Перейти до змісту

6 причин НЕ пить пиво

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скажу коротко, в наштх маГАзинах пиво навіть на респект незаслуговує

Як казала Ласка про смкове (та і візуальне також) задоволення від пива отримати можна в маленьких дозах,а справжній смак - можна в музеї пива у Львові, перевірено двічі (для довідок вул Клепарівська)

post-894-1210808868.jpg

post-894-1210808922.jpg

post-894-1210809056.jpg

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Пити теж треба вміти, ось і все. Можна відмовитися від будь-чого, можна і не їсти місяць, йоги це роблять легенько, але навіщо?

Я люблю пиво ;) І не маю від нього залежності, хочу - п’ю, хочу - не п’ю

Раз ти його хочеш,то це вже залежність :)

ЗІ:ще один суттєвий мінус пива-зас@яні ліфти і під'їзди.

Опубліковано

Можна подумати, що ті, хто п"є різні лонгери і горілку, та навіть і березовий сік з м"якоттю менше сц@ять у під"їздах, ніж ті ті, хто п"є пиво? Це, просто, у декого зас@яні мОзги.

Опубліковано
4 місяці і 14 днів без алкоголю. почуваю себе значно краще ніж тоді коли вживав алкоголь в т.ч. пиво.

що послужило першоджерелом до прийняття такого серйозного рішення?

азм во хмелю скоту подобен

близько року тому подивився лекцію професора Жданова про шкідливість алкоголю та тютюнопаління. напевне тільки зараз дійшло

Опубліковано

реальные 6 причин не пить пива:

1. за рулем

2. беременная

3. сплю

4. еще на работе

5. вчера пивка было очень много

6. пью водку

остальное - не оправдание :lol:

Опубліковано

Shura +1

Я Знаю багато людей які не п"ють, вони знищують себе чимось іншим :lol: . А якщо насправді, хай воно і буде шкідливим, але мені важливе не пиво, а сам ритуал спілкування з друзями під час споживання даного продукту.

З.І. Якщо в слові "хліб" зробити чотири помилки то вийде слово "пиво" :D

Опубліковано

Статья - бред. Мож какая доля правды в ней и есть, но это просто агитация очередного общества трезвенников.

Чтобы разобраться в вопросе о пользе и вреде пива, американскими учеными из научного центра при университете штата Мериленд была впервые организована международная научная конференция, сообщает PhysOrg. На конференции были представлены доклады о роли потребления самых разных алкогольных напитков в формировании здорового образа жизни, но основное внимание все же было уделено пиву. Оказывается, в мире было проведено немалое количество исследований, в которых убедительно доказана положительная роль ежедневного умеренного потребления пива.

Общим мнением медиков и ученых, собравшихся на международной конференции, можно считать следующее. Умеренное ежедневное потребление пива и других алкогольных напитков может играть определенную роль в здоровом образе жизни и снизить риск некоторых серьезных заболеваний, в том числе ишемической болезни сердца, диабета, ожирения, когнитивных расстройств и остеопороза.

Доктор Р. Кертис Эллисон (R. Curtis Ellison), руководитель отделения профилактической медицины и эпидемиологии и директор института здорового образа жизни в Бостонском университете, подчеркивает, что с каждым годом появляется все больше исследований, показывающих положительное влияние умеренного потребления пива на снижение риска заболеваний ишемической болезнью сердца, а также ряда других заболеваний, возникающих у людей по мере старения организма.

Доктор Эллисон считает потребление пива одним из компонентов здорового образа жизни и утверждает, что в совокупности с другими факторами - физическими упражнениями, сбалансированной диетой, отсутствием лишнего веса и привычки к курению - пиво может на 80% снизить риск осложнений двух основных заболеваний современности - ишемической болезни сердца и диабета.

Доктор Эллисон подчеркивает, что частое (даже ежедневное) потребление пива - это лучше, чем употребление от случая к случаю. Главным моментом, естественно, является и доза потребляемого пива. Здесь нет точных рекомендаций, этот показатель индивидуальный, но многие медики рекомендуют ориентироваться на значение 25 гр чистого спирта в день (это количество содержится в 0,5-0,7 л пива).

По данным исследователей из Дании, на которые ссылается доктор Эллисон, полный отказ от употребления алкоголя в наблюдаемой группе может привести к большему количеству смертных случаев, чем в аналогичной группе умеренно пьющих людей. «Мы не говорим людям, что надо пить больше, мы только призываем тех, у кого нет явных противопоказаний, употреблять небольшие дозы, но регулярно».

На конференции были и другие доклады. Среди наиболее интересных приведем следующие факты. У умеренно пьющих пиво и другие алкогольные напитки на 33-56% меньше риск заболеть диабетом, чем у непьющих. У сильно пьющих - наоборот, риск на 43% выше. Пиво является главным источником кремния в продуктах питания, а кремний играет уникальную роль в предотвращении потери и восстановлении костной массы. Умеренное потребление алкоголя не приводит к нарушению усвоения пищи, при этом как основных ее компонентов, так и микроэлементов.

Ученые считают несправедливым, что о пользе красного вина известно многим, а по поводу пива существует огромное количество заблуждений. Участники конференции считают теперь своим долгом донести результаты научных исследователей до широкой публики.

Исследования в области влияния алкогольных напитков не только на здоровье, но и на социальную активность человека проводят экономисты и социологи. Недавно ученые из Калифорнийского университета опубликовали результаты исследования роли алкоголя в повышении доходов предприятий. Согласно полученным данным, склонные к выпивке сотрудники приносят компании в среднем на 10-14% больше прибыли, чем упорствующие в своих заблуждениях трезвенники. Представляя собой открытую для всех, но принципиально закрытую для трезвенников «касту», своеобразный «клуб по интересам», они получают возможность гораздо проще налаживать контакты, т.е. имеют более высокую степень социализации. Естественно, речь идет об умеренном употреблении спиртных напитков.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
ги. в мене, певно, новий підвид пивного алкоголізму -- періодичний пивний пивний алкоголізм ;)

то дурна звичка (думка зранку хоочууу пиииваааа..), то це проходить і до цього прекрасного напою не тягне взагалі.

і взагалі ви пізно вивісили цю статтю ;)

з неділі пива не п*ю :)

(умніца-дочка, погладьте по голівці мну )

Не ВІРЮ! :)

Опубліковано
[Не ВІРЮ! ;)

Вєтра-а-а-а... Вже другий тиждень пішов.

на Арію -- пива не пила (зато вином догналась добре)

вчора навіть з байкерами пива не пила йолки-палки...

;)

Опубліковано
[Не ВІРЮ! ;)

Вєтра-а-а-а... Вже другий тиждень пішов.

на Арію -- пива не пила (зато вином догналась добре)

вчора навіть з байкерами пива не пила йолки-палки...

;)

темпратура? ))

чи вагітна? ))

Опубліковано
темпратура? ))

чи вагітна? ))

Вєтра.

с целью найті абьєкт для фтарога ;):D:D

п"яні, як показує життєвий досвід, швидше вагітнюють )))

Опубліковано
Пити теж треба вміти, ось і все. Можна відмовитися від будь-чого, можна і не їсти місяць, йоги це роблять легенько, але навіщо?

Я люблю пиво ;) І не маю від нього залежності, хочу - п'ю, хочу - не п'ю

Раз ти його хочеш,то це вже залежність :D

Я якщо я хочу свою дружину - це теж залежність? Ти вважаєш, що така залежність погана?? хм...

Ліфти і під’їзди - результат рівня культури суспільства, а не пива, чи ти вважаєш, що в Німеччині чи Австрії де пива п’ється ЗНАЧНО більше теж така ситуація?

Коротше, обидва аргументи бездоказові

Опубліковано
Насчет малолеток, сосущих пиво в немерянных количествах - прискорбно, но факт... Хотя тут многое еще от воспитания зависит - более чем уверен, что у нормальных родителей чадо по парку с бутылкой пива в руке лазить не будет... Но это уже другая тема...

Давайте навчимо їх краще щось інше звязане зі словом, яке я виділив болдом?.. буде і людям приємно і їм здоров"я не шкодитиме.

Опубліковано

Насчет девочек-малолеток, сосущих пиво - думаю, почти все они уже умеют то, чему ты предлагаешь их учить. :)

Насчет пацанчегов - если с 13-14 лет "баловаться пивком" чуть ли не каждый день - по моему стойкому убеждению, большинство из них к годам так 25 рискуют иметь боооооооооольшие проблемы с потенцией... :) Ну дак кто им врач тогда... :)

Опубліковано

Нє.... піво піть я не брошу ! адже то який кайф від цього процесу ! :) (з друзями посидіти чи фільму подивитись)

Опубліковано

Ну это уму не постежимо, если пойти с друзьями гулять...и не выпить где то пивка...

Насчет кофе - утром) когда проснулся...

Опубліковано

Пиву - ДА!!! Ну як не крути, а це один з найкращих способів розслабитись після роботи та зняти стрес... Шо не кажіть а за чайком чи соком не посидиш так як за пивом... ІМХО.

Опубліковано

- Куме, давайте вип'ємо пивка, посидимо поговоримо!

- Ні, куме. Давайте краще вип'ємо горілки, полежимо, помовчимо. :D

Опубліковано
Пиву - ДА!!! Ну як не крути, а це один з найкращих способів розслабитись після роботи та зняти стрес... Шо не кажіть а за чайком чи соком не посидиш так як за пивом... ІМХО.

Тут і мови нема. На 100% підтримую.

А хто не згоден, хай спробує випити 6 літрів чайку чи соку за вечір. Ага?

Опубліковано
Почки — санитары организма

Главная задача почек — поддержание постоянства внутренней среды организма. Они участвуют в регуляции водно-электролитного баланса и кислотно-щелочного состава организма. Пиво нарушает эти естественные процессы, потому что заставляет почки работать с утроенной силой. Кто хоть раз пил хмельной напиток, знает, как быстро он вызывает желание сходить в туалет. По-научному это называется полиурией — усиленным мочеотделением, которое связано с раздражающим действием спирта на почечные ткани и повышением их фильтрационной способности.

Обладая столь мощным мочегонным эффектом, пиво вымывает из организма важные «стройматериалы» — микро- и макроэлементы, особенно калий, магний и витамин С. При дефиците калия происходят срывы сердечного ритма, появляются боли в икрах, слабость в ногах. Нехватка магния влияет на настроение — человек становится раздражительным, плаксивым, плохо спит. Из-за недостатка витамина С снижается иммунитет, чаще возникают простудные заболевания.

В усіх передачах по тєліку проводять експерименти над газованими напоями, а про пиво і водку рідко йде мова. Тільки від Коли і подібних напоїв фонтан струїться, коли туди кинути "Ментос". А шо пиво "вимимає" важливі мікроелементи - це взагалі смішно! В пиві ж хімії дуже мало, або взагалі нема! Вода+хміль і солод=пивко! Природнє все!

Дійсно, як вище пишуть, шо писав якийсь "пивоненависник" :smile3: Найшли ж такого :smile3:

З.І. Від кавуна теж стаєш частіше бігати в туалет, но це ж не означає шо він врєдний :lol:

Опубліковано

Тут і мови нема. На 100% підтримую.

А хто не згоден, хай спробує випити 6 літрів чайку чи соку за вечір. Ага?

Оце і називається - залежність. А ви попробуйте після року-двох такого знімання стресу розлабитись без пива? А дзуськи! Нічого у вас не вийде.

То SergLi... Я щось не розумію - це тепер влада має думати чи вирішувати за нас пити нам пиво, чи ні? Пробачте, але мені хочеться самому за себе думати. А про те, що виробники пива/горілки/цигарок витрачають мільярди для того, щоб переконати нас з вами, що без пива/горілки/цигарок ніяк не обійтись. Оце проблема. І з двох статей, одна з яких каже, що пиво пити не можна, а друга каже, що можна - я повірю першій. Хоча б з тієї причини, що в сучасному світі нічого нешкідливого немає.

Сам пива не пю. Не із-за глибокого переконання, що це шкідливо, а тому що мені просто не хочеться. Я значно частіше пю кока-колу (не менш шкідливо), але я отримую від цього задоволення, тому і не обмежую себе.

Сперечатись можна бескінечно і, як на мене, безглуздо: кожен господар свого організму і якщо мені дуже хочеться випити пивка я знайдук мільйон причин "за" і ще стільки ж "проти" спростую.

ЗІ. Пиво якщо і шкодить, то тільки тому, хто його вживає (на відміну від паління).

Це якщо не враховувати обіс@яних ліфтів.......

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...