woodwork Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 00:32 #1 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 00:32 Час від часу відвідуємо (відвідували) цю харчевню, чпочатку все йшло добре, смачно і т.д. десь кілька місяців тому прийшли з дружиною на піцу перекусити легенько, піца, 2 соки і салатик. На склянці соку були залишки їжі, звернувся до офіціанта, та грубо відповіла що нам принесли чистий стакан і то ми самі зробили... далі до піци, в ній практично нічого не було, сиру як кіт наплакав і решти начинки теж, якщо порівнювати з іншими піцеріями то тут було просто тісто із запахом. Я звернувся до офіціанта щоб адміністратора покликали, його не виявилось на робочому місці, попросив книгу скарг, виявилось, що вона закінчилась... часу скандалити на той час не було. Наступний випадок стався згодом, кілька неділь тому зайшли перекусити, замовили пасту карбонара (здається так називається паста де бекон, сир, вершки і т.д), салат, чай та сік. Принесли салат, вроді норм, сік теж, потім чай з м'ятою та імбирем, який був ледь теплий і прозорий геть, ледь чути запах м'яти, але по факту водичка. Або його залили теплою водою, або ж кілька разів заварювали до цього. Тепер щодо пасти, її в тарілці виявилось на стільки мало що я попросив меню і був шокований, мало бути 240гр, бекон і все таке, а на око ледве 120-130гр то максимум і грамів 5-6екону, покликав адміністратора, та сказала що зараз переважить і з чаєм розбереться. Переважмла, за її словами було там 190грам, тобто це як мінімум на чверть намахали і бекону туди мали дати по калькуляції 40грам!!! Про чай взагалі ніякої інформації. Зробив запис у книзі скарг, пасту та чай не їв та за них не платив, роздратовано пішов їсти у інший заклад. П.С.Пасту чекали 40хв.
Zalepok44 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 06:33 #2 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 06:33 А навіщо хто знову т той заклад де в попередній раз було бєєє....
woodwork Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 07:09 Автор #3 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 07:09 пройшло відносно багато часу і була надія що хоч паста там нормальна...
yura-patriot Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 07:59 #4 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 07:59 І шо, всерівно народу там піпєц,ну реально кожен вечір все зайнято.Кароч зажерлися певно.
woodwork Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 08:26 Автор #5 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 08:26 Мало того що готують тако собі порівняно з іншими закладами, та навіть із собою в перші місяці відкриття, так ще хамовите відношення і проблеми з чистотою...
yura-patriot Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 08:31 #6 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 08:31 3 хвилин тому, woodwork сказано: Мало того що готують тако собі порівняно з іншими закладами, та навіть із собою в перші місяці відкриття, так ще хамовите відношення і проблеми з чистотою... А я думав,що там капєц як класно і смачно,бо дуже часто там соваюся і бачу скільки там людей вєчно сидять і "пакують"))
alexvvv Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 08:58 #7 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 08:58 26 хвилин тому, yura-patriot сказано: А я думав,що там капєц як класно і смачно,бо дуже часто там соваюся і бачу скільки там людей вєчно сидять і "пакують")) Людей багато бо зі всього села туди сунуть.
snouden Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 14:43 #8 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 14:43 6 годин тому, yura-patriot сказано: І шо, всерівно народу там піпєц,ну реально кожен вечір все зайнято.Кароч зажерлися певно. Буваючи в Порт Сіті кожен раз дивуюсь - хто ці всі люди, чому їх так багато? Ну ясно, що якась частина, хай навіть і більшість просто там лазить і нічого не купує, але багато і купують, сидять в кафе і так далі. Зсередини здається що Луцьк - місто мільйонник, не менше...
Deemon Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 18:20 #9 Опубліковано 24 Листопада, 2017 в 18:20 @snouden - так це самий густозаселений район міста, нічого дивного що там вештається купа народу
yura-patriot Опубліковано 25 Листопада, 2017 в 07:53 #10 Опубліковано 25 Листопада, 2017 в 07:53 Ще є таке поняття як «модно», ото є модно запросити дівчину та сидіти на виду смакуючи усякими приколами, а смачне воно там чи ні,то вже поняття відносне, головне як то кажуть «вийти у люди», а ті заклади цим і користуються, наведу приклад. Кароч у нас літом у парку праворуч центральної алеї працюють шашличні, то щоб мені, хто там не розказував там шашлик ужасний, готують його з якоїсь лопатки чи то з шинки він сухий і зовсім не смачний, а щоб вийти з цієї ситуації—тупо дають самий дешевий майонез і кетчуб, щоб він хоч якось пропихався, хліб продавчиня бере у руки без рукавиць, це просто жопа яка там антисанітарія і тим не менше там немає свобідних місць, бо це в нас так круто вийти в парк і десь посидєть, я раз там був по запрошенню , тепер — ніколи, а є люди, сім‘ї у яких то майже традиція сходити «відпочити» а як воно, особливо питання про смак, то є вже десяте питання, головне вийти у люди.
SunSeth Опубліковано 25 Листопада, 2017 в 11:26 #11 Опубліковано 25 Листопада, 2017 в 11:26 У "New York Street Pizza" i в "Челентано" чомусь майже завжди місця є, може, тому що там місця не такі прохідні, як в "Скоріні"? А може у "Скоріні" Wi-Fi Порт Сіті краще тягне, а то він останнім часом, порівняно з початком роботи скоріше дохлий, ніж живий?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.