Перейти до змісту

Подпалили магазинчик "СКЛО" на Кравчука

mc_flurry

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сижу я дома, слишу салют какой-то! Віглянул в окно а там магазин какие-то у..... подпалили!

Я в шоке!

Опубліковано

15 червня по вулиці Кравчука 19 в 23 годині приблизно загорівся вагончик. Колись в ньому продавали скло і був ларьочок з кафешкою.

Чекали пожежників хвилин 10. Цікаво шо зівак було купа, а от кому він мішав і навіщо його було підпалювати у святковий день?!

Прикладаю відео і пару фото.

Це фоткі зранку сьогодні.

post-155-1213607955.jpg

post-155-1213608712.jpg

post-155-1213608635.jpg

Це фото яке це все було раніше:

post-155-1213608776.jpg

Це саме відео пожежі:

MOV00001.rar

Жаль шо люди такі жорстокі.

Опубліковано
Мудозвони якісь, нахрен тобі та рухлядь???

Палити її т.е

Ну ну. Твій домік на дачній ділянці також спалять і скажуть так само. Побачим як буш обзиватися!

Опубліковано

Я не думаю що це було просто так випадковість. Можливо хазяїн вагончика комусь добре насолив.

Опубліковано
Вагончик вже давно не працював.Його вже почали розбирати.

Шкода, що з вагончиком так обійшлися.

Треба було культурно розібрати, а не палити ще й свято. Купа диму шкідливого і непотрібної роботи пожежників.

Опубліковано

Можливо там хтось хоче шось побудувати, а хазяїн вагончика, і землі на якій він стоїть не дозволяв.

Скоріше за все та і було. Місце там гарне.

Опубліковано
Цікаво шо зівак було купа, а от кому він мішав і навіщо його було підпалювати у святковий день?!

Так на його місці легенько п'ятиетажка стає. :D

Опубліковано

Вагончик давно не працював. Мабуть забрали дозвіл. Що вимагало його зовсім забрати.

А навіщо!!? Плати за техніку рухлять його вивезли ще й дівай його кудись. А так, спалили! Власності немає! Нехай комунальники розбираються.

Опубліковано

Сгорел, да и туда ему дорога. Единственное что нужно "наклонить" хозяина данной победы архитектурной мысли. Слава Богу что в этом году рядом не поставили палатку с пестрящей надписью "РОГАНЬ", а то б ещё и она сгорела в придачу :smile3: Я сам иногда бурлил от ярости к придуркам которые до ночи сидели там обсцыкали всё вокруг и горланили песни... А ларёк так и так себя уже изжил, каково иметь в окнах дома такое ужасное строение?

Опубліковано
Слава Богу что в этом году рядом не поставили палатку с пестрящей надписью "РОГАНЬ", а то б ещё и она сгорела в придачу :D

Ага ... або ж "кури кгріль" де стоять як мінімум 2 балони з газом. Памятаю картину коли горів такий "гріль" навпроти дитячої бібліотеки що на волі. Як рвонув 2й балон, а я стояв напевно в метрах 70 від нього а то і 100, то відчув поток тепленького повітря в лице ... Не кажу вже про тих героїв що стояли за 5 метрів біля пожежі і любувались і нічого не робили, хіба що пожежникам заважали.

Опубліковано

Дійсно для центру розвитку бізнесу несолідне якесь сусідство виходить...

Стоянку вони формально вже ніби й зробили, але така діляночка поряд пропадає.

Опубліковано

Для стоянки на 10 автомобілів - так, але не для повноцінної стоянки.

Я не думаю шо така стоянка буде досить прибутковою, щоб добиватися землі такими способами. І взагалі її там будувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...