Перейти до змісту

Куплю послугу: ремонт Mikrotik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібно відремонтувати плату роутера RB751U-2HnD не працюють всі мережеві порти, по ві-фі з"єднується добре.

Грішу на мікруху Atheros AR7241-AH1A, яку власне треба і перепаяти в першу чергу.

Хто може перепаяти дану мікросхему прошу писати в пп. Або порадьте когось хто мремонтує таке в Луцьку

Опубліковано
3 хвилин тому, volker78 сказано:

220 грн чіп, чи вже є

Та ні немає, але 220 то якось дорогувато?!

Скільки все разом буде?

Опубліковано

ну є дешевше по 155, хоч, купляй сам, 100 грн за пайку

там де берем чіпи така ціна - 182  +35 доставка

Опубліковано

підтримаю, краще взяти чіп там де бере @volker78 і виключити варіант із бракованим чіпом....

і да, ціна ремонту дуже дешева порівняно із новим девайсом, некажучи вже про інші які можна і непідняти.....

але для повної картини тре викладати інформацію після чого відвалились порти, варіант то є але краще знати точно....

Опубліковано

дякую за підтримку, але особо не поможе, ;) там де беру гарантій один хрін не дають, тому мона самому, а мона так

Опубліковано
6 хвилин тому, Voronin10 сказано:

підтримаю, краще взяти чіп там де бере @volker78 і виключити варіант із бракованим чіпом....

і да, ціна ремонту дуже дешева порівняно із новим девайсом, некажучи вже про інші які можна і непідняти.....

Людина чий девайс певно викине той мікротік і купить стобі якогось тапалінка 

6 хвилин тому, Voronin10 сказано:

але для повної картини тре викладати інформацію після чого відвалились порти, варіант то є але краще знати точно....

ну для себе я знаю, але тут піднімати я не хочу. Давай просто обмежимось ремонтом/заміною чіпа

Опубліковано

4 хвилин тому, volker78 сказано:

дякую за підтримку, але особо не поможе, ;) там де беру гарантій один хрін не дають, тому мона самому, а мона так

Ок, ті чіпи хоч схожі на оригінал, чи теж як попаде, що пришлють? http://www.lan23.ru/forum/showthread.php?t=12220

Бо мені взагалі то треба ще в 3х девайсах мережеві мікрухи замінити, все ніяк руки не доходять

Опубліковано

ну проблем з типу такими мережевими чіпами, або шим не було, треба брати і пробувати, гарантій не дам, тому якщо заведеться то 100, як ні, то на флек 1л земана - 22грн, і запили

перед пайкою нового, треба буде провести одну процідурку

ну і якщо я купляю, то бабкі за чіп прошу дуже

глянь сам, але фото може бути будь-яке, а гарантію не дають, ну тут як повезе

може взяти ТРлінк за 500 і не займатись сексом

Опубліковано
26 хвилин тому, Абдул-Хамид сказано:

В Луцьку нам ремонтували на Медіа, що на Карбишева

Була схожа проблема з портами

Що стало по грошах?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...