Nokian Опубліковано 26 Травня, 2018 в 17:16 #1 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 17:16 Дуже корисні поради. https://fakty.ictv.ua/ua/lifestyle/zdorove/20180526-ne-gubit-golovy-suprun-rozkryla-nebezpeku-smartfoniv-i-dala-5-porad/
S30 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 17:50 #2 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 17:50 Нокіан, ну скільки можна тягнути гівно на борду? Та ще й створювати цілу тему для цієї "дохтура від медицини". Вже борда і так в помийну яму перетворилась. ПС. тим паче слона телефони ти так фіг продасиш.
xforester Опубліковано 26 Травня, 2018 в 19:09 #3 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 19:09 Супрун... Хм... Хто така ота Супрун???
Рядовий Паляниця Опубліковано 26 Травня, 2018 в 19:57 #4 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 19:57 47 минут назад, xforester сказал: Супрун... Хм... Хто така ота Супрун??? Ця панянка керує нашою медициною.
xforester Опубліковано 26 Травня, 2018 в 20:00 #5 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 20:00 то вона дохтєр. Он воно шо...
Nokian Опубліковано 26 Травня, 2018 в 21:26 Автор #6 Опубліковано 26 Травня, 2018 в 21:26 В першу чергу я побачив там дійсно корисні поради. Це дійсно важливо і для дорослих, і для дітей ще більше. Значна частина клієнтів розказує,що маленькі діти тепер не хочутьвчитисч читати і писати, ютюб замінює.
S30 Опубліковано 27 Травня, 2018 в 07:58 #7 Опубліковано 27 Травня, 2018 в 07:58 Нокіан, без образ, але коли ти інколи починаєш постити прописні істини , які, на твою думку, ніхто не знає. А особливо якщо вони сказані "світилами науки" чи ще якимось "світилами" чи "світочами". То воно не лише напружує, але і формує враження про світогляд топікстартера і його погляди. Краще б вже не позорився і не цитував Супрун. Бо таку річ як постава при читанні , перегляді ТВ та інші елементарні речі розповідають і навчають ще з дитячого садочка і потім ще й у школі. Якщо це для тебе, Супрун та інших батьків таємниця - мої співчуття. А те що 10 годин тому, Nokian сказано: частина клієнтів розказує,що маленькі діти тепер не хочутьвчитисч читати і писати проблема клієнтів як батьків. Їм і Супрун в такому випадку зі своїми "порадами " не допоможе. А що стосується Супрун зокрема, з її недореформами і світоглядом на стан медицини в Україні, то краще спробувала б вона пошукати роботу зі своїми дипломами десь у себе в штатах. Краще б вже фельдшерські пункти по селах відкривала (он як президент для прикладу) - більше б толку було.
Nokian Опубліковано 27 Травня, 2018 в 08:15 Автор #8 Опубліковано 27 Травня, 2018 в 08:15 Перше . До яких пір люба новина буде сприйматись через призму Супрун, Пороха і тд.? Друге і основне. Добра половина (більша) , не знає яка модель телефона в них.І мені це відомо краще , можеш не сумніватись. А інша половина просто не виконує те, що знає.В силу лінивості, неуважності і таке інше. Яскравий приклад путання тем тут на Борді. Якщо хоч одна людина зі ста прочитавших, хоч на деякий час буде притиримуватись нескладних правил- то користь цієї теми значно більша, ніж наприклад ,,Чи пісяєте ви в умивальник,,
S30 Опубліковано 27 Травня, 2018 в 16:02 #9 Опубліковано 27 Травня, 2018 в 16:02 7 годин тому, Nokian сказано: До яких пір люба новина буде сприйматись через призму Супрун, Пороха і тд.? Напевно доти, доки ви будете тягнути сюди всілякі , кхм, "досягнення" і поради "світил". 7 годин тому, Nokian сказано: Добра половина (більша) , не знає яка модель телефона в них.І мені це відомо краще , можеш не сумніватись. Хм, а це суттєво? 7 годин тому, Nokian сказано: А інша половина просто не виконує те, що знає.В силу лінивості, неуважності і таке інше. Мені їх шкода, а може і ні. Ще не визначився. 7 годин тому, Nokian сказано: то користь цієї теми значно більша, ніж наприклад ,,Чи пісяєте ви в умивальник,, Не знаю, не бачив. Але у цьому випадку ти більш прогресивний за автора названої тобою теми. ПС Але якби вона відкривала фельдшерські пункти, то користі було б більше.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.