Перейти до змісту

Хто робить гойдалки, бесідки?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Форумчани, якщо є хтось, хто робить дерев'яні гойдалки, бесідки, дитячі майданчики за адекватними цінами - дайте знати. Хочу замовити ВСЕ, але виходитиму з фінансових можливостей :)

Опубліковано
40 хвилин тому, Yarchik сказано:

адекватними цінами

дзвонити і тупо питати в продавців досок/вагонки/брусу   так вийде дешевше...

Опубліковано

готові є при вьїзді в Небіжку, з правої сторони й трохи далі ніби з лівої теж є. Ті що з правої, то *Бобер* чи *Бобереліт* називаєтся, готову ще впринципі можна придбати, треба дивитись, а от замовляти під виготовлення, категорично не радив би

Опубліковано

Привіт. Робимо.

Ціни дешевші, якість відмінна.

0501832466 Володимир

Наберіть після того як чітко визначитесь що конкретно має бути, які розміри, скільки виробів і на коли, а також що ви готові за то заплатити. 

Досвід є великий, працювали з багатьма садочками де то можна глянути, варіанти виробів найрізноманітніші.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 10.04.2018 at 13:18, MANJAK11 сказано:

готові є при вьїзді в Небіжку, з правої сторони й трохи далі ніби з лівої теж є. Ті що з правої, то *Бобер* чи *Бобереліт* називаєтся, готову ще впринципі можна придбати, треба дивитись, а от замовляти під виготовлення, категорично не радив би

Там ціна космос а якість взагалі  просто жах. Кум купив за  34 000 грн.   велику бесідку   за тижнів 2  виявилось що дах підтікає і шурупи  закручані криворукими майстрами і стирчать місцями   , поправляти відмовились. Ще день з кумом  доводили  її до пуття  .Я не радив би там купляти вже три роки пройшло а кум і досі жалкує що її придбав.

Опубліковано
18 годин тому, Podorozhniy сказано:

Там ціна космос а якість взагалі  просто жах. Кум купив за  34 000 грн.   велику бесідку   за тижнів 2  виявилось що дах підтікає і шурупи  закручані криворукими майстрами і стирчать місцями   , поправляти відмовились. Ще день з кумом  доводили  її до пуття  .Я не радив би там купляти вже три роки пройшло а кум і досі жалкує що її придбав.

За 34к вони ще сексуальні послуги мали б надавати))) в комплект бесідки.

Коли до мене звертаються за бесідку чи якусь іншу конструкцію я називаю якусь цифру, мені кажуть що дорого і купують у "фірм" вдвічі дорожче з сумнівною якістю)))

(п.с. це не про даний випадок)

Опубліковано
29 хвилин тому, woodwork сказано:

За 34к вони ще сексуальні послуги мали б надавати))) в комплект бесідки.

Коли до мене звертаються за бесідку чи якусь іншу конструкцію я називаю якусь цифру, мені кажуть що дорого і купують у "фірм" вдвічі дорожче з сумнівною якістю)))

(п.с. це не про даний випадок)

скупий платить двічі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...