Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

2Vergil84

Не позорся :)

Сумніваюсь що хтось з форумчан в свій час перелопатив біше інфи про консольні і ПК ігри

ПО тій причині що ви не маєте консолей і вас відсутня інфо про екслюзиви!

Якщо захочеш я ще тобі можу розповісти про те що виходить на консолях, що з нього шлак а що дійсно варте увагі :D

Про порти можна також спорить. Мій знайомий бувши власником ПС2 прошовши ГТА СА пограв її на ПК, після цього продав консоль і купив собі комп. Ось тобі приклад як з ПС2 ексклюзива на ПК вишла версія гарніша і краща в керуванні.

На рахунок конфи до крізіса то тут знову також ви абсолютно не орієнтуєтесь в сьогоднішніх ПК реаліях. За 1к зелені виходить пристойна тачка на якій крізіс грається за милу душу.

2Ridiska Без образ, але вбий себе об стіночку :0167:

Крізіс не був супер грою адназначно. Крутєйша на даний момент графіка, а в решті пунктів все те в що ми грали раніше. Це як принято говорить була класнєша демка двіжка.

За цей рік на ПК були геніальнійші проекти "Відьмак" - одна з найкращіх РПГ останіх років "Портал" - Краща головоломка, зібравша найбільше призів з усіх виставок і підбитя підсумків року, "Тімфортрес2" - краще мультіплеєрне мочілово останіх років "Ворлд ін конфлікт" - Краща мультіплеєрна стратегія останіх років, да навіть "Сталкер" ітд ітп...

А своїми висловами про загибель ПК як ігрової платформи які вам в голови вбили приспішники корпорацій пужайте діток маленьких в садочках ;)

Мова про те що на ПК не буде ігр нормальних ітд йде ще з часів ПС1 але як бачите ми ще живі, тимбіше останім часом все частіше в списку мультиплатформ є ПК бо ексклюзивність гри занадто дорого обходиться :)

може в тебе PS3 з HDTV є??? Сумніваюся! І ти щось там пробував? Постарайся змінити свій кругозір!

крізіс на вісті зі всім антіалайсінг і тому подобне (тобто весь графічний ресурс) покладе на лопатки все! 35 fps це навіть не середне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

крізіс на вісті зі всім антіалайсінг і тому подобне (тобто весь графічний ресурс) покладе на лопатки все! 35 fps це навіть не середне

Крізіс на конфі за 1к йде спокійно на вісті на 1280х1024 дет з 30ю фпс, при цьому частина ігр на приставках демонструя неймовірно гіршу графіку йдуть на 680р при тих же 30 фпс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То что ПК не умрет как игровая платформа ето факт ..просто последние время она находится в комовом состоянии и ситуация не меняется давно уже ...

ГТА не была игрой портом !!!некогда !! ее изначально планировали выпускать на ПК и Приставки поетому она не пострадала

а вот МГС на ПК вышел года через 2 после выхода на консоль. изначально не предпологали даже выпускать ее на ПК но посмотрели на продажи и решили срубить еше

"Відьмак"-была игрой с потенциалом но как всегда напортачили разработчики или просто не хватило времени и желания но факт остается фактом там много того чево в гениальных играх быть не должно ето даоказивает сам факт того что собираются выпускать усавершенствованую версию игры

"Сталкер"- расскажи в каком месте он гениален ? )))) у него таже болезнь только в более тяжолой форме .тут вообше к моменту релиза не доделали половину игры кое как свели концы с концами в плане сюжета и отдали на золото

"Тімфортрес2" и "портал" не играл но уверен что они оооооооооочень далеки от идеала

"Ворлд ин конфликт" хорошая но не больше ..гениальные игры оставляют след в памяти .а ету я поиграл и забыл

она мне напомнила "Гранд контрол2" вроде замечательна со всех сторон но как мороженое сьел и забыл

На ПК выходят игры типа Крайзиса только по одной причине ...производители железа хотят поднять планку производительности обычного домашнего ПК и соотвецтвено увеличить продажи железа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Відьмак"-была игрой с потенциалом но как всегда напортачили разработчики или просто не хватило времени и желания но факт остается фактом там много того чево в гениальных играх быть не должно ето даоказивает сам факт того что собираются выпускать усавершенствованую версию игры

"Сталкер"- расскажи в каком месте он гениален ? )))) у него таже болезнь только в более тяжолой форме .тут вообше к моменту релиза не доделали половину игры кое как свели концы с концами в плане сюжета и отдали на золото

"Тімфортрес2" и "портал" не играл но уверен что они оооооооооочень далеки от идеала

"Ворлд ин конфликт" хорошая но не больше ..гениальные игры оставляют след в памяти .а ету я поиграл и забыл

она мне напомнила "Гранд контрол2" вроде замечательна со всех сторон но как мороженое сьел и забыл

На ПК выходят игры типа Крайзиса только по одной причине ...производители железа хотят поднять планку производительности обычного домашнего ПК и соотвецтвено увеличить продажи железа

Відьмак ет 1ша серйозна гра хлопців з польщі, те що вони не витянули все геть на максі їм прощається за атмосферу проработку і іновації з лихвою. А перероблена версія робиться більше для західного ринку через абсолютно кривий переклад на інгліш західним видавцем

Сталкера я згадав за атмосферу, щоб хто не казав але гра дійсно класна, про геніальність мова не йдеться але високій рівень там витриманий.

А ти пограй :) Ато не граючи і не цікавлячись зразу наченаєш мєтать какашкі кричучи ПК атстой :) Портал абсолютно на всіх виставках позберав нагороди за бест дизайн і іновації. А ТФ2 ет просто убойна річ, харізматичность стилістичного оформлення, продумана механіка і баланс притягують людей за вуха. Це одне з кращого що придумали з часу вихода КС в 2000му році

Доречі вони і на приставках виходили також, але це ігри зроблені спеціально для ПК а тоді вже портовані да і на ПК з часу релізу вони значно підросли за рахунок виходу і нових мап, режимів гри і навіть зброї, а що вже говорити про баланс.

"Ворлд ін конфлікт" потрібно грати в мережі щоб оцінити гру, вона і розроблялась спеціально для мультиплеєра. Да компанія йде на середньому рівні але також з чудовими находками при подані сюжету.

Це просто те що пришло на думку сходу. А ще ж було нємєряно інших проектів достойних увагі, а ти сразу "Все что выходило на ПК последний год было гавном или близким к етому состаянию".

Такі заяви могеть робить тік людина далллллеееееееека від ПК і індустрії в цілому

Про онлайн гами я взагалі мовчу. Ігри рівня ВОВ приставкам взагалі не світять ніколи.

ЗІ пост №3400

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 silia -- 1)Ти що, на повному серйозі важаєш що 30 fps хватає???????????? :0118:

Як на мою думку. щоб справді відчюти движок і всю прелесть цяцькі потрібно 100fps!?

2)Питаня ребром. От якщоби ти розробив-би якійсь супер модний двіжок під щоби ти його адаптував? Під РС, де завтра якісь федя, вася його свістане з торента і екзешнік перекіне, чи під PS3 (де вкрасти ігру практично не можливо) і отримувати прибутки з свого творіння?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2)Питаня ребром. От якщоби ти розробив-би якійсь супер модний двіжок під щоби ти його адаптував? Під РС, де завтра якісь федя, вася його свістане з торента і екзешнік перекіне, чи під PS3 (де вкрасти ігру практично не можливо) і отримувати прибутки з свого творіння?

Єто если смотреть с точки зрения разработчика то так оно и есть. А теперь ты представь себе ситуацию, человеку особо не хватает времени дни на пролет играть игрушки, но хочется просто раз два в неделю снять напряжение или просто на практике ознакомится с новинками игровой индустрии просто для того чтобы было интереснее читать такие посты на форумах, и у него и в мыслях нет наносить гранд убытки девелоптерам этих игр, как сейчас модно стало кричать мол "ты не купил лицензию - значит это изза тебя закрылась очередная культовая контора и не вышла в свет очередная гениальная игра". ИМХО просто поигратся без лишнего напряга и пустой траты денег уже признано смертным грехом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні модні ігрові кантри не закриваються, а більш перепрофілююця під консоль. :)

А на РС якщо, щось кідають то з річним запізненням............... :) приклад Lost Planet Extreme Condition

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лично я никуда не спешу. Кому не в терпеж пусть покупает консоль, сказать чесно сделал бы также, тока боюсь после такого поступка жена выгонит с дому :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПК є ПК, консоль є консоль.

Любити треба все прекрасне!

Краще б зібралися на пиво, поговорили б про ігрову індустрію, коротше розслабилися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Vergil84

Ух якій впертий ))) Йому вже на пальцях показуєш з прикладами а він знай товче своє :lol:

30 фпс це звичайно маловато але половина ігр на приставках іде з такою частотою і ти ж довольний ними як маленьке слоненя (бо просто ти не бачиш цього і нема консольної команди запустить щотчік збоку) :lol: Але на ПК тобі ніхто не мішає поставити менше розширення ітд і оптимізувать гру майже до 60 фпс а на консолі дали 30 і мусиш тирпіти.

Столпи ігростоя нікуди не рипнуться і на ПК свої ігри будуть випускать (Валве ІД ітд) , а ті хто втіче лише на консолі за ними і плакать не будемо, свято мєсто пусто не буває. Завжди найдеться контора молодих амбіційних і перспективних людей котрі обійдуть професіоналів. Крайтек це довели випустивши всього навсього 2 гри.

Головне все робити правельно і з розумом, тоді гру на ПК можна продати нормальними тиражами не боючись піратства і валве прямий тому приклад, зробивши онлайн реєстрацію в стім вони перевели практично всю КС публіку на ліцензії і це при тому що ще зараз продають гру котрій 8років, або блізи ігри якіх купляють і через пару років після виходу щоб пограти в бателнеті.

Про порти ще раз кажу не приводь лише погані приклади, крім лост пленета є ж нормальні порти да і взагалі шикарні. Яскравим прикладом є вже пару раз згадуваний тут Масс Ефект. Дороблена, покращена гра виходить на ПК з додатковим контентом після бетатеста на юзерах бокса ;) Доречі абсолютно аналогічна річ була з Асасін Крід де після релізу на консолях було багато розмов про те що гра скучновата і сиренька але в ПК версії була покращена графіка і дороблені недочоти які були в приставочних версіях і ті ж самі критики які говорили про недолікі АКріда начали співати диферамби йому ж в ПК версії гри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на ПК играю со времен Фалаута и Нокса. а приставку купил пару месяцев назад и скажу что ето небо и земля

Все что ты говориш в пользу ПК ето то что больше производительность .

единственый + на севоднешний день у ПК ето 10 деректикс

Ответь ВО ЧТО ИГРАТЬ СЕГОДНЯ И ЗАВТРА???? на пк за 1000 уе (не учитывая стоимости монитора) ВОВ надоел Линагу играл на протяжении 3х лет ждать 1 нормальной игры в полтора года от конторы молодих амбіційних и в ето время завидовать читая Страну Игр меня не не прет

То что ты называеш портами нормальные люди називают мультиплатформиными играми ,а порта на ПК небыло еше не одного нормального

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 silia ------- От хто ж безграматний в ігровій індустрії - того і видно! :) 30 fps то було на РS2!!! А на PS3 тільки на DMC4 куча ефектів буду вжиматися в 60 fps Чітай і ридай! :D

А на інші топові проекти ще більше поставлять кaдрів!

дай тобі порівняти ту саму цяцьку з порта і на консолі - ти на неї нормальне не сказав! При портуванні 50-60% графіки падає! приклад DMC3 SE

=============== Запам"ятай: щоб щось казати про консолі, потрібно попробувати їх. і тільки тоді в тебе складеться об"єктивно-реальна картина, що є що! Цифри про потужність комплектуючих на РС і консолі - це одне! Тут я не сперечаюсь, що 9800GTX x2 "розірве будь-яку консоль" А реальна графічна картинка на РS3 - то зовсім інше, і слабість коплектуючих консолі зовсім не впливає на графіку! Попробуй :D і ти забереш свої слова назад. Як то говориться, "тупість - і біда, береться від незнання".=========================

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я покачитал вашу дискуссию пришол к одному выводу

сравнение консоли и ПК ето тоже самое что сравненить х.. с пальцем как говорит одна поговорка

ето совершенно разные вещи ;)

самый большой плюс консоли

купил и лет на 5-10 забыл такое понятие как АБГРЕЙД

а что выходит с ПК купил и через полгода думаеш пойдет или не поидет

у тебя новая игра и стоитли прикупить за 500-1000 убитых енотов очередную запчасть к ПК

и как скора ее опять приидется менять :mdr:

и ещо мекажется что у silia комп жырнющий (кусков за 5-7 уе) и ему просто обидно что

у него игры лагают те каторые на консолях летают :)............................хоча может я ошибаюся

добавлено через 5 минут:

ада иметь

комп для нета и работы

а консоль для игр :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мені цікаво: скільки людей в світі ще шаленіють від можливостей ps, ps2 і xbox які були випущені 5-10 років тому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вообчето я имел ввиду xbox и ПС3 и частично ПС2

или грубо говоря ПСП

2Doping поиграи на старушке ПС2 God of War :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДОФИГА !!!!!!!!!!!! от ПС 2 точно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Ridiska респект и уважуха

.............сжеть еритеков :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну..фтопко. Як історія, старе покоління приставок ще має право на життя, а от як ігрові платформи сучасності-на жаль ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ПС 2 и Хбоксе есть море замечательных,гениальных,захватываюших,интересных,зубодробительныз игрищь

были бы деньги я купил бы и ПС 2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От мені цікаво: скільки людей в світі ще шаленіють від можливостей ps, ps2 і xbox які були випущені 5-10 років тому?

Я тащусь від PS2,взяли нову з товаришем на двох.Нормальок,так відвик від приставок.Першу соньку обажав,ігрушкі є дуже пристойні ну на той час конечно.Проблемка покі в іграшкаш,перебираєм що краще.А так футбольчік,файти,та інші на підході поприкалуватись можна.І третя візьметься за рокі 2,коли мож з дісками попроще стане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2spqr --------------- З балванками на XBOX 360 набагато проще вже э методи! (чіпуваня) А от на PS3 трошкі засада, але теж скоро способа найдуть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все все, я тільки висловив свою думку. грайтеся, підбирайте. ніхто ж не має наміру вам руки в“язати :smile3:

якщо треба можу segу (16 біт) комусь підкинути, там теж є

море замечательных,гениальных,захватываюших,интересных,зубодробительныз игрищь
:lol:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось оцього на РС ніхто не повторить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ace Combat 6 http://www.acecombatsix.com/

Локон глибоко в ауті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2spqr --------------- З балванками на XBOX 360 набагато проще вже э методи! (чіпуваня) А от на PS3 трошкі засада, але теж скоро способа найдуть!

Щось чітав що PS3 дискі блю-реем пишуть,але діск здається за 100 гривень стоіть.Я почекаю хай все налагодиться.Хороші ігри живуть довго,ще вспію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

spqr - Сама блюрейовська балванка сто гривень то трошкі круто! Во ни попадають в цінах, так як колись було з DVD

Проблема просто в тому що треба розробити такий чіп який буде сумістний з PS3 тобото його мастер коректоно ставить на *орегінальний чіп (*-який відрізняє оригінальні диски від піраток) і піратьский чіп каже системі що піратко то оригінал! на XBOX360 вже придумали і розробили такий скоро буде на PS3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...