Перейти до змісту

Comedy Club Ua в Луцьку

biter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чув рекламу по радіо в маршрутці,

дійство повинно відбутися 19 травня в ”Промені” (спонсор тернопільський аквапарк "Лімпопо")

Можливо хтось має ще якусь інформацію?

Опубліковано

Камеді в промені? Дуже розумно... перетворили на концерт.

Глядачі на камеді повинні сидіти ща столиками... але ж наші завжди вс е передеруть та ще й неправильно, їм треба аби бабок побільше згебсти.

Краще вже дивитись по ящику, або вдома викачувати і не українське плоске фуфло а російський.

Опубліковано

Туман, при всій повазі, а чього укр. камеді фуфло? Якшо тобі не подобається це не означає що фуфло. З українського камеді мені подобаються виступи Дяді Жори, Дует ім. Чехова, Сергій Притула...Якраз ці товариші і будуть в промені...

Про місце проведення - дійсно, може і не найвдаліше, але з іншої сторони - вірогідність потрапити в Промінь набагато більша ніж наприклад в 21 століття, ціна на квиток в промені однозначно суттево відрізнялась би від ціни на квиток у тому ж, наприклад, 21 столітті...

Опубліковано
Туман, при всій повазі, а чього укр. камеді фуфло? Якшо тобі не подобається це не означає що фуфло. З українського камеді мені подобаються виступи Дяді Жори, Дует ім. Чехова, Сергій Притула...Якраз ці товариші і будуть в промені...

Я коли висловлююсь то не вважаю необхідним дописувати ІМХО, оскільки висловлююсь я то це і так вже є особиста думка.

Передивився всі випуски російського і українського камеді... для себе зробив висновки, що в україні все що придумують нове бракують за недостатком фінансування, а все що передирають у інших передирають бездарно, відповідно фінансування таких проектів закінчується дуже швидко.

Чехови дійсно класно виступають, зараз російські майже кожну програму їх запрошують.

Опубліковано

Була в Промені на КВН двох команд "Уездный город" і "95 квартал". Звісно з першихих рядів дивитись краще. Ціни і так не маленькі. Якщо зробили б у клубі, то було б ще дорожче. Згідна, що бабла накосять...

Опубліковано

Камеди - весьма прибыльный в плане финансов проект

поэтому вряд ли цены будут гуманными

я про соотношение цена/качество

проминь - качество на уровне 0

а цена для этого будет высокой.

Опубліковано
Камеди - весьма прибыльный в плане финансов проект

поэтому вряд ли цены будут гуманными

я про соотношение цена/качество

проминь - качество на уровне 0

а цена для этого будет высокой.

Я про це і кажу. Навіть пивка не принесуть...

Опубліковано

ну а тепер прикинули приблизну ціну в одному з луцьких клубів...Розумію Тумана - вся смакота відчується коли сидиш за століком, п*єш пивко, але хай вже буде промінь...В решті решт на пиво можна і потім сходити

Опубліковано
Билеты в диапазоне от 40 до 120 грн.

Да уж, гуманні ціни..

Якби в нормальній обстановці за столиком, то ладно, 50грн не жалко, а в Промені!!... Низашо даже 40 не дам, хіба шо на 1ряд.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...