Перейти до змісту

Домогти розвідникам.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дякую, ЛЮДИ!

Поїхало розвідникам, ше й медикам на тачку.2017-11-11 10.54.23.jpg2017-11-11 11.08.49.jpg2017-11-11 11.24.17.jpg

А щодо військових "експертів" тіпа @Itzamna - я зробив і відправив три автівки "ліфтьорам", які потурбувались за моторилу і регулярно з ними спілкуюсь. І з медиками, які на волонтерських авто без усякого міноборони вивозить на другу лінію бійців. І з розвідкою гірсько-піхотної бригади, яка є звичайним, штатно забезпеченим підрозділом без "супер-пупер". І з харчуванням у "моїх" хлопців все нормально. Тушонка канає, фондю з круасанами не просять. Аби патрони вчасно подавали.

Слава Україні!

Опубліковано

Ось шешуга розвідників, яким пішла гума.23435171_924957297661708_5031021546249031350_n.jpg

Пряме з ПТУРа. Диво, але всі живі, в одного контузія і порвана перепонка.

Зараз "Повернись живим" збирає їм на коптера для аеророзвідки і повірте мені, цей фонд допомагає лиже дуже "правильним" людям.

Пряме влучання з протитанкової керованої ракети. У машині перебувало семеро військових. Мені самому тяжко у це повірити, але всі живі. Двоє госпіталізованих, решта у строю під наглядом лікаря. Той день для хлопців став справжнім подарунком долі, черговим днем народження у календарі, або, як вони самі кажуть, підфартило неймовірно. Звісно, так говорять справжні чоловіки.

Вони прямували на передову, щоб вкотре запустити у небо коптер, знайти ворожі позиції, техніку, проаналізувати можливі дії ворога, надаючи максимально точну інформацію батальйонам і артилеристам. Під «роздачу» потрапили розвідники, аеророзвідка! Згідно із штатним розкладом, це взвод збору та обробки інформації.

Завдяки вашій допомозі у вигляді коптера хлопці реально почали виконувати свої обов’язки, які рятують не одне життя рядового піхотинця. Наразі бійці знову без роботи, бо у старенькому ГАЗ 66 згоріли їхня пташка, планшет, комп’ютер і решта комплектуючих гаджетів.

Головне, що живі, а без роботи ми їх не залишимо.

Розвідникам конче необхідна нова пташка, вартість якої наразі – 42 тисячі гривень. Допомогти їм зробити більше горя ворогу ви можете тут: https://goo.gl/J2kXta

Але якщо у вас є бажання і можливість забезпечити хлопців повнопривідним позашляховиком, пишіть нам у повідомленнях.

Кожне наше досягнення наближає до перемоги.

Andriy Rymaruk
Фонд «Повернись живим»

Опубліковано

З однієї сторони волонтери повинні висвітлювати свої контакти з розвідниками і контрозвідниками для того, що б довіряли люди і включалися в допомогу. Але, з іншого боку ворожі розвідки через взлом телефонів, поштових скриньок волонтерів. які засвічують "вчора дзвонив до хлопців"  можуть вираховувати саме тих контріків.

Опубліковано
3 годин тому, difoto сказано:

Добре, що ви знаєте про контріків, але "взлом" будь-якого мого акаунту не принесе пользи ФСБ. Повірте. :)

Не сприймайте це як підкол

Опубліковано

Молоді пацани, мені в діти годяться, а таке на передку вичворяють, оооо! :)

Ще раз дякую усім від розвідки молодої, але дуже перспективної бригади!Развєдоси.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...