Перейти до змісту

Порекомендуйте 4к телевізор!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Який купити хороший 4к телевізор від 43", ціною до 900 дол. Буду купувати у магазині, на замовлення не потрібно, просто порекомендуйте будь-ласка!!!

Опубліковано
39 минут назад, ksena555 сказал:

Який купити хороший 4к телевізор від 43", ціною до 900 дол. Буду купувати у магазині, на замовлення не потрібно, просто порекомендуйте будь-ласка!!!

Ще б вимоги якісь до нього (тобто, що від нього хочеться, окрім 4к картинки)?

Я б рекомендував би з параметрів матрицю не менше аніж 49 і обов'язково з HDR+

Опубліковано
20 минут назад, vaz75 сказал:

Ще б вимоги якісь до нього (тобто, що від нього хочеться, окрім 4к картинки)?

Я б рекомендував би з параметрів матрицю не менше аніж 49 і обов'язково з HDR+

Саме такcfvt  з HDR, а не з підтримкою HDR, а на рахунок матриці то 43 цілком вистачило б)

Опубліковано
2 минуты назад, kroha сказал:

то в магазині  і попитайте

в магазині вже питали, кожен продавець говорить по-іншому. Тому і питаю на форумі у перевірених користувачів)

Опубліковано
8 хвилин тому, ksena555 сказано:

в магазині вже питали, кожен продавець говорить по-іншому. Тому і питаю на форумі у перевірених користувачів)

а вам так ніхто нічого і не скаже, всі моделі дорогі - хороші, в кожної свої плюси та мінуси, от люди і ці плюси з мінусами зважуюють та вибирають оптимальне значеня

Опубліковано

якщо ставити собі за ціль що через років два-три продам, то в принципі пофіг яку модель купувати головне як на мене 50 дюймів, і всеодно за такий час купа вийде нових няшок, що схочеться купити новий тому я  сильно б не заморочувався.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...