Перейти до змісту

стільниця з штучного каменю


natalka)

Рекомендовані повідомлення

Хто знає де в Луцьку обробляють/роблять стільниці з штучного каменю за адекватну ціну? Як варіант, з матеріалами замовника?

Або де ще можна купити пів сляба каменю по нормальній ціні?

Короче, вивчаю цю тему :)

P.S. в Світ каменю і в Гранітбуд вже була.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, natalka) сказано:

P.S. в Світ каменю і в Гранітбуд вже була.

які там ціни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагадайте ввечері в приват,нарию ном.телефону частніка.Займається штучним каменем.І з матеріалів замовника,також

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 часов назад, ChB сказал:

які там ціни?

Ви собі не уявляєте яке важке Ви питання поставили :D

Там тих цін немеренно, я вже пам'ятаю дуже приблизно ))))

Багато залежить від матеріалу, і конкретно робіт які Вам треба (скільки вирізів на стільниці, які вони, хто ставить, хто клеїть  і т.д). 

Все дуже індивідуально.

Но суть така: В Світ каменю штучний матеріал на стільницю десь 2м коштує 7 тис.грн. (український атем) + обробка. Іспанський - 12 тис.грн. + обробка

В грантібуд - десь біля 6 тис.грн.+ обробка... Але ота обробка там таку суму тягне що я в шоці ))). Для прикладу, якщо вартість найдешевшого натурального граніту там 1300 грн. за метр, то стільниця (в районі 2 метрів) з одним вирізом під мийку сказали що вцілому вийде в районі 10-12 тис.грн.... Тому що там вони закладають ще 20-25% від вартості матеріалу на брак, і кожна робота має ще свою вартість: шліфовка кромки - окрема ціна за метр погонний, підклейка раковини - тоже щось 500 грн., армування - не помню вже скільки, а ще установка, транспортування і т.д. ...Короче, я думала що обробка має бути десь не більше 50% вартості матеріалу, а по факту, так як я "прикинула" в цих двох компаніях виходить понад 100%.... 

Но Гранітбуд, дешевше однозначно (але вибір матеріалу обмежений).... І штучний камінь в основному дорожчий за натуральний.

Ще зверталась безпосередньо в Атем (на оф. сайт, хотіла підтримати укр.виробника :D), по дуже приблизних розрахунках написали що моя стільниця з їх укр.кварцу буде десь в районі 10 тис.грн. (вроді з доставкою сюди).

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...