Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
і фпс в мене без патча було 25-35

Це ж майже тормозить... fps повинно бути більше 50 для нормальної гри

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Ніхто не казав що нема глючних ігр...просто не в всіх всі глючні ігри глючать...

вот наприклад Gothic III Отвергнутые боги... вона в мене даже на самих мінімальних настройках тормозить так ,що грать не возможно...

а от в мого друга на компі якому дето 2 рокі йде без проблем...

Що тут можна говорити... Глюки і лаги - це, останнім часом, стало майже правилом для PC. Досить подивитись тільки на GTA4 i STALKER. Краще вже грати в старі ігри, типу Gothic 2 i GTA3, без глюків і тормозів

Опубліковано
і фпс в мене без патча було 25-35

Це ж майже тормозить... fps повинно бути більше 50 для нормальної гри

ГТА 4 на консолях не видає біше 30фпс ніде і ніколи, про це ж гудів весь інет !!!

• 2 місяця потому...
Опубліковано
Об этом говорили последние несколько месяцев, однако только сейчас издательская компания в лице Ubisoft официально подтвердила, что стратегия World in Conflict: Soviet Assault выйдет только на РС. Те же, кто ждал выхода этой стратегии на консолях, будут разочарованы - данные издания были отменены.

«Уже в этом месяце в продажу поступит компьютерная версия стратегии World of Conflict: Soviet Assault, - заявил пресс-атташе компании. - Консольные версии к выходу не планируются».

Стратегия World in Conflict вышла на РС осенью 2007 года, версия для Xbox 360 задерживалась, и в начале 2008-го было анонсировано новое издание World in Conflict: Soviet Assault для Xbox 360 и PlayStation 3. Консольные версии ожидались в продаже осенью 2008 года, однако релиз вновь задержали, и в итоге сейчас выходит только издание для РС.

Опубліковано

В основі я заздрю власникам консолей. Причина - Resident Evil 5 вже вийшов для них, на РС чекаємо до осені :angry: . Да і вся лінія ігр таких як Silent Hill i Resident Evil заточені під консоль. а те що попадало на РС то це лиш обїдки з царського столу. Прикро.

Опубліковано

2silia

прочитай

Ubisoft выпустила новый видеоролик RTS World in Conflict: Soviet Assault.

Разработкой данного аддона занимается студия Massive Entertainment. Релиз запланирован на март этого года в версиях для PC, PS3, Xbox 360.

Опубліковано

SOLO дивись уважніше на дату новин ;)

Вчора заявили що згортають розробку версій для консолей, і якби з ними не геморились (пробуя впихнуть чудову графіку в дрібні обєми озу) то на ПК даний адон випустили б ще в осени.

Naruto хз хз, на ПК вони зазвичай завжди мали доп контент якого на консолях ніколи не випускали раніше (там хардів не було тоді) а проблеми з керуванням вирішувались придбанням джойстика.

Опубліковано

Да і хтось кричав недавно що на консолях мегстратегії будуть ітд, в довід давав рендерені ролікі "Енд Вар".

Зараз коли "Енд Вар" вишла всі на неї плюються і признають що такі стратегії нікому ненада :)

Опубліковано

ПлІн, тут нема коли резиденти і кілзони всякі переграти, а ви тут про якусь конфлікту, та під кінець року на консоль стільки ігр прикольних вйде, аби сім буджету вистачило. Я наприклад більше всього жду хеви рейн і гт5,+ ще дох всяких повиходить, а пс як завжди планують випустити RE5=))

Опубліковано

Я хоть в первоисточник играю, а не в шлак портированый. Пока ти будеш во всякие шел шоки резать=))) я буду в резик или в килзон, а еще можно в моторштом для отдыха.

Опубліковано

Вот откуда в консольщиків стільки злоби і жовчі що вони єю брищуть на ПК геймерів ? )

Все діло в неудовлетворьоності ІМХО :lol:

Я позавчора прошов Mirror's Edge, далі на черзі чудовий Empire: Total War...

Початок року і кінець попереднього взагалі видався родючим на класні стратегі: вархамер, ред алерт, да і адон до ВІКа на горезонті.

Опубліковано

Силя, никто вам зла не желает, просто интересно смотреть куда катитса пс, а кроме стратегий там ниче больше нет нормального. Ето и есть то приемущество пс перед консолью - стратегии. Но так как я их не оч люблю, мне ет не так страшно=)))))

Опубліковано

Питання-що краще БФП чи принтер,факс чи звичайний телефон,суперкомпьютер чи ПДА?

Імхо зрівнюєте тепле з м'яким.

Я конечно ферштейн,що тема джаст фо фан,але цей гон затянувся.

гг-ПК рулить,консолі-треш

Опубліковано

з недавного що зразу пришло в голову :

Мірорс ейдж, Лефт 4 дед, Лариса Івановна, принц, бурнаут ітд ітп

Чи для тебе це не нормальні ігри ? )

Опубліковано

Эдина достойна гра лефт 4 дед, і то це не моє. Тешо зробили з бурн, взагалі важко описати. Про ост. бред писати навітьне буду.

Зеротул, тебе більше хвилює в кого залізо круче, чи в кого в результаті гемплей і картинка круче?

Опубліковано

мені важлива багатофункціональність Пк якої на консолях и темним днем з прожектором не сищеш.

Ігри це лише засіб вбити час.А графіка це лише другорядне-аби цікаво було вбивати час.І зрівнювати самовар з електрочайником не бачу сенсу

Опубліковано

Собсно, розділ ігри, тема про консолі і пк(ну логічно напевно що порівнюємо ігри).

Нікому в голову не прийде порівнювати багатофункціональність.

Опубліковано

Малась на увазі багатофункціональність в іграх ? )

Мільйони модів, моделей, настройок які дозволяють наприклад в гта створювати свою радіо станцію ітд ітп.

Опубліковано

О! да жесть просто=)) рік чекати щоб втикнути свою музичку=))) знайшов перевагу, знаеш, на компі можна і без радіо запустити музон поточно=)

які моди, кому це треба, ну да, якийсь перец зробить з таксі ракету, або пістолет який всіх зразу вбє. Вийшла гта на пс, і зразу видно по форумам як всі почали якогось моду чекати, а так слабо пройти гру.

..чого не скажеш про сталкера, йому моди тільки в +.

так і казав вже, що якщо вести нормальний спосіб життя (мається не жити перед компом, а десь ще і працювати, відпочивати, ще є і оточуючий світ), то часу на всякі моди точно не вистачить, його не вистачає, що переграти хочаб всі ті нормальні ігри які вийшли.

Опубліковано
...Ето и есть то приемущество пс перед консолью - стратегии....

Улибнуло))) Ну якщо ти в термін "стратегії" включаєш шутери та РПГ, то да канєшно... :lol:

З.І. Випереджаючи вазмущьонні возгласи на рахунок: шутерів - а ти поганяй в контру з геймпадом з живими людьми в неті, і РПГ - маю на увазі щось серйозніше за Дьяблоподібні недомірки (і хвальоний Масс Еффект сюди ж).

З.З.І. Консолям, виходить, залишається тішитись авто-мото-вело-ітд(недо)симуляторами та Йожиком-Соніком, себ то, як виразився Сіля "спинномозковими" аркадами.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...