Перейти до змісту

Чергове проститутство нардепів.


Nokian

Рекомендовані повідомлення

Піднявся великий шухер. https://www.5.ua/polityka/nardep-muraiev-nazvav-sentsova-terorystom-iak-tse-bulo-i-shcho-posliduvalo-dali-171365.html

От тільки ці ,,патріоти,,   наче лише тепер прозріли і побачили ,  що ж то за сєпарські канали Нюзван та 112.

А скільки ж їх з превеликим задоволенням ходять на цю помийку  задля власного піару . Вони що не розуміють, що своєю присутністю там легалізовують цю сєпаратню?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чого це 112й сєпарський? Постійно його дивлюсь-слухаю. Те, шо вони дають можливість ВСІМ виказувати свою позицію, це, по-перше, демократією зветься, а по-друге, і головне, таким макаром вони змушують нас не забувати, що гандони, такі як Мураєв, Добкін, Шуфрич і т.д., нікуди не зникли, а і досі гарно себе почувають серед нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про те, що нормальні українці  , якими себе так люблять називати свободівці ,радикали, про бют вже і мови нема - не можуть приходити на ці канали, бо таким чином вони  легалізовують Мураєва, Добкіна іШуфрича. Це те саме, що наше керівництво  зараз би почало перемовини із вождями Лугандонії.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну, перестань... яке "легалізовують" своїм приходом... Це всього-навсього мікрофон, в котрий кожен може казати все, що забажає. 

Крім того, що їх легалізовувати?! Вони й так нормально легальні! І не канал в цьому винен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...