Перейти до змісту

Канали футбол 1/футбол 2

Titan  Titanovich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий вечір. Починається новий футбольний сезон і дуже хочеться дивитися футбол по великому екрану. Можливо хтось знає як розкодувати на спутнику канали футбол1/футбол2? І чи це взагалі можливо? Може хтось робив це і вдало, поділіться будь ласка. По biss кодуванню розкодовувати вмію, але футболи як пишуть в інеті закодовані кодуванням conax і толкової інфи як розкодувати в інтернеті не знайшов. Хто має позитивний досвід або знає як це можна зробити поділіться, будь ласка))

П.С. тільки будь ласка без "навіщо ті ахметівські канали" і т.д. це справа кожного що дивитися. дивлюся їх на oll.tv і буду дивитися. питання стосується технічних моментів розкодування і взагалі його можливості.

Опубліковано

ви випадково не із кіберполіції ? :)))

такі питання зазвичай обговорюють на супутникових форумах. А так, купуєте їхній тюнер за 1100 грн, і платите за HD 100грн/міс, без HD за 2 канали 60грн. Ще окрім того, ви платите по формулі Ротердам+, яка по суті і утримує оті канали Футбол 1/2 :D  

Опубліковано
19 часов назад, charlie сказал:

нІ, і не з поліції взагалі)

такі питання зазвичай обговорюють на супутникових форумах. А так, купуєте їхній тюнер за 1100 грн, і платите за HD 100грн/міс, без HD за 2 канали 60грн.

Про це я знаю і без вас. Дивлюся на oll.tv без всяких тюнерів на ноутбуці. 60 грн в місяць це не великі гроші в наш час, щоб дивитися футбол цілий місяць. але екран на ноуті менший ніж на телевізорі, хотілось б по ТБ дивитися

Ще окрім того, ви платите по формулі Ротердам+, яка по суті і утримує оті канали Футбол 1/2 :D  

Я ж просив без цього всього, без політичного забарвлення. питання стосується технічних моментів і взагалі можливості розкодування. якщо не маєте що по темі сказати, то стороннє приплітати не потрібно. 

Опубліковано

Пропоную купити картку на ці канали за 50 грн, нову! 5 днів безкоштовно, а потім 59 в той місяць, який хочете дивитись.

Можу допомогти з активацією. Тел. 050---804---50--50 Сергій

Опубліковано

ці канали дуже давно можна дивитись абсолютно безкоштовно

а розібратися з технічними моментами напевне можна на профільних форумах 

1.jpg

Опубліковано
В 20.08.2018 в 20:32, Titan Titanovich сказал:

І чи це взагалі можливо?

Можливо! Інтернет у допомогу! Там все покроково розписано! Хто шукає - той завжди знаходить! :)

P.S. Ну і що що ноут? Якщо є вихід HDMI то кабелем з'єднуєш з телевізором і дивись на великому екрані!

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Усім любителям футболу по телевізору - Xtra box в наявності в Луцьку. Замовляти по пошті не потрібно. Для форумчан  активація у подарунок. 

Ціна 1099 грн. Тел. 050 - 804 - 5050.Сергій

IMG_20190329_111942.jpg

Опубліковано
58 хвилин тому, Sergijko сказано:

Усім любителям футболу по телевізору - Xtra box в наявності в Луцьку. Замовляти по пошті не потрібно. Для форумчан  активація у подарунок. 

Ціна 1099 грн. Тел. 050 - 804 - 5050.Сергій

IMG_20190329_111942.jpg

скількі в місяць потім башляти теба буде?

Опубліковано
2 годин тому, westboiuu сказано:

100 грн в місяць за 2 канали. Тільки врахуйте, що з наступного сезону не буде Англійської Прем'єр Ліги на футболах. З Іспанською Ла Лігою також не ясно, можливо і її не буде. І навіть якщо ви наважитесь платити, я б певно краще рекомендував CAM модуль взяти (якщо у вас є вже нормальний ресивер з підтримокю модулів Ci+ або телевізор з вбудованим супутниковим тюнером і слотом Ci+), хоча і з CAM модулем Xtra  можуть бути танці з бубном

Опубліковано
42 хвилин тому, charlie сказано:

100 грн в місяць за 2 канали. Тільки врахуйте, що з наступного сезону не буде Англійської Прем'єр Ліги на футболах. З Іспанською Ла Лігою також не ясно, можливо і її не буде. І навіть якщо ви наважитесь платити, я б певно краще рекомендував CAM модуль взяти (якщо у вас є вже нормальний ресивер з підтримокю модулів Ci+ або телевізор з вбудованим супутниковим тюнером і слотом Ci+), хоча і з CAM модулем Xtra  можуть бути танці з бубном

ну нах 100 гривень за два канала:wacko:

Опубліковано
On 20.08.2018 at 20:32, Titan Titanovich сказано:

Добрий вечір. Починається новий футбольний сезон і дуже хочеться дивитися футбол по великому екрану. Можливо хтось знає як розкодувати на спутнику канали футбол1/футбол2? І чи це взагалі можливо? Може хтось робив це і вдало, поділіться будь ласка. По biss кодуванню розкодовувати вмію, але футболи як пишуть в інеті закодовані кодуванням conax і толкової інфи як розкодувати в інтернеті не знайшов. Хто має позитивний досвід або знає як це можна зробити поділіться, будь ласка))

П.С. тільки будь ласка без "навіщо ті ахметівські канали" і т.д. це справа кожного що дивитися. дивлюся їх на oll.tv і буду дивитися. питання стосується технічних моментів розкодування і взагалі його можливості.

Яка модель телевізора і тюнера? Якщо телевізор не Smart Samsung або LG, актуальний лише тюнер.

Опубліковано
7 часов назад, charlie сказал:

краще рекомендував CAM модуль взяти

CAM-модулів під розкодування Verimatrix в них не буде, про це вони вже повідомляли, лише Xtra boxи.

10 часов назад, Sergijko сказал:

Ціна 1099 грн

Це ж скільки часу можна через "шуру", за таку ціну, дивитись купу каналів... :D:D:D

Опубліковано
29 хвилин тому, igorgame сказано:

CAM-модулів під розкодування Verimatrix в них не буде, про це вони вже повідомляли, лише Xtra boxи.

а для чого на офіційному сайті дають інфу ? чи в них настільки мало заявок на модулі, що вирішили навіть не замовляти ?

https://xtratv.com.ua/zakazcam

який сенс власникам 4K ресиверів купувати оцей xtrabox ? а так був би модуль і проблема була б вирішена

Опубліковано
21 годин тому, westboiuu сказано:

99грн за 4 канали))) з HD, як було з 9 градуса

Опубліковано
1 час назад, Otto Kreer сказал:

я впевнений - за платним телебаченням майбутнє !

далеке майбутнє )

Звичайно! :) Тільки коли наповнюваність пакетів у тих операторів, надавачів послуг, буде відповідною і ціна адекватною! Де таке є, щоб за загальнонаціональні канали платили гроші? Я розумію спорт, НВО, Дискавері та інше подібне, но не "плюси", ТРК, ICTV, Інтер і інша лабуда, що вони хочуть втюхати і стригти "капусту".

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Нова акція від Xtra Tv!!!! 

Звертайтесь за консультацією. 

050--804--50--50.Сергій

Футбол - більше, ніж гра! Будь у грі з XtraTV цілий рік

Ми підготували спеціальну пропозицію для справжніх фанатів гри номер 1 – Xtra TV Box + підписка на 1 рік на пакет «Футбол» всього за 1499 грн.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...