RowDy Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 11:04 #1 Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 11:04 Всім привіт. Підкажіть, де можна купити у Луцьку, сухий силіконовий клей, бажано чорного кольору (у вигляді палочки), або як варіант - прозорий. Фото як виглядає прикріпив
Oli Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 11:59 #2 Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 11:59 це не силіконовий https://www.nl.ua/ua/Instrumenti/vitratni_materiali/sterzhni_kleiovi/20513039.html
rrid Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 12:15 #3 Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 12:15 Це термоклей (стержні) для термоклейового пістолету (хоча на фото можуть бути і графітові стержні))) Бувають різного даметру - потрібний діаметр визначається пістолетом (хоча дехто умудряється і сірниками "працювати"). Продаються зазвичай там же, де і термопістолети (в інтернетах, на Варшавці, НЛ/Епіцентр, ітд)
RowDy Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 14:04 Автор #4 Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 14:04 2 годин тому, Oli сказано: це не силіконовий https://www.nl.ua/ua/Instrumenti/vitratni_materiali/sterzhni_kleiovi/20513039.html 1 година тому, rrid сказано: Це термоклей (стержні) для термоклейового пістолету (хоча на фото можуть бути і графітові стержні))) Бувають різного даметру - потрібний діаметр визначається пістолетом (хоча дехто умудряється і сірниками "працювати"). Продаються зазвичай там же, де і термопістолети (в інтернетах, на Варшавці, НЛ/Епіцентр, ітд) ніколи не мав з ниим справу) мені потрібен саме 1 сірник) щиро Вам дякую)
rrid Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 15:17 #5 Опубліковано 2 Листопада, 2017 в 15:17 1 година тому, RowDy сказано: мені потрібен саме 1 сірник) коли писав про сірники - саме їх і мав на увазі, дехто примудряється розтоплювати (розплавляти) цей клей сірниками (на ютубах є відео) якщо потрібен тільки 1 стержень - можна шукати в магазинах типу "все від 1 гривні" (не знаю за якість), або на базарі. НЛ продає, мабуть, тільки упаковками. і вони бувають різного діаметру
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.