Перейти до змісту

Де в Луцьку можна купити глобус.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На Варшавці, як йти від валютчиків до Пасажу і перед проходом на продуктову частину повернути направо (останній ряд вдоль будівлі Пасажу зі сторони хмельницьких рядів). І по лівій стороні є магазинчик, там куча глобусів продавали.

2018-01-25-12-27-16.jpg

Опубліковано
16 годин тому, Nokian сказано:

Потрібнодля дитини 4=5 років. Бажано побільший.

теж хотіли глобус, але в кінці взяли велику карту.

брали в "Час-Пік" на Єршова

Опубліковано
21 годин тому, Nokian сказано:

Потрібнодля дитини 4=5 років. Бажано побільший.

Глобуси багато де продаються, теж колись шукали на подарунок малому. Але якісних глобусів майже нереально знайти. Туфта китайська всюди. На малих майже нічого нема, а на великих поклейка абияк, та й сама пластмаса... кетай, короче... (краще вже совдепівського беушного школьного вже десь пошукати)

Для дитини 4-5 років толку з того глобуса небагато. Я б в такому разі порадив купити якогось невеличкого, щоб для розуміння, що Земля кругла, а для пізнання купив би дитячу карту на стіну. Я своїм колись купив ось таку (фото не моє)

8P0NjrF0WqnJwnOsDgnOCw.jpg

(під спойлером така в розмірі 3515х2392)

Спойлер

large_kids_illustrated_map_of_the_World.

то сиділи біля неї не один день і не один раз. А глобус що... покрутили-покрутили, та й набридло вдивлятись.

А ту карту ще й потім ще й передарував наступному поколінню :) 

Опубліковано

Спочатку дивився в інеті на польські ( 30 см) політичні. 345 грн. але російська мова.

Потім дивився на італійські, зпідсвіткою ,яка перемикає з фізичного на політичний. українська мова,але 900 грн.

Зрештою купили сьогодні га Варшавці за 245 грн, досить нормальний, політичний.  Луцька нема, Львів є.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...