Перейти до змісту

Продам мангали

vadosik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю мангали власного виробництва, стандартний розмір 50*30 на 10 шампурів,розбірний, можливе виготовлення під ваш розмір, ваш ескіз.

Мангал з вішаком під казанок 650грн

Мангла з вертелем 800

Можлива доставка під будинок, за символічну плату.

0995115557

temp2.jpg

temp4.jpg

IMG_20180504_205333_943.jpg

IMG_20180504_172336.jpg

IMG_20180502_092938.jpg

IMG_20180430_201940_745.jpg

IMG_20180430_201749_192.jpg

Опубліковано

Привіт! Зацікавили ваші мангали! Є можливість підїхати та подивитись на вашу роботу? Самі розумієте фото є фото!

Опубліковано
1 час назад, vagus сказал:

Привіт! Зацікавили ваші мангали! Є можливість підїхати та подивитись на вашу роботу? Самі розумієте фото є фото!

Звичайно, я сам не з Луцька, але через день буваю, буду в четвер можу підвести показати, також можу зробити за вашим зразком.

Опубліковано
1 минуту назад, vagus сказал:

Дякую за відповідь! Я ще Вам маякну бо зараз теж не в Луцьку!

Звертайтесь.

Опубліковано
8 минут назад, zigorko сказал:

А коптильню з газового балона можете?

Фото на viber якщо можна.

Опубліковано
15 минут назад, zigorko сказал:

Немаю можливості.Гляньте на ОЛХ,чи зможете зробити щось подібне.Одного газового балона маю

Такого типу?

Screenshot_2018-05-09-00-07-11.png

Опубліковано
В 15.05.2018 в 09:13, Selbeor сказал:

Яка товщина металу?

2мм стандарт, 3мм-під замовлення.

Опубліковано
3 часа назад, halcogen сказал:

Не затонковато? В мене мангал 3мм, досить сильно викручує при горінні дров. І це при тому, що додатково стягнутий 20мм арматурою по периметру. Наступний буду робити мінімум з 5мм.

В мене аналогічний як на фото, сталь2мм, також зверху укріплений профілем20*20, користуюсь2-3 рази в місяць (інколи вугілля,частіше дрова) можете вірити, а можете і ні, але за 4роки,з ним абсолютно нічого не сталось, стінки не деформувались, натяку на прогорання немає.Можу особистий сфотографувати закінути.

Можна і з 5мм зварити, але розумієте яка буде ціна))

Для домашніх умов, 2мм-3мм цілком хватає.

P.S. За два роки виробництва поки що ніхто не жалівся))

А ви добре кучигарите мабуть ☺

Опубліковано
13 годин тому, vadosik сказано:

але розумієте яка буде ціна))

А я б ще додав, ви розумієте яка вага? 

Опубліковано
5 часов назад, halcogen сказал:

Для стаціонарного це +. Я би ще спробував би обкласти по периметру вогнетривкою цеглою, щоб краще тримав температуру. І ще, чи є смисл красити мангал? Все одно фарба вигорить. 

По конструкції мангалу - в себе зробив збоку підставку для підносу. В процесі жарення шашлику, готові шампура відставляю туди. На їх місце ставлю нові. Так зручніше.

Переходьте на вугілля, набагато більша темпаратура і з мого досвіду довше тримає(мені так показалось). 

Красити смислу немає, 3-4рази користування і фарба вигаряє, але на ручках, ножках, залишається 100%. Часом мангал замовляють на подарунок, для прикладу ( мені потрібен-темно-темно-темно зелений)товарний вигляд.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...