Перейти до змісту

Оцінити ноутбук


Nazwin9

Рекомендовані повідомлення

Поки вагаюся чи продавати ноутбук, тому хочу почути ваші коментарі оцінки вартості. Acer Aspire 5750G / Mobile DualCore Intel Core i5-2430M, 2500 MHz (25 x 100) / 2 планки Kingston 99U5469-046.A00LF (4 Гб DDR3-1333 DDR3 SDRAM (максимально можливий обсяг пам'яті для ноутбука 8 Гб) / Intel(R) HD Graphics 3000 / NVIDIA GeForce GT 520M  (1 Гб) / особливість мого ноутбука - матриця IPS LG Philips LP156WHA-SLL1  [15.6" LCD], з такою матрицею ноутбук Aspire 5750G не знайдете / WDC WD5000BPVT-22HXZT3  (500 Гб, 5400 RPM, SATA-II) / MATSHITA DVD-RAM UJ8B0.

Матрицю замінював сам, щоб отримати правильні кольори і максимальні кути огляду. Постійно працюю з фотографіями, тому для мене це важливо. Акумулятор зношений на 72%, працював за ноутбуком як за стаціонарним комп'ютером, але замінити батарею не проблема. Зовнішній стан близький до ідеального. Якщо правильно оптимізувати програмне забезпечення, то ноутбук тягне програми для фото і відео (сам працюю у Photoshop, Lightroom, рідше використовую Premiere Pro). Оперативної пам'яті достатньо для задач середньої складності, матрицю можна калібрувати, тоді взагалі кольори будуть ідеальні) Також, якщо ще замість дисководу поставити SSD, то буде доволі продуктивна машина. Пропонуйте ціну, коментуйте)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка причина продажу? От дивись, ти доб'єш до 8gb ram + ssd і в тебе буде вже практично сучасна машина. Навіть майже про, на якій можна робити дуже багато чого. А хто криворукий тому і 16gb мало і постійно все висне і тормозить.

Прогрес фактично зупинився, а купляти нові ноути - курс сам знаєш.

В тебе процик класний, в мене теж другого покоління, але i3, і то хватає, думав поміняти на i5/7 а потім думаю - а ну його, ібо реально не треба. Друге покоління Sandy Bridge класне, а далі швидкість почала рости черепашими темпами.

Короче підсумовуючи думаю що воно того не варте.

 

Тим більше в тебе ddr3, взагалі краса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думав собі взяти ноутбук з процесором новішого покоління. я писав, що у мене 2 планки по 4 Гб, тобто вже є 8, це максимум, що може витримати материнська плата. все, що можу ще оновити, це поставити ssd. дякую за коментар

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...