Перейти до змісту

І знову геополітика "Великий договір"

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

В Росії постала дуже серйозна ПРОБЛЕМИЩА, дружити з тою нечемною Україною, чи обідитися і нарешті вже посваритися і наказати тую нечемноту тим, що непідписувати договорик про ДРУЖБАШИЩУ. Ось така ПРОБЛЕМИЩА-ТРАБЛИЩА окопалася в стольном градє да Московушкє. А каково то ваше мнєнушко да на проблємушку что бояріни во головушкє с Затуліним во Крємлюшкє давєчя да прідумалі :_07: :_07: :_07: .

Просто це буде ковбаситись зараз в усіх ЗМІ і важливо, щоб наш форум не відставав :):D:) .

Свою думку на цю тему розкажу у формі билінушки.

Значить поїхали мої двоюрідні брати в піонерський табір здоров'я набиратись. Ну зразу організувались біля одного самого здорового бойовика і тим самим забезпечили собі гарний, приємний відпочинок на весь заїзд. Бойовик був накачаним каратістом і всі мальки з завистю дивились на нього. Один чахлик тихенько підійшов до нього з бажанням стати таким самим здоровим і дуже просив відкрити йому секрет його силищі. Каратіст відвів малого на сторону і обіцяв, що питання вирішується дуже просто: чахлику потрібно приходити кожний ранок до доміка каратіста, той відвалює його в дупу, таким чином накачує його білками, після чого м'язи самі будуть рости. Після тижня треніровок чахлик не відчув збільшення м'язевої маси, зато дупа боліла досить сильно, тож він вирішив порадитись з своїми батьками чи продовжувати йому тренування. Батько чахлика виявився неостанньою шишкою в області, короче табір чуть незакрили і всім дісталась купа проблем.

Так от дуже не хочу щоб Україна (народ України) дружила з Росією, бо в тій дружбі її роль одна - роль чахлика.

Поняття дружби на державному рівні дуже абстрактне і, впринципі, його не повинно існувати, є місце тільки державним інтересам. Тому і потреба в цьому договорі мізерна і на радість тільки вимираючій комуністичній меньшості.

а от і одна з багатьох ссилочок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смотрел по ТВ выступление Байца_затулина в Думе,

и среди обычного бреда пролетела светлая мысль, попробую по памяти востановить:

"....они (это о нас, как я понял) сбираются установить в Севастополь часы которые бы отщитывали время оставшееся до вывода росийского флота с територии Укаины...."

во....

ну часы-часами, а флеш часики с обратным отщётом былобы класно....

может уже есть такое?

никто не хочет нарисовать такое?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Договір про "дружбу", гм, а хіба не було раніше такого договору ? Чи відчувалася позитивна зміна від підписання "договорів" для незамітного ока народу України, а не лише для збагачення певних осіб. Як скажімо проблема з газом і фірмою посредником.

весь пост типовий приклад української меншовартості

Якої "меншвартості" ? Менші - значить варті ? Незрозумів я :0074:

куди дивляться адміни???

писати такий бруд однозначно означає розпалювати міжнаціональну ворожнечу -

Дупу лижеш :0072:

Розпалюваням ворожнечі я би уявив це на прикладі форуму російського міста, любого російського міста :)

Начебто форум переважно український, оптимізований для Українців. А якщо ти вважаєш себе "меншістю" - то зваж на народну приказку - "Чим "менше" собачка, тим голосніше вона тявкає".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ту Naruto. ну чого ти зразу, лижеш дупу?, може він хоче накачатись..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11 - за билінушку +1, поржав від душі.

А по темі: я за вільну, незалежну, і особливо сильну Україну, але поки що так не виходить, поки-що виходить лебідь рак і щука (і хтось зних в "полосочку со звездами", а хтось з "двуглавим орлом" в кармані). Моя б воля - пустив би до влади на 2 роки когось з ярих націоналістів :) ( Тягнибок - сама підходяща фігура ), але тільки на два роки - і ні дня більше. Думаю після цього Україна зажила би ... як вареник в маслі. Ладно - то "мечта идиота" і утопія.

Думаю - нікуди ми від Росії не дінемся, і вони від нас теж. Бо в політика - це не "пионерлагерь", там другі закони. Колись товариш працював на плантації в Польщі, так він казав, що поляки (як щось станеться - війна, катастрофа...) готові бігти набагато бистріше в наш бік ніж до німців. Так само і українці. Якщо (не дай Бог) буде великий БУХ (чи ще яка оказія) - ми бистро знайдемо спільну мову і "точки соприкосновения" найперше з Росією і з росіянами, бо багато хто має і родичів там, і на російській мові говоримо як на рідній (а дехто й краще), і торгівля, і клімат, і гени... Да й корні в нас одні.

Це точно як мама з доцьою, та виросла (з усіма витікаючими), і хоче жити по своїм правилам, строїти своє гніздо. Хочеш бути дорослою - будь. А то одні слова. Так і наша країна. Хоче бути незалежною, а своєї політичної (з чисто українських інтересів) думки немає. Ніяке питання не вирішується з позиції України. І ми, як громадяни цієї країни, повинні також себе вести на користь Їй, а то так виходить: цей мені не подобається - можна послать, ми ж бо тепер вільні... А той пряником помахав - він хороший, ми з ним дружимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце вам відповідь Росії на присвоєння звання народного Кіркорову :) Думка не моя, а Тимошенко.

А я б Затуліна посадила на кол, десь на кордоні з Росією, чи в самому Севастополі на маяку, і хай би співав: "Прощай любимый город...!

Змії шевеляться, значить є що втрачати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по темі: я за вільну, незалежну, і особливо сильну Україну, але поки що так не виходить, поки-що виходить лебідь рак і щука (і хтось зних в "полосочку со звездами", а хтось з "двуглавим орлом" в кармані). Моя б воля - пустив би до влади на 2 роки когось з ярих націоналістів :) ( Тягнибок - сама підходяща фігура ), але тільки на два роки - і ні дня більше. Думаю після цього Україна зажила би ... як вареник в маслі. Ладно - то "мечта идиота" і утопія.

Тягинбок сам еще тот провокатор... И ничего он не изменит - либо сожрут, либо будет плясать под дудку...

Многие думают что майдан был революцией, нет, это просто напросто был бунт масс ибо революция должа нести за собой коренные изменения как в государственном строе, так и среди политиканов. Выводы делайте сами - не маленькие

По теме. У нас не должно быть врагов. У нас не должно быть друзей. У нас должны быть государственные интересы (с) У. Черчилль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піонерський табір здоров'я

це правило існує і до сих пір одним б"ють дупу і їм хочеться ще :mdr:

але це правило стосується напевно політиканів, які не думають за Український народ а тільки за свою дупу :) кому дати а кому полиZATY

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягинбок сам еще тот провокатор...

Провокатор не тослово - провокаторище.

Якраз такий "на початковому етапі виходу з кризи" і потрібен. :0058::):mdr::mdr::0004::0019::0018:. . . . :)... :0148:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

весь пост типовий приклад української меншовартості

куди дивляться адміни???

писати такий бруд однозначно означає розпалювати міжнаціональну ворожнечу -

andynd про який бруд ти говориш? (Якщо про історію для прикладу - вона справді мала місце, якщо дуже важливо зможу навести місце розташування піонертабору, рік і клички учасників). Що таке "розпалювати міжнаціональну ворожнечу"? В чому воно? Це щось на кшалт: "чув дзвін та не знаю де він".

Тему подав напівсатирично і напіввульгарно, внаслідок абсолютної фіктивності і маргінальності головного предмету теми - Договору про дружбу.

На сьогоднішній день знаю один договір, який з страшними порушеннями але завзято виконується Росією - про Чорноморський флот, за яким Україна (Кравчук-Кучма) віддали нахаляву тисячі гектарів для юзаня іноземними військами.

Всі договори які були хоч чимось вигідні Україні Росія в односторонньому порядку розривала.

Пізнавальну програмку доречі бачив вчора вночі по ТРК Київ: одіозний політолог Джангіров (аналогічний Погребінському, Піховшику) вів дружню полеміку з 23-річним російським політологом (або може політтехнологом) на рахунок інтересів України і Росії. Договорились до того, що в Україні представлені інтереси Росії, Євросоюзу, США, короче всіх крім України.

Отже висновок:

що ми маємо на початку 21ст:

Принципова і сильна позиція деяких політиків України відразу таврується: екстремізмом, націоналізмом, деколи фашизмом, впливом Америки;

Твереза (без рожевих окулярів) оцінка ситуації обзивається: комплексом меньшовартості, ксенофобією, рабською психологією.

І лишень ефімерна дружба з Російською федерацією, тобто з:

Адыгея (Майкоп)

Республика Алтай (Горно-Алтайск)

Башкортостан (Уфа)

Бурятия (Улан-Удэ)

Дагестан (Махачкала)

Ингушетия (Магас)

Кабардино-Балкария (Нальчик)

Калмыкия (Элиста)

Карачаево-Черкесия (Черкесск)

Карелия (Петрозаводск)

Коми (Сыктывкар)

Марий Эл (Йошкар-Ола)

Мордовия (Саранск)

Саха (Якутия) (Якутск)

Северная Осетия — Алания (Владикавказ)

Татарстан (Казань)

Тува (Кызыл)

Удмуртия (Ижевск)

Хакасия (Абакан)

Чечня (Грозный)

Чувашия (Чебоксары)

викликає заспокоєння певної категорії громадян України.

P.S.

За все своє життя я зміг зібрати найціннішу колекцію, яка складається з 4 друзів, дехто каже, що навіть це дуже багато, а тут 140 мільйонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тягинбок сам еще тот провокатор...

Провокатор не тослово - провокаторище.

Якраз такий "на початковому етапі виходу з кризи" і потрібен.

Для чого? Для того щоб остаточно дискредитувати національно-патріотичну ідею?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Dren - не про Тягнибока мова в цій темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[ Якраз такий "на початковому етапі виходу з кризи" і потрібен. :);):mdr::huh::0044: :0044: :0044:. . . . :)... :0148:

Все твои смайлы либо хорошо продуманы, либо ты не думая попал в точку: гундеж, махание шашками, избавление от тех кто махал, нычка компромата, крупные барыги у руля, романтики от власти рисуют красивую жизнь, работяги как пахали так и пашут, а кто то парит ж... , что еще кроме?

Ну очень нашу страну напоминает.

Думаю что не такой, ибо этот только ура-патриот, сгорит. Нужен чел который не побоится изменить коренным образом все от и до, и не будет обещать абстракции на 2 срок, а будет вдумчиво делать свою работу. Но реалии жизни таковы что их не пропустят к власти.

Тему подав напівсатирично і напіввульгарно, внаслідок абсолютної фіктивності і маргінальності головного предмету теми - Договору про дружбу.

На сьогоднішній день знаю один договір, який з страшними порушеннями але завзято виконується Росією - про Чорноморський флот, за яким Україна (Кравчук-Кучма) віддали нахаляву тисячі гектарів для юзаня іноземними військами.

Всі договори які були хоч чимось вигідні Україні Росія в односторонньому порядку розривала.

Пізнавальну програмку доречі бачив вчора вночі по ТРК Київ: одіозний політолог Джангіров (аналогічний Погребінському, Піховшику) вів дружню полеміку з 23-річним російським політологом (або може політтехнологом) на рахунок інтересів України і Росії. Договорились до того, що в Україні представлені інтереси Росії, Євросоюзу, США, короче всіх крім України.

Не стоит забывать про теперешнюю власть, она тоже не лыком шита.

А то что разрывает Россия - принцип выгодности еще никто не отменял (выгодно нам - значит не выгодно им). Надо учиться защищать свои интересы.

Меня удивляет нехватка политической воли, а зачастую тупости граничащей с абсурдом нашего "руководства".

...Принципова і сильна позиція деяких політиків України відразу таврується: екстремізмом, націоналізмом, деколи фашизмом, впливом Америки;

Потому что тонкости нету, тупо лезут на пролом. Сегодня придумали, завтра реализуем, а кто не все того накажем.

Итог - практически вся внутренняя политика направленная на объединение государства - либо пробуксовывает либо упёрлась лбом.

Внешняя - ниже плинтуса. Кучма хотя бы заигрывал то с теми то с этими, теперешние не умеют даже этого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кучма хотя бы заигрывал то с теми то с этими, теперешние не умеют даже этого.

Раніше таке получалось, але після 2004 балабольство вже получається не проходить, а без конкретного вектора (все ж таки Європа) хаос буде продовжуватись. При тому, що він вигідний не тільки Росії, але й нашим висуванцям. Я вже писав, що дуже цікава фігура Яценюка. Хвалити не буду, але є в ньому щось таке, що сподобається всім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось така ПРОБЛЕМИЩА-ТРАБЛИЩА окопалася в стольном градє да Московушкє. А каково то ваше мнєнушко да на проблємушку что бояріни во головушкє с Затуліним во Крємлюшкє давєчя да прідумалі

Нэд Фландерс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже писав, що дуже цікава фігура Яценюка. Хвалити не буду, але є в ньому щось таке, що сподобається всім.

Чи не молодість, часом? :rolleyes:  На неї списати можна, та і мости впливу ще не знищені...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опять же...Переливнаие из пустого в порожнее...Воду в ступі... Разжигание флейма...

Тема из разряда "Читса пагнать"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По темі: Росія чітко дає зрозуміти - дружити з Україною вона не планує, це вказується на законодавчому рівні. Тобто, саме Росія першою про це заявила, і тепер російськомовні наші громадяни, в т.ч. з мешканців нашого форумі, досить чітко "обламалися" щодо прагнень обілити "братню" державу. З такої позиції виходить, що вступ в НАТО є фактично шансом забезпечити собі незалежність, адже з таким членом НАТО, як Німеччина в Росії суперпанібратські відносини. Хоча я не є активним прихильником НАТО, але на даному етапі розвитку української держави це здається єдиним виходом. А потім можна і вийти....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По темі: Росія чітко дає зрозуміти - дружити з Україною вона не планує, це вказується на законодавчому рівні. Тобто, саме Росія першою про це заявила, і тепер російськомовні наші громадяни, в т.ч. з мешканців нашого форумі, досить чітко "обламалися" щодо прагнень обілити "братню" державу. З такої позиції виходить, що вступ в НАТО є фактично шансом забезпечити собі незалежність, адже з таким членом НАТО, як Німеччина в Росії суперпанібратські відносини. Хоча я не є активним прихильником НАТО, але на даному етапі розвитку української держави це здається єдиним виходом. А потім можна і вийти....

Кстати а с какого бодуна Россия должна с нами дружить? Там сейчас совсем другая политика, и строится на обрубании хвостов, и принципы экономической целесообразности потихоньку вылазят на первый план. Правильно между прочим делают. Нашим не мешало бы поучиться.

С чего информация об "обломе" и об "обелении"? Думаю что большинство русскоговорящих есть реалистами и понимают что они граждане Украины, прекрасно знают язык, и гадить там где живут не будут. Другое дело минимум с загаженным политиками мозгом...

По поводу НАТО. Потом - это через только 10 лет заявить о выходе, а фактически выйти из еще через 5. За это время по горло завязнем в кредитах на модернизацию техники...

Свою армию надо развивать и содержать, а не кормить чужую. (ИМХО)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думаю, що Росія ніколи не пустить Україну в НАТО, навіть близько підійти не дасть. Он що в Криму виробляють ( і це ми ще ПДЧ не прийняли). А сили в Москви стане щоб Україну ( де царить політичний розбрат) втримати , і газу на підкуп німцям і французам ще виділять. От коли стане Україна сильною - тоді й буде сама вирішувати з ким дружити, а поки що можемо тільки рішити з ким сваритись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ющ ідіот.Поліз в НАТО(яке народу фіолетово) отримає газ вдічі дорожчій з нового року і револцію ще в Криму получіть.Мало того що слабак ще й дурак.Росія має свої важелі і їх використовує.І якщо захочуть ще щось придумають.Одна морока від Юща,пора мінять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціну на газ Росія підняла би нам до європейського рівня за будь-яких умов, і не треба тут розповідати про Чорноморський флот, НАТО, ітд. ІМХО, чим швидше ми приймемо це, як належне і адаптуємось до нової ціни, як це вже давно зробила Європа, тим краще. Про ціну ще можна буде поторгуватись, коли зайде мова про проведенню South Stream по українському шельфу, але не можна вічно тішити себе іллюзіями. Дружба-дружбою, а грошики зі своєї кишені за друзів ніхто викладати не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І знову до теми про "Великий договір про дружбу...". Подумалась мені вчора ось така ситуація: розглянемо стандартну порядну хорошу сім'ю з батьками і дітьми. До певного часу дана сім'я з певними труднощами може знаходитись в межах однієї квартири, але з дорослішанням дітей все гостріше відчувається потреба роз'їзду на різні території, внаслідок різних позицій на життя, моральність, сучасність і саме головне боротьби за вплив. Якщо в батьків і дітей в однаковій мірі є схильність до авторитаризму то постійних конфліктів просто не уникнути. Тому при умові спільного проживання необхідно вибрати єдиний керівний центр (якщо повезе, не диктаторський), що, все одно, рано чи пізно, буде призводити до сварок і вияснення стосунків. Єдино можливий варіант - це переїзд в різні квартири. Тільки це дасть можливість збалансувати стосунки і зробити відносини більш дружніми і взаємокорисними.

Не буду наводити прикладів з поділом майна, спадку в дружніх родинах, які в більшості випадків закінчується відкритою війною. Також не хочу акцентуватися на стосунках між сусідами, які майже постійно знаходяться в стані холодної війни.

Так от, якщо в межах однієї сім'ї найближчих родичів постає неможливість спільного існування, то як такі речі можна вимагати від цілих країн?!

От вам і аксіома: якщо дві країни говорять про дружбу (а тим більше настільки різні територіально, ментально, культурно, як Україна і Росія), значить в цій дружбі одна країна виборола право натягувати, а інша дозволила натягнутися.

Позитивом в криках Росії про непідписання договору є те, що при всій своїй слабості і розділеності "наша" влада все ж не повністю дозволила користуватися Україною, стараючись зробити пункти договору приємною фікцією. Натомість зараз Росія в істериці вимагає конкретних поз від України. Як показує історія, Росії дуже подобається в "дружніх" стосунках з меньшинькими державами бути зверху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдино можливий варіант - це переїзд в різні квартири. Тільки це дасть можливість збалансувати стосунки і зробити відносини більш дружніми і взаємокорисними.

А кто нам даст это сделать? Ты не задумавался для сего мы нужны НАТО, европе и иже?

1.НАТО - как плацдарм (Россия никогда не допустит вхождения туда Украины, а если допустит то на населении это больно аукницца экономически).

2. Европе нужны как раз рабы а не члены, дешёвая рабочая безропотная скотина, желательно белого цвета, ибо чорные, желтые, голубые слишком нагло себя ведут. Не надо тешить себя мыслью что мы такие хорошие и нас возьмут просто так.

3. ВТО - рынок сбыта. Мы сможем толкать сталь и водку. БОЛЬШЕ НИКУЯ!!!

......

Також не хочу акцентуватися на стосунках між сусідами, які майже постійно знаходяться в стані холодної війни.

Так от, якщо в межах однієї сім'ї найближчих родичів постає неможливість спільного існування, то як такі речі можна вимагати від цілих країн?!

С позиции силы, практика мировой истории это очень хорошо доказала.

От вам і аксіома: якщо дві країни говорять про дружбу (а тим більше настільки різні територіально, ментально, культурно, як Україна і Росія), значить в цій дружбі одна країна виборола право натягувати, а інша дозволила натягнутися.
На счет разности ментальности и культурности - ты немного поспешил. А про натягивание - такое происходит сплошь и рядом. И не надо думать что мы одни такие обиженные. Принцип политики такой. Сильный всегда имеет слабого
Позитивом в криках Росії про непідписання договору є те, що при всій своїй слабості і розділеності "наша" влада все ж не повністю дозволила користуватися Україною, стараючись зробити пункти договору приємною фікцією. Натомість зараз Росія в істериці вимагає конкретних поз від України. Як показує історія, Росії дуже подобається в "дружніх" стосунках з меньшинькими державами бути зверху.

Безусловно, но опять же где тонкость игры? Тупо бычат...

Если дипломат говорит "да" - это означает возможно, если дипломат говорит "нет" - это не дипломат.(с) Надо уметь торговаться...

По поводу истории - конкретизируй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прислушайтесь к речам политиков-актёров

И к тайным директивам режиссёров:

Друг друга обвиняя в истерии,

Используя словарь психиатрии,

При недостатке явных аргументов

Пытаются унизить оппонентов.

”Психоз внутри! Психоз снаружи!”

”А, вы - маньяк!” ”Дурдом вам нужен!”

”Ох, массовый психоз!” ”Безумие народа!”

”Восторженный маразм морального урода!..”

Театр абсурда... Рожи блещут!

Все в ярости дерутся и трепещут...

Пора к актёрам тех театров

Искусных вызвать психиатров!

Ведь, сидя в тёпленьких местах,

Они испытывают страх!

Перед грядущим - нет покоя

От конкурентов и от ... геморроя...!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...