Maksim2204 Posted April 9, 2018 Share #1 Posted April 9, 2018 Доброго дня! Можливо хто має перевірині контакти людини яка могла б встановити пам*ятника в Гараджі на кладовищі, фундамент памятника вже залитий, завдання = виставити, зафіксувати та затерти сам монумент. фото пам*ятника та фундамента є, для кращого розуміння задачі. Оголошень багато , але наслуханий що якість буває різна, не хотілось би потім переробляти. Буду вдячний за пораду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Єретик Posted June 26, 2020 Share #2 Posted June 26, 2020 On 09.04.2018 at 18:57, Maksim2204 сказано: Доброго дня! Можливо хто має перевірині контакти людини яка могла б встановити пам*ятника в Гараджі на кладовищі, фундамент памятника вже залитий, завдання = виставити, зафіксувати та затерти сам монумент. фото пам*ятника та фундамента є, для кращого розуміння задачі. Оголошень багато , але наслуханий що якість буває різна, не хотілось би потім переробляти. Буду вдячний за пораду. Я зараз сам шукаю фірму яка виготовляє і встановлює пам'ятники. Можете розказати кого ви оборали і чи нормально зробили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.