьо прошло? в нас без єдиного проколу і ніяких поломок і аварій! дякуюБогу всьо було добре :D

Опубліковано

Андрюха, як там твоя печінка поживає??? і почки тож... така подорож довга, ото певно рідини убрали!!! :) :) :D :D :D

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Да всьо класно, дякую) подорож супер через два дня після того на світязь чухнув то туда залетів, середня 32 на 150 км )))на сталіоні)

шо там на неділю ? може приїду в суботу до вас :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...