Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Dream, я не бачу там реальної проблеми. якщо відкрити очі то видно, що людина не заважає ні деу, ні велосепедистам, а головне й іншим паркуватись чи ходити не заважає. тут тільки бажання в темку фото запостити))

Опубліковано

vampirich, якраз на цій фотці нормально запарковане авто. й місця для велосепедистів вистачає.

це вже просто бажання фото в темі запостити, й для цього геть формальну зацепку шукають...

Маячня.

Права задня частина на проїжджій частині, про що свідчить розмітка яка закінчилась не досягнувши задньої осі.

Опубліковано

ви ще скажіть що приде Камаз і запаркується так як захоче - бо місця багато і бо він великий.

маєчня. чи то матіз, чи то джип - правила одні на всіх - ти або паркуєшся як людина, або як сволота....

Опубліковано

Бидлоган на Шевроле запаркувався практично на зупинці (пр.Грушевського). Якщо врахувати, що це наразі кінцева зупинка всього транспорту, що йде з залізничного вокзалу, то незручності він створив великі.

post-5266-0-50215000-1342681010_thumb.jp

Опубліковано
Dream, я не бачу там реальної проблеми. якщо відкрити очі то видно, що людина не заважає ні деу, ні велосепедистам, а головне й іншим паркуватись чи ходити не заважає. тут тільки бажання в темку фото запостити))
Як будете мати своє авто тоді ви побачите в цьому проблему коли вашу ліву дверку "підіпре" отаке чудо. А поки літаючий повзучого не зрозуміє.

З.І. До речі зверніть увагу на номери.

Опубліковано

Не люблю тицяти пальцями, але жіночка-водій тролейбуса так несамовито сигналила, а водій чорної автівки зовсім не поспішав, що я не втрималась і сфотографувала.

post-4555-0-94905300-1343311126_thumb.jp.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні просто фортунило на бидло-водіїв. Перше лихо перегородило алею в зеленій зоні біля ВІЕМу (нажаль не сфоткала). А друге примостилося на тротуарі на пр.Волі. Враховуючи, що їхала дитячою коляскою моєму злу не було меж...

post-6070-0-87513400-1344258396_thumb.jp

Опубліковано

А друге примостилося на тротуарі на пр.Волі. Враховуючи, що їхала дитячою коляскою моєму злу не було меж...

А ще й враховуючи, що поруч "карман" для парковки, - інакше ніж бидлом того водія не назвеш! Сам часто їздив коляскою по Волі, і дійсно злить, коли на тому звуженні тротуару хтось парканеться так, що не проїдеш.

Опубліковано

Це авто стояло на переході близько 5 хвилин біля старого ринку, поки водій ходив по власних справах через дорогу.

Гррр

post-6506-0-41178400-1344288183_thumb.jp

Опубліковано

Результат не правильной парковки в Америке :_09:

У нас бы отдали честь водиле на такой "Фурарри" :)

Опубліковано

Якраз тільки повиповзали з машини. Гріх було не зфоткати.

Картіна "Раком, боком і з підскоком", біля "Слона".

Коли паркувався машин поблизу зовсім не було.

post-13697-0-16214200-1344606131_thumb.j

post-13697-0-83454600-1344606136_thumb.j

post-13697-0-85139800-1344606140_thumb.j

Опубліковано

Припарковался и вывернул колёса для выезда(задок не много торчит).А полоски которые прямо нарисованы для парковки,рисовались левыми руками.вот правильнее / / / / -под углом

Опубліковано

Результат не правильной парковки в Америке :_09:

У нас бы отдали честь водиле на такой "Фурарри" :)

Просто там інше ставлення до речей і до людей, так звані копи просто виконують свою роботу, причому виконують її добросовістно. Будь він на Ferrari, Lamborghini, Pagani, Maybach, на таксі чи на якійсь старій "тарантайці", якщо порушив правила - неси відповідальність! Можливо, через те в Америці люди й живуть краще...

Опубліковано

Припарковался и вывернул колёса для выезда(задок не много торчит).А полоски которые прямо нарисованы для парковки,рисовались левыми руками.вот правильнее / / / / -под углом

блеать, значить для решти водіїв смуги намальовані "правими" руками, а для ЦЬОГО - "лівими"? шонібудь

Опубліковано

блеать, значить для решти водіїв смуги намальовані "правими" руками, а для ЦЬОГО - "лівими"? шонібудь

Не нервничайте :)Вы обсолютно правы,дружище. Я лишь как водитель высказал мысль о неосмысленной разметкепрямаялиния ,гораздо легче выезжать под косым углом(особенно возле "Слона")

Так по крайней мере можете увидеть в стране-кормилице западной региона Украины-Польше,а дальше в Европу я уже и не говорю.Кстати, поляки говорят,что вашу машину (украинца,россиянина,молдованина и т.д.) видно из далека из-за её парковки-строго перепендикулярно :)

Бросается в глаза примерно так:

post-9141-0-77046600-1344668812_thumb.jp

Вот пример парковки косой линии:

post-9141-0-71777800-1344669133_thumb.jp

И места всем хватило и выезжать легче.

А всё остальное зависит от солидарности водителей.

post-9141-0-41985600-1344670224_thumb.jp

:)

Опубліковано

Мне кажеться, прямая или косая - зависит от организации движения на парковке. При прямой разметке автомобиль может сдать назад и уехать или влево, или вправо, а при косой - только в одном направлении. А в европе я видел и прямые, и косые, и паралельные парковки.

И по теме

2012081020.jpg

Опубліковано

barancuk, друже, я абсолютно з Вами згідний що паркуватися під кутом до тротуару набагато зручніше. Але! Це лише за умови що є лише один під'їзд до місця парковки. А біля Слона, як Ви знаєте, заїзди 2. Далі, думаю, продовжувати думку не потрібно, правда ж... ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...