Перейти до змісту

Допоможіть вибрати шестигранний ключ

Рекомендовані повідомлення

Загалом вирішив я зібрати собі невелику сумку з інструментами. Велосипед все таки не новий. Дивлюся я на ціни і ось думаю ... Чи варто брати дорогі кличі із якихось спец. сплавів або взяти звичайний шестиграннік за 20 грн. Теж саме відноситься до ріжкових ключів.

Хто що скаже? Дякую)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не часто крутити, то підуть і дешевші ключі. Але з написом хром- ванадій. Бо   без нього , то зовсім хлам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поправочка. Злижеш неякісними шестигранниками кілька болтів, наприклад, у тих же шатунах, виносі, глаголі тощо -  буде гемор на всю голову, прийдеться болти висверлювати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 14.10.2017 at 19:29, Miro сказано:

Поправочка. Злижеш неякісними шестигранниками кілька болтів, наприклад, у тих же шатунах, виносі, глаголі тощо -  буде гемор на всю голову, прийдеться болти висверлювати. 

:ok: Дешеві ключі - в рази дорожче обходяться!

Раджу перевірений в умовах важкого виробництва, відносно не дорогий інструмент:

http://toptul-ukraine.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В винтах шестигранное отверстие можно слизать только кривыми руками, если ключ не полностью вставлять. А некачественные ключи слизываются не причиняя вреда винтам.

Попадаются живучие мультитулы даже в дешевом китайско-базарном сегменте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, romanc сказал:

В винтах шестигранное отверстие можно слизать только кривыми руками, если ключ не полностью вставлять. А некачественные ключи слизываются не причиняя вреда винтам.

Попадаются живучие мультитулы даже в дешевом китайско-базарном сегменте.

Друга частина дещо заперечує першу, мені одному здається?

Дешевий китай є дешевий китай. Якщо ним рідко крутити - звісно, буде жити й жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо силу в руках не відчуваєш то пофіг який купиш. 

З власного досвіду скажу що замовлений на алі (150грн) і куплений на варшавці (60грн) служать уже третій рік. нічого не злизалось і все справно крутиться. 

Раджу брати типу KLS зразу з вижимкою. Дешево і сердито. В велозоні і в сітібайку бачи колись такі в продажі. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, sanbOK сказал:

Якщо силу в руках не відчуваєш то пофіг який купиш. 

З власного досвіду скажу що замовлений на алі (150грн) і куплений на варшавці (60грн) служать уже третій рік. нічого не злизалось і все справно крутиться. 

Раджу брати типу KLS зразу з вижимкою. Дешево і сердито. В велозоні і в сітібайку бачи колись такі в продажі. 

а шо там шо там на алі?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я б советовал выжимку отдельно, и если там будет две стороны вращаться, то будет удобней. А вот если сломать-слизать быжимающий пин на мультитуловской выжимке, то дальше его не заменишь и придется носить неработающий инструмент.

По компрактности мне нравится плоский spelli sbt-01tt, жаль, что потерял((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...