Перейти до змісту

Реальна товщина мінвати

viktor02

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт! Маю мінвату Техноніколь TEPLOROLL 100 мм. Мала б бути при розмотуванні товщина відповідна.Але насправді товщина виявилась 80 мм.Це у всіх рулонних ватах так є? Я її мав використовувати для утеплення даху в дві товщини.Тобто,думав що дах буде утеплений товщиною 200 мм.Тепер виходить,що 160 мм.Не знаю,що робити. Прошу знаючих спеціалістів підказки.Наперед дякую.

Опубліковано

Передзвонив на Техноніколь.Дівчина внятно пояснити не змогла,але і не заперечувала. А може це у всіх рулонних ват? Все-таки щільність невисока,це ж не мат.

Опубліковано
On 03.09.2017 at 23:16, Dima4s сказано:

спецом поперся на чердак)

я місцями сам зжав до 17-18см.
 а так то http://prntscr.com/ggnkjm

Яка у Вас рулонна вата, пам'ятаєте?

Опубліковано
9 годин тому, viktor02 сказано:

А може це у всіх рулонних ват?

Впараінг некондиційного товару. Для Техноніколя це не рідкість. З 2000 кв.м рулонного покрівельного матеріалу відсотків 7-8 не зовсім кондиційний. Якось так.

Опубліковано
3 часа назад, veter сказал:

Впараінг некондиційного товару. Для Техноніколя це не рідкість. З 2000 кв.м рулонного покрівельного матеріалу відсотків 7-8 не зовсім кондиційний. Якось так.

воно й не дивно

більшість хоче подешевше і дивиться лише на цінник

а не на якість

Опубліковано
5 годин тому, kroha сказано:

воно й не дивно

більшість хоче подешевше і дивиться лише на цінник

а не на якість

Це було років 5 тому, і саме ціна була в пріоритеті, зате навчило з першого разу

• 2 тижня потому...
Опубліковано

У рулоні спресована була, ось і не дотягує до 10ти.

Собі виклав 30см на даху, поверх ще проклав товстого картону (упаковка від холодильника та ін.) і нібито все добре. На будинок 165 м2, утеплений, у холодний місяць витрачається на опалення приблизно 250-300 кубів газу. Багато чи мало?, сам незнаю.

Так що кашу маслом спортити неможна, більший шар вати, більше тепла... через дах витрачається до 25% тепла

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...