Перейти до змісту

Хто на борді продає тараньку?


san4ez1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже полюбляю тараньку, роблю для себе дуже високої якості, колись навіть були думки продавати, але як прикинув вартість....зрозумів, що споживаю золото!

Якщо як для себе, дорого виходить, а як на продаж-совість не дозволяє!

Опубліковано

Яка вартість як для себе? чим відрізняється для себе і на вартість, сіль ж однакова (це так на мій хлопський розум)?

Опубліковано

Дякую, Я ТАК І ДУМАВ. ЩО НА БАЗАРАХ ТРЕБА ШУКАТИ.Думав може бордівець який продає, все таки більше довіряю)))

Опубліковано
9 годин тому, san4ez1 сказано:

Хто на борді продає тараньку?

КУм займається постачанням риби на півнухі, якщо цікаво то в пп до нього - karabas_barabas

Опубліковано
9 годин тому, kayot сказано:

Дуже полюбляю тараньку, роблю для себе дуже високої якості, колись навіть були думки продавати, але як прикинув вартість....зрозумів, що споживаю золото!

Якщо як для себе, дорого виходить, а як на продаж-совість не дозволяє!

Це як дуже високої якості, що дорога виходить?

Опубліковано
8 часов назад, steelk сказал:

Яка вартість як для себе? чим відрізняється для себе і на вартість, сіль ж однакова (це так на мій хлопський розум)?

Ну, поперше наловити бажано чистоі рибки....не із Стиря за очисними :-) , нашу рибку треба солити хочаб днів 12 в крутому сільному розчині, щоб гільмінти знешкодити, потім вимочую 1-3 доби із постійною заміною води. Ну і сушка, якщо швидко сушити, то не те пальто виходить, ідеально це на вітру в тіньочку, але подеяких причинах, так рідко получається.

Багато гранини, вихід невеликий, таке продавати жалко! :-)

Опубліковано
1 година тому, kayot сказано:

Нашу рибку треба солити хоча б днів 12 в крутому сільному розчині, щоб гільмінти знешкодити, потім вимочую 1-3 доби із постійною заміною води. Ну і сушка, якщо швидко сушити, то не те пальто виходить, ідеально це на вітру в тіньочку, але подеяких причинах, так рідко получається.

Якщо не секрет, то який сольовий розчин буде оптимальним?

Скільки солі на скільки води, і для якого виду риби?

Опубліковано

Я завжди кладу в сіль мокру рибу, пересипаю повністю дно кастрюлі, потім в один слой рибу і знову повністю пересипаю. Риба патрошена, майже завжди без голови, солі не жалію. Більшу рибу повздовж на дві частини розрізаю!

Опубліковано
2 годин тому, kayot сказано:

Я завжди кладу в сіль мокру рибу, пересипаю повністю дно кастрюлі, потім в один слой рибу і знову повністю пересипаю.

І я так само, але ще обмочую нутрощі, і тримаю максимум 3-4 дні.

За 12 днів сіль добре роз'їсть рибу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...