Перейти до змісту

Продам лот телефонів BlackBerry

AnryABC

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам б/в телефони BlackBerry:

1.BlackBerry 9900-750 грн.Стан дуже хороший,без зарядного.

2.BlackBerry Q10-1200 грн.Стан ідеальний,без зарядного.

3.BlackBerry 9800-700 грн.Стан норм,без зарядного.

4.BlackBerry 8700-700 грн.Стан хороший,без зарядного.

5.BlackBerry 9700-850 грн.Стан майже ілеальний,без зарядного.

Гарантія 14 діб.Ціни без торгу.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Опубліковано
18 хвилин тому, Adiss сказано:

дорого враховуючи що блекбері ос майже померла, навіть на Q10 вайбера поставити то треба промучитись півдня і не факт що вийде, оті BIS bar і сертифікати та айді а сервіси  то не працюють, про старіші за Q10, то це вже не блекбері а просто звонілки, в них вже неодин сервіс не підтримується і месенджери, а на Q10 якщо навіть вдасться привязати гугл  і скачувати апк файли, то батарею жре в 2 рази швидше, була в мене колись любов до блекбері.:) 

Ну,я можу підібрати телефон на будь-який гаманець.

Опубліковано

У мене 9810. Так, трохи помучився, бо ні BIS, ні  BES звичайно немає. Але інтернет налаштовується по сервісбуках - все інше також, тільки часу трошки займе. І В цілому скажу, що телефони BlackBerry  супер апарати, бізнес класу. Я ні капеьки не шкодую, що користуюсь такими телефонами.

Опубліковано
15 годин тому, Adiss сказано:

дорого враховуючи що блекбері ос майже померла, навіть на Q10 вайбера поставити то треба промучитись півдня і не факт що вийде, оті BIS bar і сертифікати та айді а сервіси  то не працюють, про старіші за Q10, то це вже не блекбері а просто звонілки, в них вже неодин сервіс не підтримується і месенджери, а на Q10 якщо навіть вдасться привязати гугл  і скачувати апк файли, то батарею жре в 2 рази швидше, була в мене колись любов до блекбері.:) 

Вайбер ставиться за 5хв

У мене 9810. Так, трохи помучився, бо ні BIS, ні  BES звичайно немає. Але інтернет налаштовується по сервісбуках - все інше також, тільки часу трошки займе. І В цілому скажу, що телефони BlackBerry  супер апарати, бізнес класу. Я ні капеьки не шкодую, що користуюсь такими телефонами.

Аналогічно по часу з сервісбуками або APN.

P.S. А ось справді мертвенька, хоча маркет працює на ура.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...