Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360


Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

2K Sports официально объявила, что впервые в истории сериала баскетбольный симулятор NBA 2K9 появится не только на консолях, но и на РС, причем релиз состоится уже 21 октября одновременно с выходом игры на Xbox 360, PlayStation 3 и PlayStation 2.

Поклонников баскетбола ждет полный набор команд и игроков NBA, современная графика и анимация, а также изрядно доработанная система управления спортсменами, глобальные рейтинги прочие приятные мелочи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Цікава тема. Своєї приставки не маю (не настільки фанат ігр :angry:), але думаю, що консоль - це не таке вже й всесвітнє зло, як про неї тут пишуть. Так, в Україні з її тотальним піратством і низькими доходами населення третя сонька - це задоволення не з дешевих. Але це один бік медалі. Як показує досвід розвинених країн, за приставками майбутнє ігрової індустрії. Товариш живе в США і багато розповідав по цій темі. В них там існує чітке розмежування: Desktop/Laptop PC - для роботи, консолі - для ігр. На компах там (в переважній більшості) ніхто не грає, в кожного є якщо не сонька то Х-ящик або ще якась цяцька. На рахунок дорогих ліцензійних ігр, то дійсно, в день виходу в магазині гра коштує 50,60$, але це максимум. Буквально за пару місяців ігри суттєво дешевшають, і ту ж саму гру, якщо пошукати в дрібних комісійних магазинчиках, ЕВАУ, або і взагалі блошиних ринках або приватних "гаражних" розпродажах, можна придбати за 20-30 баксів, що для типового американця - два рази сходити в МакДональдс. + Зручне керування джойстіком, відсутність багів, несумісностей з залізом, кривих драйверів і диких лагів, які інколи зустрічаються на ПК і можливість підключити HD-телевізор. + Іде тенденція до появи всіх самих модних серій ігр спочатку на консолі, а потім вже (якщо дійдуть руки портувати гру) на ПК. Коротше кажучи, моя думка: рано чи пізно консолі і в нас почнуть домінувати на ігровому ринку, все іде до того. Але це ще буде нескоро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2NetSerpent Так як ти сам не слідкуєш за іграми і приставками то не в курсах що глюкі, багі ітд на приставках зараз є так само як і на ПК + необхідність зкачувати патчі до ігр.

дійсно, в день виходу в магазині гра коштує 50,60$, але це максимум. Буквально за пару місяців ігри суттєво дешевшають, і ту ж саму гру, якщо пошукати в дрібних комісійних магазинчиках, ЕВАУ, або і взагалі блошиних ринках або приватних "гаражних" розпродажах, можна придбати за 20-30 баксів

На блошиних ринках і єбаї продають юзані ігри. З сьогоднішнім уклоном ігр в онлайн купляти БУ діскі зазвичй просто не вигідно.

Про ХД тєлік джойстік ітд то це все зараз стосується і ПК. Причом при юзані ПК ти отримуєш повну свободу в настройках управління графікі ітд, + змогу виставити оптимальне розширення яке підтримує твій телевізор а не грати з тим що ледь витягує приставка.

А приставкі такі популярні там того ж чому і фастфуди та полуфабрикати (реклама + хавчик який не потрібно готувати і при цьому не потрібно вміти користуватись столовими приборами як в повноціному ресторані)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багі ітд на приставках зараз є так само як і на ПК + необхідність зкачувати патчі до ігр.

Вірю, бо з третьою сонькою не стикався, але в швагра є друга, то там патчів ніяких не треба було качати, все і так працювало на ура, а більщість глюків було через піратські лоХалізовані чиїмись кривими руками диски. Зараз же ігри роблять все більш об'ємні та складні, відтестувати повністю гру фактично нереально, от і приходиться качати патчі, нікуди від цього не дінешся.

На блошиних ринках і єбаї продають юзані ігри.

Не тільки. На ЕВАУ 20-30уо за НОВИЙ диск для PS3 - це нормально. Та і взагалі, яка різниця, новий він чи юзаний, якщо диск нормально читається і не глючить, а пара подряпин на коробці - це дрібниці, як на мене.

Про ХД тєлік джойстік ітд то це все зараз стосується і ПК.

Теоретично - так. А практично... Наприклад в мене телевізор стоїть в залі, а комп - в дитячій. Тобто коли я захочу пограти з комфортом на телевізорі, мені потрібно тарабанити системний блок в зал, там його ставити (хоча зручного місця для цього немає), підключати це все, а по закінченню ігрового процессу нести його назад. Де смисл?

Джойстікі. Так, в мене теж є такий девайс, підключити до компа можна. Але знову ж, знайти гру для ПК, яка б повноцінно підтримувала джойстік, дуже складно. Джойстікі підтримують переважно ігри, портовані на комп з тих же приставок, і то не всі. Так що джойстік на ПК - це швидше виняток, ніж правило. Особисто я на джойстіку граю переважно різні ігри на емуляторах денді, сега, супер нінтендо, коли пробиває ностальгія :) Отам це дійсно кайфово! Ще одне. Ти бачив джойстік для Nintendo Wii? Там досить цікава ігрова система, потрібно рухатися разом із героями ігр, повторювати їх рухи ітд. Ігровий процес і фізкультура, два в одному. Погодься, це цікавіше і краще ніж тупо відсиджувати зад за компом. Є ще досить оригінальний маніпулятор для гри Guitar Hero 3, який нагадує реальну гітару, та і ще багато чого...

Причом при юзані ПК ти отримуєш повну свободу в настройках управління графікі ітд

Знову ж таки, це тільки з однієї сторони. А якщо така ситуація, трирічна дитина хоче пограти гру про свого улюбленого героя спайдермена. Добре, якщо її тато шарить в компах, а якщо ні? Як дитина в цьому віці зможе встановити вінду, дрова, потім гру, патчі, потім розібратись, чого вона не запускається або глючить, обновити ДіректХ, настроїти керування, опції відяхі, шейдери там всякі і таке інше? Так, з часом вона навчиться все це робити, але грати то хочеться ЗАРАЗ і не самому, а з друзями! І який вихід із ситуації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про ПС2 зараз ми не говорим бо це вже приставка для дітей (ігри нові класу ААА їй вже не світять), і це була остання консоль в прямому розумінні цього слова.Те що є зараз на ринку це кастровані ПК а не консолі.

Про джойстікі то це залежить лише від фантазії юзера. Я юзаю прогу що на кнопкі джоя назначає любі клавіши і плювать я хотів чи підтримує гра джойстік чи ні :)

На Wii прикольний джойстик але грать там набридає через пів години і в 99% людей які купляють приставку потім закидують її в дальній кут пилитись.

Guitar Hero 3 виходив і на ПК і продавав свої джойстікі в комплекті з іграми

Про дітей і спайдермена це проблеми виховання !!!

Люба гра про спайдермена йде з рейтингом 9-12+ (тобто від 9ти - 12ти років) Якщо ти дозволяєш своїй трьохрічній дитині дивитись такі мультики і грати в такі ігри то це не найкращим чином говорить про тебе.

Я б своїй дитині взагалі забороняв би гратись в комп ігри до 6ти років.

Потім я б навіть радий був би якщо б гра глючила (принаймі якщо б це був син). Я комп вивчив лише тому що в мене часом глючили ігри, горіло залізо, злітала вінда ітд. Якби це все працювало завжди як потрібно я б і думкі не мав розбиратись як воно працює, що покращити там мона ітд ітп. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех Силя, как ты не понимаеш что тратить время на настройку винди, обновление, патчи перепатчи, програмы правильно втыкнуть, следить за рынком железа, не очень хочетса, если занимаешся совсем другой работой, !! а мне приходилось изучать кучю проблем, искать привильные дрова в свое время, что б разобратса почему игра вилетает,...но как в итоге оказалось ее просто криво портировали. нах мне ето надо? спрашиваетса?

И куча народу сидит также и не знает что им делать. То что ты знаеш все ети проблемы и их решение, не значит что все все так знают и ето им интересно. Задача операционной системы работать, а не завтавлять пользователя ее супер пупер настраивать.

А сколько раз стикался с таким что ребенку 10 лет, он только знает как казаки запустить с ярлыка,...но через месяц винда начала лагать страшно, и его любимая игра не работает, что ему делать? учить как настроить виндуи сделать так чтоб все работало???! зачем ему ето, если он просто поиграть хочет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спайдермена я навів просто як приклад. Це до речі, ще й не найгірший варіант для дітей, жорсткого насилля і порнографії там немає, швидше іде стандартна боротьба добра зі злом. Русалонька або Король Лев, так краще? :) Не в цьому проблема. Дійсно, до певного віку дітей краще обмежувати в деяких "благах цивілізації", але це не може продовжуватись довго, ми ж не в джунглях живемо. Ну заборониш ти йому Спайдермена, так він піде до сусіда-дружбана Васі, і там вони вже будуть "відриватися" в того ж Спайдера, це в кращому випадку. Не ліпше самому підбирати ігри для свого чада? Зараз випускають багато розвиваючих ігр, паззли там різні, логічні ігри, ітд. І саме для дітей приставка - це найкращий вибір, бо все просто як двері і гемора ніякого. Включив в розетку і граєш. І поки дитина занята грою, тато може спокійно попрацювати за компом. Всім добре та хороше. В розумних рамках в іграх немає нічого поганого. А на рахунок вивчити комп, то я вважаю, що хай спочатку підросте, а потім вирішує, чим займатись та що вивчати, компи, автомобілі, іноземні мови, біологію чи ракетобудування. Сидіти все життя за компом - далеко не найкращий варіант.

На Wii прикольний джойстик але грать там набридає через пів години і в 99% людей які купляють приставку потім закидують її в дальній кут пилитись.

Є власний досвід або офіційна статистика? Наскільки я знаю, ця приставка хоча й зірок із неба не хапає, але продається доволі успішно, як для ринку окупованого Сонькою і Х-ящиком. Думаю, як мінімум не в збиток, так як було з першим ігровим чудом Гейтса.

http://eplus.com.ua/news/nintendo_wii_4_ps...8-12-42-41.html

http://www.lenta.ru/news/2007/03/16/console/

А на рахунок проги для джойстіка, то це цікаво. Не підкажеш назву?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Силя рассказует людям про то что сам никогда не видал ..ну на то он и силя ... про необходимость закачки патчей в ПС3 играх впервые услышал от тебя ;)

Ключевое слово НЕОБХИДИМОСТЬ так вот необходимости нет ...играл в ГТА4 нормально работала пропатчил разницы не заметил никакой ..и так со всеми играми

Силя ты начинаешь лесть в пузырь, уже Wii зацепил, если ты ПС3 не видал то про ВИИ уж помолчи

Пару дней назад мне в руки попала МГС4 ,только что прошел ...и скажу честно это игра высшего разряда пример творчества которое не ограничиваются в финансах

Самый качественный продукт, который я видал в игровой индустрии, просто нет слов одни восторги

Графика просто великолепна в подметки не годится никаким Кризисам прочему шлаку (прошу заметить под словом графика имею в виду не разрешение текстур )

Те, кто шитает что это бредни Кодзимы пусть приведут пример не бредового сюжета

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароч Віі рулить!!

Я думаю так !!прогрес йде до мініатюризації техніки!!Тому Приставки просто вимруть!!Їх встроять або в ТВ або в телефон!!А комп нікуда не вбудуєш!!

Так що як кажуть французи "Такава СІЛЯві"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потім я б навіть радий був би якщо б гра глючила (принаймі якщо б це був син). Я комп вивчив лише тому що в мене часом глючили ігри, горіло залізо, злітала вінда ітд. Якби це все працювало завжди як потрібно я б і думкі не мав розбиратись як воно працює, що покращити там мона ітд ітп.

Силя будиш покупать сибе рваную одежду и поломаные веши ..огромное колличество плюсов

1 научишся шить

2 огромная економия

вот смотри купил поломаный автомобиль, пока заставил его кое как передвигатся по асфальтам стал великолепным авто механиком ,а етономия ЕТОКНОМИЯ то какая !

Отличная жизненая позиция

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ключевое слово НЕОБХИДИМОСТЬ так вот необходимости нет ...играл в ГТА4 нормально работала пропатчил разницы не заметил никакой .

Тобі повезло. Куча народу з ПС3 першої партії не могло нормально грать до першого патчу і плакались на страшні провісання фпс.

Я вже пару раз тобі казав що мені то краще знать що я бачив а що ні. Краще приводь якісь факти ніж просто пробуєш гнать особисто на мене :)

Графика просто великолепна в подметки не годится никаким Кризисам прочему шлаку (прошу заметить под словом графика имею в виду не разрешение текстур )

:D

Ти перший хто несе такий брєд ))) До крізіса там як до неба рачки. Ну да ладно тобі як фанатіку простітєльно дивитись через рожеві окуляри ;)

Те, кто шитает что это бредни Кодзимы пусть приведут пример не бредового сюжета
Альтернативная реальность, мировые заговоры, киборги, клоны, вампиры, роботы, наномашины, сибирские джунгли с крокодилами.... — вам еще не поплохело?

Ладно якби це все було просто в одному світі і нармально перемижалось так щей подається воще бредово, вобщем на любітєля.

Для мну ідеальними іграми з сюжетом є "Макс Пейн" "Мафія" "Фаренгейт" "Старкрафт"

Є власний досвід або офіційна статистика? Наскільки я знаю, ця приставка хоча й зірок із неба не хапає, але продається доволі успішно, як для ринку окупованого Сонькою і Х-ящиком.

Вона продається в рази краще за ПС3 і Бокс. Гроші за неї ніндендо гребе лопатою адже з самого початку вона продавалась собі в прибуток а не в убиток як конкуренти.

Статистикі офіціної по тому скільки хто використовує приставку не існує так як це не реально відслідкувать. Косвєною статистикою можна важать кількість проданих дисків відносно проданих консолей, і вона поступається конкурентам хоча ті продали в рази менше приставок

Також відгукі власників консолі не тяжко найти на ігрових порталах і форумах ;)

2dextervr Накой самому настроювать коли є спеціально обучені люди ? )

А взагалі ти рівняєш народ який читає форуми до 10тирічних дітей чи до чого тут мова про них ? ) Чи в 10тирічних дітей є достатньо грошей щоб придбати собі консоль ? ) Якщо батьки купляють дитині іграшку то чи не краще придбать таку щоб дитина і розвивалась а не тільки бавилась ? І при цьому батькам не составить багато турбот проінсталить всі необхідні програми для нормальної роботи ПК

Да і я не спорю що консоль простіша за ПК, але простіше не обовязово значить краще а часто просто примітивніше.

Якщо ж купляти приставку для дитини то краще вже взяти ПС2 і дешевше і ігр є багато ні відміну від пс3 та бокса.

Доречі он статистика продажі консолей за неділю в японії

Подоспели свежие данные по недельным продажам консолей на территории Японии, предоставленные Media Create. Согласно статистике, PS3 в этот раз продемонстрировала один их самых плохих результатов за все время с момента запуска консоли в регионе.

А Xbox 360 опережает PS3 уже четвертую неделю подряд, однако прежде чем поклонники бело-зеленой консоли откупорят очередную бутылку шотландского виски, стоит взглянуть на рейтинг, представленный чуть ниже. Что мы видим: консоль PS2, которой весной этого года исполнилось 8 лет, «уделывает» по продажам, как PS3, так и Xbox 360.

DS - 42,385

PSP - 26,045

Wii - 25,330

PS2 - 8,618

Xbox 360 - 8,271

PS3 - 7,232

Якщо ПС3 програє на ісконно своїй території то вже можна замовлять заупокойну службу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где ты в матл гире нашол Альтернативная реальность,сибирские джунгли с крокодилами...? :D

то что ты рассказуеш басни дідуся Панаса :)

Знаеш поговорку каждая свинья свое корыто хвалит ?...так вот у меня 2 корыта и есть с чем сравнивать,

а у тебя только одно кроме него ты ничиво не видил, и разглагольствуеш стоит ли такого человека слушать ?

Ти перший хто несе такий брєд ))) До крізіса там як до неба рачки. Ну да ладно тобі як фанатіку простітєльно дивитись через рожеві окуляри

Если для тебя понятие графика включает в сябя только разрешение текстур и количество полиговнов на моделях то разговаривать с тобой вообше бесполезно

"Макс Пейн"- спинно мозговой шутер сюжет хуже среднестатистического американского малобюджетного боевика

"Мафія"-сюжет офуенный не спорю но жанр совсем не тот сравнивать с МГС невозможно

"Фаренгейт"-не застал

"Старкрафт"-сюжет отсуцтвует

Тобі повезло. Куча народу з ПС3 першої партії не могло нормально грать до першого патчу і плакались на страшні провісання фпс.

Я вже пару раз тобі казав що мені то краще знать що я бачив а що ні. Краще приводь якісь факти ніж просто пробуєш гнать особисто на мене

То что я видел своими глазами не достаточно убидительно? ....то что какйто дядя пишит на левом форуме на много надежней ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Ridiska І ти називаєш себе фанатом серії ? gallery_7_30_1963.gif

Про що ти можеш тут мені розповідать якщо ти навіть не знаєш про що сам говориш ? ),

Третя частина серіалу відбувалась ніби в себірі але там були звичайні джунглі замість снігу

Ні реальність аж ніяк не альтернативна, а те що роботи, клони і інша муть бігає по тій реальності ледь не з 60х років попереднього століття нічого не значить.

а у тебя только одно кроме него ты ничиво не видил,

УУУ випєй яду ;) Вже задовбався тобі кучу раз писати щоб ти не гнав чуш, в мене самого було 4 покоління консолей, + на деяких грав в друзів та знайомих, а ти все торочиш свою волинку gallery_7_30_1765.gif

"Макс пейн" - єдина гра яка в такій мірі змогла передати нуар атмосферу настільки реально що любий голівудський блокбастер нєрвно курить в сторонці. А якщо ти проклацував ролікі і комікси не дивлячись їх і не вловив сюжету так це твої трабли

На рахунок Мафії так причом тут жанр до сюжету ? Просто аби атмазатись мона було ?

"Старкрафт"-сюжет отсуцтвует

Вобщем нема про що з тобой говорить )))

Якщо ти навіть не удосужився пройти гру і заявляєш сразу що в ній нема сюжету то тут вже діагноз писать пора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лорн Лэннинг (Lorne Lanning), сооснователь компании Oddworld Inhabitants и создатель проектов из великолепной серии Oddworld, считает главной проблемой современной индустрии... игровые консоли. С появлением next-gen приставок разработка резко подорожала, стала труднее и начала отнимать больше времени. Но надежда, уверяет Лорн, есть - это старые добрые РС. Сейчас у РС-разработчиков появилась отличная возможность "доносить" свои проекты непосредственно до своей аудитории, без договоренностей с издателями, без заключения соглашения на размещение продуктов в онлайновых магазинах Xbox Live Marketplace и PSN, и т.д. Причем такие игры стоят, порой, дешевле, чем консольные игры, но при этом не менее интересны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2dextervr Накой самому настроювать коли є спеціально обучені люди ? )

А взагалі ти рівняєш народ який читає форуми до 10тирічних дітей чи до чого тут мова про них ? ) Чи в 10тирічних дітей є достатньо грошей щоб придбати собі консоль ? ) Якщо батьки купляють дитині іграшку то чи не краще придбать таку щоб дитина і розвивалась а не тільки бавилась ? І при цьому батькам не составить багато турбот проінсталить всі необхідні програми для нормальної роботи ПК

Да і я не спорю що консоль простіша за ПК, але простіше не обовязово значить краще а часто просто примітивніше.

Якщо ж купляти приставку для дитини то краще вже взяти ПС2 і дешевше і ігр є багато ні відміну від пс3 та бокса.

Доречі он статистика продажі консолей за неділю в японії

Подоспели свежие данные по недельным продажам консолей на территории Японии, предоставленные Media Create. Согласно статистике, PS3 в этот раз продемонстрировала один их самых плохих результатов за все время с момента запуска консоли в регионе.

А Xbox 360 опережает PS3 уже четвертую неделю подряд, однако прежде чем поклонники бело-зеленой консоли откупорят очередную бутылку шотландского виски, стоит взглянуть на рейтинг, представленный чуть ниже. Что мы видим: консоль PS2, которой весной этого года исполнилось 8 лет, «уделывает» по продажам, как PS3, так и Xbox 360.

DS - 42,385

PSP - 26,045

Wii - 25,330

PS2 - 8,618

Xbox 360 - 8,271

PS3 - 7,232

Якщо ПС3 програє на ісконно своїй території то вже можна замовлять заупокойну службу. ;)

Що ж кожна людина повинна бути системним адміністратором, шо б правильно "проісталіровати" всі програми.

Відносно статистики: це називається - "вирвано з контексту". Рейтинг за тиждень брати трохи не коректно. Потрібно брати загальну статистику.

Прихильники PC подивиться нарешті на свою улюблену компанію Microsoft. Навіть вона випускає консолі і не вірить так своїй платформі PC, як вірите в це ви :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Макс пейн была первой игрой в своем роде как и Старкрафт ..они примитивны потому нравятся ...чем проше тем лучше масса схавает и не подавится

Мафии сюжет хоть и крут ...но ему все равно до МГС оооооОООООЧЕНЬ далеко

Сюжет мафии оригинален и с неожиданым поворотом но не больше таких историй про гагстеров сотни

Metal Gear Solid – это всегда эпическая история, эпическое оформление, ошеломительная графика, невероятный геймплей и погружение, равного которому в видеоиграх нет.

Лорн Лэннинг (Lorne Lanning), сооснователь компании Oddworld Inhabitants и создатель проектов из великолепной серии Oddworld, считает главной проблемой современной индустрии... игровые консоли. С появлением next-gen приставок разработка резко подорожала, стала труднее и начала отнимать больше времени. Но надежда, уверяет Лорн, есть - это старые добрые РС. Сейчас у РС-разработчиков появилась отличная возможность "доносить" свои проекты непосредственно до своей аудитории, без договоренностей с издателями, без заключения соглашения на размещение продуктов в онлайновых магазинах Xbox Live Marketplace и PSN, и т.д. Причем такие игры стоят, порой, дешевле, чем консольные игры, но при этом не менее интересны.

маразм....если не умеют делать игры под консоли то ето не значит что они трудней делаются ....оптимизировать софт под одну конфигурацию железа и ОС в 100 раз проше чем под ПК с ее непредсказуемыми конфигурациями

+ нужно кучу текстур контета делать которые будут менятся в зависимости от настроек игры

не мение интересны зато мение качествены, а ето факт ! потому что контроль отсуцтвует вообше

Ты постоянно говориш про игры 8-10 летней давности,а ето про многое говорит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Metal Gear Solid – это всегда эпическая история, эпическое оформление, ошеломительная графика, невероятный геймплей и погружение, равного которому в видеоиграх нет.

Не нада всіх місти під одну грибінку, для мене сюжет МГС це брєд возвідьоний чуть лі до абсолютного маразму. Графіка там лише на рівні, нічого з себе вона не представляє.

Доречі якщо ж МГС така затягуюча і геніальна річ як ти всім тут розпинаєшся чому ти сам не запамятав що відбувається у 3тій частині ? ) Чи ти просто повівся на рекламу "всі кричать вау і значить мені теж потрібно так кричать" ? gallery_7_30_2223.gif

Про примітивізм консольщикам взагалі нема чого заїкатись ;)

Старкрафт ледь не признаний офіційною релігією в південій кореї. Прошло стільки часу а народ і зараз винаходить нові тактичні ходи в ньому. Зараз мало яка стратегія може похвастатись тим що вона досягла рівня старкрафту в балансі і цікавості геймплею.

Те що ми тут коли говорим про щось геніальне згадуєм в основному відносно старі ігри говорить лише про те що ми старієм. Покоління яке було до нас тащилось від Дума і Дюка і їх важають найкращими іграми, наше покоління в ідеал ставить ігри 2000-2004го років далі підростуть діти котрі будуть молитись на сталкер, крізіс і інші хіти.

Для прикладу з цьогорічних мну страшенно пре Кінгс Баунті, сідаєш пограти на пів годинки встаєш глубокої ночі, але при цьому коли начнем говорити про суперхіти то вона в голові вспливає не одразу, бо місце улюбленої гри всіх часів і народів занято в мому серці давно і наврятчи щось її звідти виштовхне яким би розчудовим воно не було. Скоріше воно встане в список геніальних десь з кінця, адже раніше і сонце світило ярче і трава була зеленіша ;) .

А макса не трогай, його ще по цей день приводять в приклад всім шутерам від третього лиця але ні одному не вдалось його переплюнути. ;)

Він був першим кінематографічним шутером і лишився кращим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да і що за дурня на рахунок тестування 100 конфігів ПК при розробці і іншої муті ? )

Ніхто такого ніде не робить з часів 98ї а мо і 95ї вінди.

Якщо ви не в курсах то є така річ як Дірект Ікс яка являє з себе перелік технічних правил за якими на ПК відтворються ігри (ну це грубе поясненя щоб народу понятніше було ).

Разраби заліза адаптують його саме під ці інструкції що прописані в ДХ, і разраби ігрових двіжків адаптують їх під ДХ.

Таким чином, в ідеалі, на виході маєм продукт (гру) яка йде на абсолютно всіх компах які достатньо потужні щоб підтримувати саме ту версію ДХ під яку написана гра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2dextervr Накой самому настроювать коли є спеціально обучені люди ? )

А взагалі ти рівняєш народ який читає форуми до 10тирічних дітей чи до чого тут мова про них ? ) Чи в 10тирічних дітей є достатньо грошей щоб придбати собі консоль ? ) Якщо батьки купляють дитині іграшку то чи не краще придбать таку щоб дитина і розвивалась а не тільки бавилась ? І при цьому батькам не составить багато турбот проінсталить всі необхідні програми для нормальної роботи ПК

Да і я не спорю що консоль простіша за ПК, але простіше не обовязово значить краще а часто просто примітивніше.

Якщо ж купляти приставку для дитини то краще вже взяти ПС2 і дешевше і ігр є багато ні відміну від пс3 та бокса.

Доречі он статистика продажі консолей за неділю в японії

Подоспели свежие данные по недельным продажам консолей на территории Японии, предоставленные Media Create. Согласно статистике, PS3 в этот раз продемонстрировала один их самых плохих результатов за все время с момента запуска консоли в регионе.

А Xbox 360 опережает PS3 уже четвертую неделю подряд, однако прежде чем поклонники бело-зеленой консоли откупорят очередную бутылку шотландского виски, стоит взглянуть на рейтинг, представленный чуть ниже. Что мы видим: консоль PS2, которой весной этого года исполнилось 8 лет, «уделывает» по продажам, как PS3, так и Xbox 360.

DS - 42,385

PSP - 26,045

Wii - 25,330

PS2 - 8,618

Xbox 360 - 8,271

PS3 - 7,232

Якщо ПС3 програє на ісконно своїй території то вже можна замовлять заупокойну службу. ;)

Що ж кожна людина повинна бути системним адміністратором, шо б правильно "проісталіровати" всі програми.

Відносно статистики: це називається - "вирвано з контексту". Рейтинг за тиждень брати трохи не коректно. Потрібно брати загальну статистику.

Прихильники PC подивиться нарешті на свою улюблену компанію Microsoft. Навіть вона випускає консолі і не вірить так своїй платформі PC, як вірите в це ви ;)

Якщо мікромяким буде вигідно души продати дияволу-вони будуть їх продавати

Консоли и PC. Стоит произнести эти два магических слова, как тут же откуда не возьмись появляется с десяток человек, которые увлеченно доказывают друг другу, что, дескать, «Мое мнение – истина». Остальные же лишь безмолвно созерцают и изредка понимающе кивают головой: «Правильно говоришь, друг!».

Впрочем, изредка кивают головой и люди, которые варятся в этой индустрии уже не первый год и знают всю ее подноготную. Например, недавно босс компании NVIDIA Рой Тейлор (Roy Taylor) в интервью порталу Eurogamer.net честно признался, что консоли не являются угрозой для PC-гейминга. И продукция Sony, Microsoft и Nintendo никак не вредит компьютерам как игровой платформе. По его мнению, у консолей и PC «великолепное будущее» совместного сосуществования. «Я думаю, мы должны признать – ценность консолей для разработчиков такова, что никто в будущем не будет делать PC-эксклюзивы. Это говорит о том, что PC-гейминг меняется – и консоли не угрожают ему. Эти две платформы просто разные» - заявил Рой. «Большинство PC-пользователей имеют консоли – не все, но очень многие из общего числа. Наше виденье ситуации таково, что, да, в будущем люди будут разрабатывать игры для Xbox 360 и PlayStation 3. Но они также будут разрабатывать свои проекты и для PC. Консольные версии – это база, фундамент. Но если вы взглянете на PC-варианты Gears of War и Assassin's Creed, то увидите, что они выглядят намного привлекательней, чем консольные собратья. Это то, что люди должны понять: консоли – это лишь основа. PC просто должен получать улучшенные версии консольных проектов».

Вот примерно так считает босс NVIDIA. А что думаете вы? Споры начинаются! Все сюда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если б я был разработчиком игр, то никогда бы не вложыл деньги в пк рынок игр, потому что потом все скачают с торента, и просто скажут мне спасибо.

У меня стоит нормальный комп, который все отлично тянет, но я уже убедился что игры на пс3 по своей привликательности лучше (ну или вообще на консолях)....потому что в них вкладивают намного больше денег чем в пк проекты.

Силя, я недавно тоже увидел мгс4,ты ошибаешся, там есть на что посмотреть. такой серии игр небыло, она нестандартна и красива. А если нужен плоский коридорный сюжет, то тогда те в кризис или в анриал шоли по сетке бегать.

я бы поиглал лучше в мгс4 чем в 3 кризиса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь ти разрабом ти б робив те що тобі зкаже видавець і тихо сопів собі в дві диркі, видавці ж зараз гроші вложують в основному в мультиплатформу.

Те що на ПК ігри не продаються ет брєд. Треба просто вміти їх продавати!!!

Ще на весні було заявлено що сталкер тінь чорнобиля розішовся 2х мільйонним тиражом по світі (1кк в СНД 1кк на заході). Да навіть крізіс разраби якого нили про низькі продажі потім почав продаватись коли залізо підтянулось до його вимог і вже приніс непоганий прибуток.

Якби моєю цілю було продати гру я б заключив договір з валве про інтеграцію її в стім. Гейб і компанія придумали геніальну річ ще в далекому 2002му році.

Автоматична доставка патчів і різних новин про гру користувачам, збір статистики про клієнтську базу, онлайн магазин, комюніті з різними чатами друкованими і голосовими.

Потім це почали передирать приставщикі собі в ПСН і Бокс лайв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вашим консолям ніколи не осилити жанр RTS чи принаймні зародити кіберспорт!!!На консолях немає таких ігор як діабло чи Ред алерт,немає Дума чи героїв,немає старих добрих ігор як на цьому сайті

http://www.old-games.ru/

Та навіть емуляції з пс2 на пс 3 немає!!що вже говрити про примітивний джойстик якими вже майже ніхто не користується на пк(тільки для симуляторів і то не для всіх)-якого вже давно замінила клава і миша!!Аркадність і відсутність динамічності на консолях мене вбиває!!на консолях немає ігор легенд як на пк ігри бліззів чи контрстрайк!!В пк іграх важлива атмосферність а не рівень графіки!!Вже не кажучи про важливість пк для розвитку людства!!Так що панове консоль вимре дуже скоро!!Пк скоро буде в кожній хаті по необхідності а не погратись!!А потреба купувати телевізори від 4000грн до .... для комфортної гри!!Консоль це гальма прогресу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Zerotul а тут вже гониш ти :ok:

Дум виходив на ПС1, діабло також, навіть варкрафт2й там був. Ред алерт 3 анонсований для всіх платформ.

Джостик зараз юзається народом досить часто коли разраби при портуванні не удосужуються адаптувать керування.

Відсутність динамічності на консолях спостерігається лише в ПК жанрах (Шутерах стратегіях ітд) В файтінгах жеж наприклад досить динамічна ігрова миханіка зазвичай або в тих же платформерах вроді Год оф вар.

Консолі не обовязково вимруть повністю але в них лишилось лише два шляхі:

1) Далі продовжувати перетворюватись на ПК і в цьому напрямку повним ходом йдуть ПС3 і ХБокс

2) Робити дешеві гамалкі для двіток і домогосподарок, і тут зараз безперечним лідером є ВІІ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги. Правильно той БОСС сказав. Консолі - це апендицит PC і так було, є і буде. Скрутили пару комплектухі, залили "ебоксидкою" (образно) і вперед, щоб дітям і юзерам не паритися і переставляти вінду і не боротися з вірусами і тонкощами настройки та установкі ігр. Вот і вийшли консолі, та ще й на них піратства дуже мало і гроші непогані "гонщикам" за грошима.

Яркий приклад це ГТА останнє. Вже давно на консолі вийшло, а от на PC підточують, роблять норм настройки щоб були і графіка потужніше, доробляють все. Так і треба )))

Але що не кажіть на PC ігри цікавіші і мають дуже велику історію. Чого вартують такі ШЕДЕВРИ як: StarCraft, Mafia (кстаті дуже чекаю на 2 частину), WarCraft, Half-Life, Diablo, Fallout, NFS, Hеroes of Might and Magic і цей список можна продовжити.

Ех... і досі у всі ці ігри грають і навіть в перші версії, а пройшло вже в районі 10 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та навіть емуляції з пс2 на пс 3 немає!!що вже говрити про примітивний джойстик якими вже майже ніхто не користується на пк(тільки для симуляторів і то не для всіх)-якого вже давно замінила клава і миша!!Аркадність і відсутність динамічності на консолях мене вбиває!!на консолях немає ігор легенд як на пк ігри бліззів чи контрстрайк!!В пк іграх важлива атмосферність а не рівень графіки!!Вже не кажучи про важливість пк для розвитку людства!!Так що панове консоль вимре дуже скоро!!Пк скоро буде в кожній хаті по необхідності а не погратись!!А потреба купувати телевізори від 4000грн до .... для комфортної гри!!Консоль це гальма прогресу

Большего бреда я не слышал :ok:

нет легенд ??!!

серия FF серия Tomb Rider серия Resident серия MGS я не буду вдаватся в жанр Jrpg все ранвно никто не поймет.... ето легенты которые живут уже десятилетиями и их десятки ..против ПКшных единиц что выпустил близард, и валве в начале сушествования

все что было крутого на ПК есть на сайте http://www.old-games.ru/ все больше там ловить нечего

Силя если ты шитаеш себя знатоком сюжета МГС просевети нас что там бредового поканкретней а не шаблонами с форумов ПК фанов

Те що на ПК ігри не продаються ет брєд. Треба просто вміти їх продавати!!!

Ще на весні було заявлено що сталкер тінь чорнобиля розішовся 2х мільйонним тиражом по світі (1кк в СНД 1кк на заході). Да навіть крізіс разраби якого нили про низькі продажі потім почав продаватись коли залізо підтянулось до його вимог і вже приніс непоганий прибуток.

Вот тут ты прав надо уметь впаривать лохам гавно в фантике из под конфеты

Продажи сталкеров доказывают не то что ето крутая игра а показивает реальное количество обманутых людей 1кк в СНД бетатестеров для того чтобы продать 1кк на западе

Але що не кажіть на PC ігри цікавіші і мають дуже велику історію. Чого вартують такі ШЕДЕВРИ як: StarCraft, Mafia (кстаті дуже чекаю на 2 частину), WarCraft, Half-Life, Diablo, Fallout, NFS, Hеroes of Might and Magic і цей список можна продовжити.

Ех... і досі у всі ці ігри грають і навіть в перші версії, а пройшло вже в районі 10 років.

Если ты не знаеш легендарных игр на консолях то ето не значит что их небыло вообше откуда взялось такое убеждение ??? денди тоже была консолью вы что и вправду думаете что с тех времен нет неодного легиндарного хита ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...