Перейти до змісту

ремонт металопластикових вікон

Revsil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Здійснюємо ремонт металопластикових вікон різної складності та будь-яких фірм-виробників.

Наші послуги :

- регулювання віконної та дверної фурнітури;

- ремонт віконної та дверної фурнітури;

- заміна фурнітури, ремонт замків;

- ремонт протизламних ролет;

- заміна склопакетів;

- ремонт вхідних дверей з ПВХ;

- встановлення відливів і підвіконь;

- у продажі є різна фурнітура до вікон та дверей ПВХ (ручки, защіпки балконні та ін.)

Тел. О93 5О46737, О97 94О71О3

Опубліковано

Апну і я вам темку.
На моє питання про заміну склопакетів - просто не відповіли.
З таким відношенням до клієнтів...
Коротше звязуватись не раджу.

Опубліковано

Шановний Dima4s, не пам'ятаю по який причині наша розмова не дійшна логічного завершення (так, як переписувалися ми з Вами трішки більше року!!), але прошу вибачення :huh:, що залишили Вас без остаточної відповіді!!!

Опубліковано
3 годин тому, Dima4s сказано:

На моє питання про заміну склопакетів

даєте розміри, замовляєте склопакети на Wintera (бо вони знаходяться в Луцьку і мають власне виробництво склопакетів  і думаю так буде дешевше), вони привезуть вам їх додому, якщо домовитись. А потім викликаєте нормального регулювальника і він вам їх поставить, або навіть якогось хлопця з тої ж вінтери. При бажанні те можна і самому зробити, в youtube є відео по встановленню склопакетів та і замірах

Опубліковано
2 годин тому, Revsil сказано:

Шановний Dima4s, не пам'ятаю по який причині наша розмова не дійшна логічного завершення (так, як переписувалися ми з Вами трішки більше року!!), але прошу вибачення :huh:, що залишили Вас без остаточної відповіді!!!

Шановний Revsil , не знаю з ким ви переписувались більше року)) Або що курите)

Я питав про заміну склопакетів.
Ви відповіли що потрібно знати що за вікна.
Я показав фото папірця з характеристиками вікон.
Відповіді від вас не отримав.

11 хвилин тому, charlie сказано:

даєте розміри, замовляєте склопакети на Wintera (бо вони знаходяться в Луцьку і мають власне виробництво склопакетів  і думаю так буде дешевше), вони привезуть вам їх додому, якщо домовитись. А потім викликаєте нормального регулювальника і він вам їх поставить, або навіть якогось хлопця з тої ж вінтери. При бажанні те можна і самому зробити, в youtube є відео по встановленню склопакетів та і замірах

Я вже давно замінив. Тут діло в відношенні до людей. А тепер ще і в відвертій брехні.

Опубліковано

Один раз звертався за послугами до @Revsil (регулювання вікон) - залишився задоволений. Попередньо домовились про ще одну послугу. Розмова завжди коротка і по суті.

Опубліковано

"... так, як переписувалися ми з Вами трішки більше року!!... "-----  так висловилися, а коли побачили, що можна не так зрозуміти, то відредагувати було пізно...

Мало бути   " ... Шановний Dima4s, не пам'ятаю по який причині наша розмова не дійшна логічного завершення (так, як переписувалися ми з Вами трішки більше року тому!!), але прошу вибачення :huh:, що залишили Вас без остаточної відповіді!!"   

Опубліковано

Зі всіма клієнтами ми стараємося оперативно відписуватися та усе докладно пояснюємо! Якщо, комусь, щось потрібно терміново --- є номера телефонів (вказані вище), за якими можна подзвонити (при потребі ми віддзвонюємо). 

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Наші послуги :

- регулювання віконної та дверної фурнітури;

- ремонт віконної та дверної фурнітури;

- заміна фурнітури, ремонт замків;

- ремонт протизламних ролет;

- заміна склопакетів;

- ремонт вхідних дверей з ПВХ;

- встановлення відливів і підвіконь;

- у продажі є різна фурнітура до вікон та дверей ПВХ (ручки, защіпки балконні та ін.)

Тел. О93 5О46737, О97 94О71О3

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

напишіть вартість регулювання вікна воно погано закривається тобто шкрябає метал об метал і коли закрите вікно свище вітер

Опубліковано

nicolay  Вартість регулювання (ремонту) вікна від 70грн, залежить від складності (на місці оцінює майстер). Виїзд 100грн

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Доброго дня. Чи можна у вас придбати балконну защіпку Winkhaus BK-WSK WSK121 ?

Ось як вона виглядає:

2502.jpg?59ef01c3

Ось так виглядає моя:

IMG_20180422_140734.thumb.jpg.f60fa137dee28cb8cd1661c6b2b42d62.jpg

• 4 тижня потому...
  • 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...