Pr0ektant Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 17:34 #1 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 17:34 Сьогодні не стало мого вірного хорошого собацюри... Якесь падло машиною переїхало... на дорозі, де яма на ямі і більше 30км/год не поїдеш... ппц якийсь на душі... Діти в траурі... Єдиний варіант зменшити той смуток - взяти до себе хороше цуценя. Може в кого є, пишіть!
Sashkajek Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 17:52 #2 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 17:52 А нащо ви собаку на дорозі привязали????Чи водій вмисне занею ганяв щоб наїхати???
Pr0ektant Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 18:07 Автор #3 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 18:07 Автомобілі в нас повільно їздять. Собака час від часу вибігав за калітку, особливо коли діти в піску біля дороги бавляться. А сьогодні якийсь придурок тупо летів... навіть не притормозив, побачивши собаку... Переїхав і поїхав далі. Добре, що хоть чиясь дитина перед машиною не вибігла..
Lukych Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 19:30 #4 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 19:30 Прийми співчуття. Коли мого машина збила, то тиждень плакав.
san4ez1 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 19:47 #5 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 19:47 1 година тому, Pr0ektant сказано: Автомобілі в нас повільно їздять. Собака час від часу вибігав за калітку, особливо коли діти в піску біля дороги бавляться. А сьогодні якийсь придурок тупо летів... навіть не притормозив, побачивши собаку... Переїхав і поїхав далі. Добре, що хоть чиясь дитина перед машиною не вибігла.. Я вам щиро співчуваю, але собака не повинна вибігати.На мене так недавно підбуль "вибіг за калітку".Собака має бути на прив'язі або зачинена.
Гість rl72 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 20:29 #6 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 20:29 І в нас сьогодні така ж біда. На отсєві не змогла загальмувати і попала під задні колеса. І машина не швидко їхала. п.с. підпишусь на тему
Юріч Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 22:23 #7 Опубліковано 5 Квітня, 2018 в 22:23 4 часа назад, Pr0ektant сказал: Автомобілі в нас повільно їздять. Собака час від часу вибігав за калітку, особливо коли діти в піску біля дороги бавляться. А сьогодні якийсь придурок тупо летів... навіть не притормозив, побачивши собаку... Переїхав і поїхав далі. Добре, що хоть чиясь дитина перед машиною не вибігла.. Собаку шкода. Але вибач, це дорога. Я не знаю, правда, що це за дорога і який там швидкісний режим, але навіть на швидкості 60 км/год, якщо пес раптом вибіжить на дорогу, гальмувати різко небезпечно. А якщо ззаду інша машина їде (знаю про безпечний інтервал, але і на дорогах різко гальмувати не варто, перед кожним вибігшим котиком, тим самим створюючи аварійну небезпеку, або об'їжджаючи якогось котика на швидкості, можна і машину перекинути), якщо дитина в машині, якщо не відразу побачив собаку...та мало які можуть бути причини. Тому домашні собаки не повинні бігати по дорогам. А про дітей це взагалі якась жесть. Що значить "діти в піску біля дороги бавляться" і "добре, що хоть чиясь дитина перед машиною не вибігла.."? Це взагалі по твоєму норма?
Гість rl72 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 05:09 #8 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 05:09 Борда така борда. Вже третій експерт допоміг з вирішенням проблеми)
san4ez1 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 05:21 #9 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 05:21 Проблема у відкритій фіртці!Бо в наступний раз собака може вібігти на людину, а не під машину...Мені вже доводилося відбиватися від таких псів,які вилітають через відкриті ворота чи фіртку і задоволення від цього не дуже...
msice Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 07:08 #10 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 07:08 Є хороший цуцик. Залиште номер телефону
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.