igorrrko Опубліковано 26 Травня, 2018 в 19:16 Поділитися #1 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 19:16 Вітання. Можливо не в той розділ створив,звиняйте. Суть питання.Хочу племінниці презентувати дитячий електромобіль (типу такі,як в парку,за гроші розвага.Батьки за ними постійно бігають).Дивився на ОЛХ.Є і за 3000 і за 1500 грн.Орієнтовно Поділіться досвідом.Хто юзав,хто що знає.На що звернути увагу.Чи варто переплачувати. Наперід вдячний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 26 Травня, 2018 в 20:46 Поділитися #2 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 20:46 1 година тому, zigorko сказано: Вітання. Можливо не в той розділ створив,звиняйте. Суть питання.Хочу племінниці презентувати дитячий електромобіль (типу такі,як в парку,за гроші розвага.Батьки за ними постійно бігають).Дивився на ОЛХ.Є і за 3000 і за 1500 грн.Орієнтовно Поділіться досвідом.Хто юзав,хто що знає.На що звернути увагу.Чи варто переплачувати. Наперід вдячний. Який вік? І не забудь що це дівчинка, має все блистіти і "рожеве". Я малому взяв квадроцикла за 400грн, поставив редуктор з мотором шуруповерта, акумулятор літій-іонний з bms(контролер) як в шуруповертах, при навантаженнях сама подає менший ток а на піках відрубає акумулятор. Як результат їде під дуже круті гірки, велика дальність поїздок, швидкість 8-10км. невстигаю навіть прискоренним кроком іти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 27 Травня, 2018 в 06:55 Поділитися #3 Опубліковано 27 Травня, 2018 в 06:55 13 часов назад, zigorko сказал: Вітання. Можливо не в той розділ створив,звиняйте. Суть питання.Хочу племінниці презентувати дитячий електромобіль (типу такі,як в парку,за гроші розвага.Батьки за ними постійно бігають).Дивився на ОЛХ.Є і за 3000 і за 1500 грн.Орієнтовно Поділіться досвідом.Хто юзав,хто що знає.На що звернути увагу.Чи варто переплачувати. Наперід вдячний. в нас є така машина бачу іі ціна 749 злот - bmw x6 перше ,на що зверніть увагу щоб була 2х місна в нашій машині одне сидіння,ну 2 діток поміщаються але було б значно зручніше якби воно було трохи більшим , бо дуже рідко катається одна дитина нам машину подарували ,тому щодо характеристик нічого не скажу-не цікавилася знаю,що іі купували в Польщі,коштувала біля 5 тисяч Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 28 Травня, 2018 в 12:32 Поділитися #4 Опубліковано 28 Травня, 2018 в 12:32 Особисто моя думка краще рухливі іграшки, є джипи та мотоцикли які працюють по принципу відпихатись ногами, а далі коли підросте то велосипед. Хотів придбати теж, але думаю потім звикне тільки їздити й не захочеться щось таке рухливе, як більшість водіїв в магазин яикй в ста метрах на авто їздять бо лінь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
paksivatova Опубліковано 28 Травня, 2018 в 13:28 Поділитися #5 Опубліковано 28 Травня, 2018 в 13:28 55 минут назад, MACCEN сказал: Особисто моя думка краще рухливі іграшки, є джипи та мотоцикли які працюють по принципу відпихатись ногами, а далі коли підросте то велосипед. Хотів придбати теж, але думаю потім звикне тільки їздити й не захочеться щось таке рухливе, як більшість водіїв в магазин яикй в ста метрах на авто їздять бо лінь краще у нас стоіть 2 велосипеди куплених за рік до автомобіля тобто вони стоять незалежно чи була машина,чи ні зараз дитина любить ту машину і самокат Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.