Перейти до змісту

Poker stars


Saniko

Рекомендовані повідомлення

Цікавить література для навчання гри в покер, так як хочу навчитись грати на серйознішому рівні від того на якому я граю зараз. 

Тобто вибрана інформація (саме основне. Наприклад -  книга-  сторінки з ст.** по ** ст. . Це може бути кілька книг.) перевірена на практиці.

Є багато книг по кілька сотень сторінок. Але перечитувати все не бачу сенсу. Так як немає бажання і часу перечитувати стоси книг. Пропонувала мені одна людина надати таку інформацію, але я втратив з нею контакти.  

Буду дуже вдячний за надану інформацію.

На даний момент не хочу ризикувати, так як це може призвести до значноі втрати коштів.

Покер старс для мене також хоббі і дуже цікава гра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви хочете аби вам на блюдечку все принесли? Читайте книги по покеру, ПОВНІСТЮ, чим більше тим краще (їх не так багато насправді). Зараєструватися на якомусь покерному форумі, типу покерстратеджі і читати все там. Дивіться відеоуроки, турніри, роздачі, ютую все що можна знайти. Почитайте про покерні руми, як на мене на покерстарс треба йти коли рівень гри достатьно високий, там найбільше риби але і найбільше гравців виского класу (регулярів) які так і чекають вас. Мені більше подобається Юнібет, або тітан, там більш менш адекватний гвч (генератор випадкових чисел), якщо боїтесь злити весь банкрол ( правильно робите) грайте у фліроли, знову таки, чим більше тим краще. Але це порнографія, краще зробити депозит на 50-100 баксів і катати на мікролімітах, на самих нижчих ставках. Бо тільки гра на реальні гроші вас навчить таким речам як банкрол менеджмент. Виберіть свою дисчипліну, хтось грає просто на гроші, хтось катає сіт ен гов, хтось турніри, мені наприклад комфортніше грати 2-3 години турнір, де ти розумієш що твоя помилка може коштувати вильоту, ніж грати просто за столом де у разі програшу можна закинути ще. Спочатку ви програєте весь банкрол ( спочатку може і виграєте), невелику суму, виграш окриляє, але полізете на ліміт-два-3 вище, де гравці значно сильніші. Потім програєте, потім будуте хотіти відігратися і програєте ще більше. Через це всі проходять. І навіть після всього цього, і навіть якщо все будете робиит правильно, по книжкам-таблицям, всеодно два тузи переїде якийсь олен з 5-7 різномастне, якоу доїде стріт-флеш-трійка на вибір. А ще ж є даунстріки, коли тиждень-місяць будете жорстко мінусувати хоча все малоб бути не так. Покер забирає ну дуже багато часу,  і ситуація коли 10 годин граєш і сидиш як овощ - запросто. А тепер подумайте чи воно вам треба? Звісно я можу помилятися, і у вас задатки, талант, своя стратегія, все буде по іншому - але тоді б ви тут не питали порад і не шукали чудодійні книги які все за вас зроблять.
 Ну і безцінна порада - кнопка яка приносить найбільше грошей - це ФОЛД. Удачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є знайомі, які з покера фактично живуть. Але, це геть не легко, і ничим не відрізняється від роботи, причому розумово вкрай важкої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 17.02.2018 at 14:17, Cherman сказано:

В мене є знайомі, які з покера фактично живуть. Але, це геть не легко, і ничим не відрізняється від роботи, причому розумово вкрай важкої.

А як на рахунок літератури? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...