Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

ты сам прекрасно знаеш что ексклюзивов на соню не так уж и много ,а мне мало и не устравивает качество того что делают на ПК

прикол весь в том что я играл во все то что ты играл +

Соул калибур 4

НХЛ

НБА

Анчартед

Скейт

Армиофту

Гта4

екохром

Батл филд БК

ето только за последний месяц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Соул калибур 4

НХЛ

НБА

Анчартед

Скейт

Армиофту

Гта4

екохром

Батл филд БК

Вощет мну ще працювать іноді приходиться :)

НБА + НХЛ - вже хз скік часу навіть не цікавлюсь що там з цими серіями ібо там практично все 1н в 1н як було в дитинстві і з року в рік нічого не міняється практично.

Бателфілд БК обісрали самі приставочникі котрі грали БФ2 на ПК.

ГТА4 - через місяць буду ганять на нармальних настройка а не щоб дома перед носом виростали (вичитано на пс3 форумі доречі)

Скейт - ну також річ сама в собі, тоні хоук перестав цікавить після 3ї частини (набридло однообразіє процесу + відсутність сюжету)

екохром - непомню взагалі що за гра

Доречі з ігр названих тобою ексклюзив для ПС3 вроді як лише Анчартед(іто не помню точно чи не було його на боксі) а з достойних увагі (ті що я б хотів пограть) лише соул калібур.

Ексклюзивів нема, так накой тоді ? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блин если тибе не нравится и утебя нет времени то ето не значит что ето гавно и игратют в ето токо дауны

"ГТА4 - через місяць буду ганять на нармальних настройка а не щоб дома перед носом виростали" вот етого я вообше не понял что ты хотел сказать ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ееее.... де я таке зказав що грають там тік дауни ? )

Основна моя позиція:

Приставка для новачків і казувалів. Хочеш продвінутий геймінг в найкращому ракурсі тоді тобі на ПК

На рахунок домів які виростають на очах то ет цитата одного юзера на ПС3 форум. Він жалівся що йому не нравиться що гра грузиться на вінт але будинки як і в часи пс2 і гри з діску зявляються часом прямо перед носом а не відразу промальовані на Нну кількість кілометрів. (за що купив за те продав і ненада гнать на мну :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто вообше не понял предложения )) ....вот например Декстер жалуется что у нево в ГТА при быстрой езде на машине начинает тормозить и когда слишком быстро перемещаешся по локациям игра не успевает подгружать текстуры хотя он и играет с разрешением 572і в свою очередь я и Кида прошли ГТА так сказать от корки до корки и не заметили даже намека на подобное Кида говорит что ставил насильно игре 1080p и тормозов небыло замечено ...будим разбиратся в чем причина ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приставка для новачків і казувалів.

я дивився гта4 на боксі. ну шо я магу сказать... гта-шну серію завжди витягував геймплей, графа там була на Нному місці....

кста при нагоді знов позичу бокс на недільку, можу тобі закинуть на пару днів, оціниш "кансольную ревалюцію" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Ridiska бач а ти говориш консоль, всі панти, скрізь одна конфа і йде скрізь однаково без тормозів а тут бац і аблом, глюкі то є :)

А взагалі була заявлена колись трабла в ГТА на ПС3 з першої партії, вроді як лікувалась установкою патчів

Доречі від змыни разрішалова на консолі (це що ти називаєш зміною) нагрузка апсолютно не міняється адже це не зміна розширення як це робить комп а це Апскейлінг http://ru.wikipedia.org/wiki/Апскейлинг

Воно трохі покращує розтягування на екран але це не панацея і не спасає від розмитості

Приставка для новачків і казувалів.

я дивився гта4 на боксі. ну шо я магу сказать... гта-шну серію завжди витягував геймплей, графа там була на Нному місці....

кста при нагоді знов позичу бокс на недільку, можу тобі закинуть на пару днів, оціниш "кансольную ревалюцію" :)

ГТА я б точно там не зміг грати як би не старався. Знаю це по попереднім версіям які я кидав грать через хвилин 30 клацання на джойстіку, після клави і миші цілитись стіками це ж .... Краще пристреліть мене.

А раніше ж грав шутери від першого лиця за милу душу на приставка пока не взнав про квейк - мишку і світлу сторону сили :)

Да чого там, ждати залишилось якись місяць і можна буде поуганять машинкі як біла людина а до того є ще в що грать :)

Єдине що дійсно рулить в консолях це файтінгі при грі з друзями. Години проведені за МК і ТЕКІН в веселій компанії це дійсно незабуваємо. Нажаль а можливо і на щастя ми виросли і вже реальніше зібрати народ на природу або пивко чім на порубать в когось дома файтінг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому вам не вирішити питання, за допомогою ТЕСТУ. Взяти ПК і взяти ПС3\ХВОХ і попробувати на одному моніторі... тоді побачим ху іс ху ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому вам не вирішити питання, за допомогою ТЕСТУ. Взяти ПК і взяти ПС3\ХВОХ і попробувати на одному моніторі... тоді побачим ху іс ху ;)

ти хоч тему читай, я це вже пропонував вище. давай, хто проти? купуєш щось з свіжого, скажемо Crysis Warhead, і я куплю, а там можна погоцати. подивимось на картинки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не читав, бо бред тут половину......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДИВИМОСЬ!

файна буде цяцька ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В притик не бачу там такого файла!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бредовая идея сравнивать одну игру на разных платформах тем более на настольно разных

ибо переделывают игры под каждую из платформ по разному в некоторых текстуры меняют или вообше используют другие технологии и разрешения чтобы добится одного и того же результата

вот к примеру взять НХЛ или НБА на ПК выглядят просто мерзко, а на ПС3 ето очень красивые игры

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бредовая идея сравнивать одну игру на разных платформах тем более на настольно разных

ибо переделывают игры под каждую из платформ по разному в некоторых текстуры меняют или вообше используют другие технологии и разрешения чтобы добится одного и того же результата

правда, ти просто теж знаєш який буде результат? ;)

вот к примеру взять НХЛ или НБА на ПК выглядят просто мерзко, а на ПС3 ето очень красивые игры

спортивні симулятори просто мають відносно менше шанувальників. інше діло екшн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но факт симулятары, файтинги ,на ПК хуже во всех аспектах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но факт симулятары, файтинги ,на ПК хуже во всех аспектах

Найди на консолі симулятор рівня ІЛ2. Можу відразу сказать ненайдеш.

Те що є на консолях з авіосимуляторів це прості аркади!!!

Файтінгів на ПК нема вже біше 10ти років так що їх згадувать просто без сенсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вообшето у меня такое отношение к ПК только потому что за последние 3 года платформа приносила только разочерования ихняя череда началась с Creed и закончилась Сталкерами ето было просто последней каплей

Я фанат Готики 1\2 очень ждал 3 часть она вышла и я понял что на ПК игр уравня старых готик и моровинда уже не будит никогда ета платформа стала чисто казуальной и ничиво интересней Кризаса в плане гейм плея мы уже не увидим а, если и появится то ето будит раз в 5 лет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкрию тобі одну чудову річ, не жди ніколи ніяких ігр і тоді получатимеш від них лише кайф

Я вже багато років не жду чудес від ігр і практично завжди задоволений їми.

Анонси дивлюсь не внікая особо в те що обіцяють разраби а лише запамятовуя і відбирая основні фішкі геймплею, адже до фіналу можуть не війти всі фічі обіцяні при початку розробкі. Скріншоти дивлюсь лише загальний зразок картинкі а ніяк не з показника графіки, адже фотошоп ніхто ще не відміняв і бішість разрабів їм зловживає. +Зазвичай не кідаюсь на новинкі а жду парочки патчів. Да і перечитую парочку статей про гру перед її покупкою (іноді просто кінцеву оцінку щоб не нахапатись спойлерів)

Таким чином на виході я отримую повноціний продукт і тверезо можу його оцінити, а не так як деякі геймери нафантазують собі небо в алмазах а коли бачать що гра це лише гра а не їх витвір уяви починають закидувать її какашками.

Революції в геймплеї не було з часів переходу від 2д до 3д і не відбудеться до переходу в віртуал. Все йде лише по еволюційні дорозі як на ПК так і на консолях. Де ти в консолі бачив революцію ?) А ні брешу була маленька революція під назвою ВІІ де потрібно руками махать щоб грати, але це набридає дуже швидко. Про сіксаксіс в пс3 мож даже не заїкатись адже він і в приклад не тяне до нунчак вія і його використовують примітивно (+ він вкрав ідею в ВІІ).

Як гамали колись на денді в контру і маріо так і зараз гамаєм приблизно в те ж тільки 3Д. Що революційного ти бачив за останні років 15 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не спорю про что в иго строе давно нет новой крови

Но в погоне за контингентом аля домохозяйка разработчики начали делать игры пустышки аля Кризис

Делают отличные игры но в конце концов желание заработать на домохозяйках уродуют проект за примерами далеко ити не нужно Ведьмак,Готика 3 ихняя "инновационная" система боя просто убогая

На ПК на сегоднешний день игры игры практически все такие простоейший пример НФС в котором за 15 минут добьется успеха и олигофрен..На пс3 пока что сохранятся елемент хард кора благодаря симулятарам и файтингам к примеру в гранд туризмо на мноооооооооого сложней в освоении чем НФС

Последняя хард кор игра на ПК была Temple of elemental Evil последним симулятором Колин макрей и ето было около 4х лет назад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но в погоне за контингентом аля домохозяйка разработчики начали делать игры пустышки аля Кризис

Крізіс - техно демка двіжка і як для цього досить непогана, розвага на парочку вечорів

Делают отличные игры но в конце концов желание заработать на домохозяйках уродуют проект за примерами далеко ити не нужно Ведьмак,... ихняя "инновационная" система боя просто убогая

Як на мене система боя досить чудова, і вона справляється з своєю задачею (бої виглядають досить зрєлєщно і при цьому не нада клацать всі кнопкі підряд а іноді щей приходиться думать перемикаючи стилі)

Да і основна ціність Відьмака це не бойовка а світ і взаємодія з ним + передача духу оригінального твору а це в нього виходить на тверду пятірку. Тут нема однозначно правельного вибору, нема однозначно вірного слова, неможна бути 100% добрим і пушистим, і за любе твоє рішення тобі приходиться відповідать. Всі поступкі героя відтворюються на ігровому світі, і ти дійсно граєш важливу роль в грі а не просто бігаєш спасаєш світ з мечем кладенцем на поясі. І в цьому проявляється геніальність гри.

Якщо ти хотів бігати і рубати ворогів заради експи і лута, да махаючи мєчиком раза в три тящим за героя то це явно не твоя гра і не в те ти сів грати. Це вже по часті Соул калібурів текінів ітд...

На пс3 пока что сохранятся елемент хард кора благодаря симулятарам и файтингам к примеру в гранд туризмо на мноооооооооого сложней в освоении чем НФС

Нашов що рівняти. НФС ет аркада а ГТ ет тіпа симулятор. Ти краще б згадав "Річерд бернс ралі на ПК" там без руля грати було практично не реально бо разраби шли по шляху повної імітації реала. Да і взагалі самі злобні (такі що максимально відтворюють реальність) симулятори зазвичай саме на ПК, бо на консолі ніхто не захоче стільки часу морочитись вилаштовуючи всякі показники своїх літаків, танків, підводних човнів, да навіть космічних кораблів, а потім керувать кожною закрилкою ітд окремими клавішами :)

Те що ти не граєш в такі ігри не значить що все на ПК їх нема, це лише значить що ти їми не цікавишся.

Да і файтінгі це дійсно реально хардкорні ігри gallery_7_30_2223.gif

В них рубають всі, і навіть діти від 4х років.

Основний елемент хардкора, і як на мене то єдиний, на приставках це можливість сейвитись тільки на чекпоїнтах, на ПК за таке б вбили разрабів )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне не нравятся игы которые можно пройти с помощью одной лиш мышки ето тупо до абсурда ...идеальна для меня система боя в играх подобного жанра ето Blade Of Darkness ПОЧЕМУ НЕЛЬЗЯ БЫЛЫЛО СДЕЛАТЬ ЧТОТО ПОХОЖЕЕ ?!?!? ето была бы вообще идеальная игра ,ато от игры получал удавольствие только до ближайшей стычки с врагами далее игру хотелось удалить

ты прав на пк есть хард корные игры только последня из них выщла 4 года назад :)

Скажиш что файтинг не хард кор когда в соул калибуре за 15 минрут выучиш достаточно комбо чтобы меня завалить

в "Річерд бернс ралі на ПК" тоже можит играть 4х летний рибенок только вот вопрос с каким успехом ? :)

на

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, если оппоненты озвучат свой возраст, IQ и где они работают - спор решится сам собой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Oushen

поверь ето не показатель

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне не нравятся игы которые можно пройти с помощью одной лиш мышки ето тупо до абсурда ...идеальна для меня система боя в играх подобного жанра ето Blade Of Darkness ПОЧЕМУ НЕЛЬЗЯ БЫЛЫЛО СДЕЛАТЬ ЧТОТО ПОХОЖЕЕ ?!?!? ето была бы вообще идеальная игра ,ато от игры получал удавольствие только до ближайшей стычки с врагами далее игру хотелось удалить

+1 за згадування Blade Of Darkness

27 лет

IQ 138 і больше :)

IT

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот Оушен шитает кто умнее тот и прав, ....а гоприк в соседнего подезда шитает что кто силильнее тот и прав

некоторые когда заканчиваются аргументы начинают сылатся на размар своей пиписьки

кто прав кто нет время покажит ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...