Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

3 хвилин тому, igorgame сказано:

Дебаты Порошенко с самим собой. Под "Олимпийский" согнали сотни полицейских. Что происходит у стадиона

Навіть коли приїздять гості з інших держав то немає такої охорони, а тут президент у себе в країні за тиждень до виборів і хоче на другий термін і так? Кого боїмося? :)

Всі вони бояться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
5 минут назад, san4ez1 сказал:

Я не підтримував Пороха на виборах 2014 року, зараз те ж не підтримую, але я проти Зе...він може взагалі зруйнувати країну...Не має команди, побіжить до хуйла на переговори "на пряму", США і ЄС тоді вийдуть з переговорів і перестануть підтримувати нас - це повна капітуляція України і відміна санкцій.Зе не любить "українських" українців - у всіх шоу вони зображають тупим бидлом...Він з великою ймовірністю дійсно нарк...Порох не найкращий варіант для України ,але зараз кращого не має...По приколу голосувати ,коли йде війна - це дибілізм!

П.С. Ніколи не був і не є порохоботом...дуже хочу помилятися нарахунок Зе...поживемо побачимо.

ще один футуролог

12 минут назад, san4ez1 сказал:

Я не підтримував Пороха на виборах 2014 року, зараз те ж не підтримую, але я проти Зе...він може взагалі зруйнувати країну...Не має команди, побіжить до хуйла на переговори "на пряму", США і ЄС тоді вийдуть з переговорів і перестануть підтримувати нас - це повна капітуляція України і відміна санкцій.Зе не любить "українських" українців - у всіх шоу вони зображають тупим бидлом...Він з великою ймовірністю дійсно нарк...Порох не найкращий варіант для України ,але зараз кращого не має...По приколу голосувати ,коли йде війна - це дибілізм!

П.С. Ніколи не був і не є порохоботом...дуже хочу помилятися нарахунок Зе...поживемо побачимо.

а ви такий фантазер

і діагнози вмієте ставити по фотографії

давайте оцінювати дії Порошенка і чи заслуговує він ще бути 5 років Президентом?

Я теж чую від різних людей,що зараз кращого за Пороха немає 

Люди добрі,ще в 1928 році Бернейс Едвард описав все в книзі Пропаганда,як вам зараз формують "правильні думки",як створюють ворогів і боронять вас від них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, paksivatova сказано:

ще один футуролог

а ви такий фантазер

і діагнози вмієте ставити по фотографії

давайте оцінювати дії Порошенка і чи заслуговує він ще бути 5 років Президентом?

Я теж чую від різних людей,що зараз кращого за Пороха немає 

Люди добрі,ще в 1928 році Бернейс Едвард описав все в книзі Пропаганда,як вам зараз формують "правильні думки",як створюють ворогів і боронять вас від них

Ви маєте право на власну думку ,а я на свою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, san4ez1 сказал:

я побачила не власну думку,а прогноз майбутнього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене друг голосує за ЗЕ..Питаю - що в ньому хорошого.Друг відповідає - він новий не замішаний в корупції(хоча вивели через нього 41 млн баксів з привата...).Кажу - він не має досвіду, країною правити - не шоу вести.Ну друг не вблаганний  іт.д.))).Другу недавно робили операцю, я й кажу: дотебе на операцю приходить головний лікар і каже- хірург брав хабарі- його ми звільнили,але в нас є кристально чистий сантехнік Вася, він ніфіга не вміє, але зате хабарі не брав.Питаю - добре тобі б було в такому випадку?Мовчить і не знає що сказати...Мораль - до всього треба мати вміння і знання...Вибачте за сумбурність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, paksivatova сказано:

І це моя думка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І це моя думка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, san4ez1 сказал:

І це моя думка!

і прекрасно,що кожен моє нею ділитися 

а допоможете Нокіану,поділитеся власною думкою щодо призначення Порошенком досить скандального екс-регіонала на посаду очільника Одеської ОДА

це гарна альтернатива бізнес-партнерам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, paksivatova сказано:

і прекрасно,що кожен моє нею ділитися 

а допоможете Нокіану,поділитеся власною думкою щодо призначення Порошенком досить скандального екс-регіонала на посаду очільника Одеської ОДА

це гарна альтернатива бізнес-партнерам?

Ви або не читаєте те, що пишуть люди, або крепко захоплені Зе і його захопленнями...Я НЕ ПІДТРИМУЮ ПОРОХА-Я ПРОТИ ЗЕ!!!І проти призначення Порохом Свинарчуків і їм подібним!Але я вважаю, що за правління ЗЕ моя країна може зникнути або знову стати васалом ерафії, всі позитивні зрушення в українізації буду знищені...(навіть смішно(чи ні) , що країїну з назкою УКРАЇНІ треба українізовувати...)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, san4ez1 сказал:

Ви або не читаєте те, що пишуть люди, або крепко захоплені Зе і його захопленнями...Я НЕ ПІДТРИМУЮ ПОРОХА-Я ПРОТИ ЗЕ!!!І проти призначення Порохом Свинарчуків і їм подібним!Але я вважаю, що за правління ЗЕ моя країна може зникнути або знову стати васалом ерафії, всі позитивні зрушення в українізації буду знищені...(навіть смішно(чи ні) , що країїну з назкою УКРАЇНІ треба українізовувати...)))

тобто виходить,все таки не будемо принаймні мати шанс на розвиток країни,хай і далі свинарчуки пасуться?

бо це призначення в Одесі показало,що Президент заслуговує на премію Оскар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто виходить,все таки не будемо принаймні мати шанс на розвиток країни,хай і далі свинарчуки пасуться?

бо це призначення в Одесі показало,що Президент заслуговує на премію Оскар

Виходить, що може і не бути країни коли буде ЗЕ...НАша країна за 5 років  війни доволі сильно наростила військовий потенціал,інші реформи нажаль в сраці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 хвилин тому, san4ez1 сказано:

..Порох не найкращий варіант для України ,але зараз кращого не має...

Наша  пісня, гарна, нова...)))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, bublik007 сказано:

Наша  пісня, гарна, нова...)))) 

Згідний, сам не думав, що колись буду писати таке, я довго не коментував в цій темі нічого, але коли бачу що моя країна котиться в сраку, я не стримався...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виходить, що може і не бути країни коли буде ЗЕ...НАша країна за 5 років  війни доволі сильно наростила військовий потенціал,інші реформи нажаль в сраці...

А я хочу вірити,що до військового потенціалу маємо шанс підтягнути й інші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, paksivatova сказано:

А я хочу вірити,що до військового потенціалу маємо шанс підтягнути й інші

Теж надіюсь на це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, для того щоб зрозуміти що таке, Зе я навіть зареєструвався в їх команду в активні (не в фесбучні онлайн боти, бо в них є і така опція) і спробував розібратись що ж воно таке є.

1.Перше що здивувало, що керівником штабу по Волині є "активіст" що на зарплаті в палиці. Виникає дисонанс, що новий кандидат зібрався боротися з олігархами руками іншого олігарха?! Показовий приклад "покращення" це міськрада.

2. Команда Зе вигадала нову технологію "онлайн психолога" де тебе прям просять напиши нам у в фб "як тебе заіпали" люди раді старатись і строчать.

Всім же подобається скаржитись і цей феномен скарг кому не кому, а ніби самому кандидату, така певно в більшості уява що "він" їх ніби читатиме і веде до високих рейтингів. Більшість зараз онлайн.

Але це все лише онлайн, люди! Схаменіться! Є ще акції "приведи друга"і т.п. це знову нагадує якусь фінансову піраміду.

Я поки для себе побачив те що на Волині буде команда палички, знову олігархат, а це не добре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Ukrainec сказал:

Чесно кажучи, для того щоб зрозуміти що таке, Зе я навіть зареєструвався в їх команду в активні (не в фесбучні онлайн боти, бо в них є і така опція) і спробував розібратись що ж воно таке є.

1.Перше що здивувало, що керівником штабу по Волині є "активіст" що на зарплаті в палиці. Виникає дисонанс, що новий кандидат зібрався боротися з олігархами руками іншого олігарха?! Показовий приклад "покращення" це міськрада.

2. Команда Зе вигадала нову технологію "онлайн психолога" де тебе прям просять напиши нам у в фб "як тебе заіпали" люди раді старатись і строчать.

Всім же подобається скаржитись і цей феномен скарг кому не кому, а ніби самому кандидату, така певно в більшості уява що "він" їх ніби читатиме і веде до високих рейтингів. Більшість зараз онлайн.

Але це все лише онлайн, люди! Схаменіться! Є ще акції "приведи друга"і т.п. це знову нагадує якусь фінансову піраміду.

Я поки для себе побачив те що на Волині буде команда палички, знову олігархат, а це не добре...

а може так збирається зворотній зв'язок,щоб знати що людей турбує і над чим треба працювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Ukrainec сказал:

Ты сообщил Зе свои подозрения? Пока, я понял, они на доверии "на слово" людям. "Не привлекался, в партии не состоял"))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, paksivatova сказано:

а може так збирається зворотній зв'язок,щоб знати що людей турбує і над чим треба працювати?

Ти жартуєш? У фб?  Я сам трішки програмую. Тому це більш схоже на передвиборчу технологію.

І людина палиці керівник штабу в на місці не добрий знак. На прикладі міськради видно як діятиме "команда" і щось воно мене геть не радує.

А ви і далі очікуйте, замальовуйте собі його образ "рожевими" фарбами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Ukrainec сказал:

Ти жартуєш? У фб?  Я сам трішки програмую. Тому це більш схоже на передвиборчу технологію.

І людина палиці керівник штабу в на місці не добрий знак. На прикладі міськради видно як діятиме "команда" і щось воно мене геть не радує.

А ви і далі очікуйте, замальовуйте собі його образ "рожевими" фарбами.

а який метод збору зворотнього зв'язку про життя та проблеми людей ти вважаєш ефективним сьогодні?

ну от щоб про життя пересічного українця Президент знав не від свити,а від українців

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, romanc сказано:

Ты сообщил Зе свои подозрения? Пока, я понял, они на доверии "на слово" людям. "Не привлекался, в партии не состоял"))

Рома, це для диванних "місія не здійснена", а я зроблю спробу зустрітися, ну щоб зрозуміти до кінця. 

Мене ось ця їх онлайн хя геть не влаштовує. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, paksivatova сказано:

а який метод збору зворотнього зв'язку про життя та проблеми людей ти вважаєш ефективним сьогодні?

ну от щоб про життя пересічного українця Президент знав не від свити,а від українців

Система петицій і вона вже працює. Не треба вигадувати велосипед заново.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, san4ez1 сказал:

В мене друг голосує за ЗЕ..Питаю - що в ньому хорошого.Друг відповідає - він новий не замішаний в корупції(хоча вивели через нього 41 млн баксів з привата...).Кажу - він не має досвіду, країною правити - не шоу вести.Ну друг не вблаганний  іт.д.))).Другу недавно робили операцю, я й кажу: дотебе на операцю приходить головний лікар і каже- хірург брав хабарі- його ми звільнили,але в нас є кристально чистий сантехнік Вася, він ніфіга не вміє, але зате хабарі не брав.Питаю - добре тобі б було в такому випадку?Мовчить і не знає що сказати...Мораль - до всього треба мати вміння і знання...Вибачте за сумбурність

не можу додати скрін чомусь,зацитую коментар лучанки,яку дуже поважаю

"Правда? І ти б ліг на операцію до «хірурга», який за книжкою робив би її, бо він ще поки не вивчився на лікаря, але він ніколи не брав хабар, тому, очевидно, йому вдасться тебе врятувати.. А  потім він обов’язково навчиться, як то робити правильно.."

нічого не нагадало?

моя відповідь на таку аналогію наступна

Ми вже лягли до дуже досвідченого хірурга,який не те що вивчився - а досвід колосальний має.І побачили результати

Додам,що дане порівняння вважаю недоречним.Щоб стати хірургом треба не один рік вчитися.Щоб стати Президентом дещо інші вимоги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Ukrainec сказал:

Система петицій і вона вже працює. Не треба вигадувати велосипед заново.

Які актуальні питання за минулий рік в Луцьку чи в Україні було вирішено за допомогою петицій?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...