Перейти до змісту

Полірування автомобільного скла

Lutsk.reg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня усім!

Підкажіть, будь ласка, де в Луцьку, або біля Луцька, можна відполірувати автомобільне скло. Склоочисник залишив неглибокі царапини - їх хочеться усунути.

Дякую.

Опубліковано

Привіт, полірував собі лобове скло в Ківерцях.

Заплатив 300грн.

3 години мучив чоловік мою лобовуху.

Результатом ніяк не задоволений, з чим приїхав, з тим і поїхав.

Для себе вирішив, що все це фігня, нове ідеальне скло з установкою мені б обійшлось 1000грн. Гольф4

Опубліковано
14 часов назад, oleroy сказал:

Для себе вирішив, що все це фігня, нове ідеальне скло з установкою мені б обійшлось 1000грн. Гольф4

1000 грн с установкой громко сказано, далеко не ходил зашёл на OLX самое дешёвое стекло 900 грн, за 100 грн его ни кто менять не возьмётся. 

А по теме своё стекло полирнул сам, с помощью машинного масла, пасты ГОИ и фетровой салфетки, 3 часа работы и "чьей то матери" получил хороший результат.   

Опубліковано
14 годин тому, oleroy сказано:

це буде рідкісна китайська діч, пару дощів і роботи щітками, такі зайці ловитимеш шо мамадарагая.

найкраще - знайти рідку беушку в доброму стані.

Опубліковано
1 час назад, Deemon сказал:

це буде рідкісна китайська діч, пару дощів і роботи щітками, такі зайці ловитимеш шо мамадарагая.

найкраще - знайти рідку беушку в доброму стані.

Брав собі китайське скло, але не нонейм, а якийсь відомий (для китайців може) бренд. Не можу сказати, що воно царапається сильніше за рідне фірмове, але вода щітками з нього стирається гірше, ніби масляне скло. Може щітки пора міняти, хз.

Опубліковано
1 минуту назад, Saddy сказал:

може)))))

Але ж я тими старими щітками і старе тер, ефекту жирного скла не було.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...