Перейти до змісту

Модераторам/Адміністраторам

fedot

Рекомендовані повідомлення

А чи не можна додати підфорум, щось, наприклад, Автозапчастини,Шукаю,Куплю/Продам/Обміняю.....Думаю, було б корисним....З своєї сторони зобов"язуюсь,як працівник автошроту, повідомляти про всьо, що прибуло на розборку і його стан...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зустрічна пропозиція тов. fedot"у створити тут тему, в якій в перший пост добавляти машини які є на розборку, а у всіх наступних відповідати на питання інших юзерів які саме запчастини з наведеного списку машин є в наявності і скільки будуть коштувати. Думаю таку тему можна буде пришпілити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую Facktor'а. В куплю/продам спеціально створено розділ "Вело-Авто-Мото" для такого роду оголошень. Чи будемо продавати по всьому форуму?.. Давайте тоді борду назвемо "Луцький базар" -- будемо торгувати, а заодно і поговоримо про те про се

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Plum - а все ж на "Вело" темі таке не полінувалися зробити. Хоча принципово різниці нема взагалі-то...

2 Facktor |& Plum| - поперся створювати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зустрічна пропозиція тов. fedot"у створити тут тему, в якій в перший пост добавляти машини які є на розборку, а у всіх наступних відповідати на питання інших юзерів які саме запчастини з наведеного списку машин є в наявності і скільки будуть коштувати. Думаю таку тему можна буде пришпілити

...уклінно прошу пришпілити, в такому разі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...