HelloBoy Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 16:06 #1 Опубліковано 10 Серпня, 2017 в 16:06 Питання наступне є авто в якому стоїть штатна магнітола Blaupunkt cc20 замість неї хочу поставити Blaupunkt car 2003 f прикол в тому що ці дві магнітоли "сліпі" тобто заточені на штатний дисплей... тобто з підключенням колонок та живлення я розібрався... а ось з підключенням дисплея ні.. виходить як оці 5 проводів схрестити з роз"ємом ISO (який куди?)
HelloBoy Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 18:26 Автор #2 Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 18:26 Ніхто не підскаже з підключенням? Можливо хтось автоелектрика знає? Там роботи тому хто " шарить" 5 хв
flashmax Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 19:01 #3 Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 19:01 якщо дисплей сумісний с іншою магнітолою, то все робиться так: шукається распиновка на дисплей, та на магнітолу, і тоді з'єднуються однакові по сигналам провода або гляньте распиновку на старій магнітолі, і відповідно дізнаєтесь распиновку дисплея або чекайте спеца ...
HelloBoy Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 19:15 Автор #4 Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 19:15 Прикол в тому що розпіновку якби знаю, але в новій вона одними символами позначена. А на старій іншими.... Розпіновку тих 5 проводочків шукав,навіть ел схеми шукав але це ніц не дало..
HelloBoy Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 19:18 Автор #5 Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 19:18 Чорний якби на старій та на новій" TEl " позначений, зелей та білий дисплей сигнальні ( куда їх тикати хз) коричневий синій хз, но по моїм " предположеніям" то + та - куда той плюс і мінус тикати тоже хз.. Вгадувати методом тика дуже довго, багато проводів було би їх 3 то за пару годин можна було б вгадати...
flashmax Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 20:01 #6 Опубліковано 13 Серпня, 2017 в 20:01 36 хвилин тому, HelloBoy сказано: Чорний якби на старій та на новій" TEl " позначений, зелей та білий дисплей сигнальні ( куда їх тикати хз) коричневий синій хз, но по моїм " предположеніям" то + та - куда той плюс і мінус тикати тоже хз.. Вгадувати методом тика дуже довго, багато проводів було би їх 3 то за пару годин можна було б вгадати... не по кольорам дивіться я ж пишу: гляньте распиновку дисплею (шукайте таку ж "табличку" на старій магнітолі) і по сигналам зїднайте з новою магнітолою дайте фото таблички якщо є на старій маг. якщо сигнали різні, значить вони не сумісні залишайте стару магнітолу, і до неї купить щось на зразок фм модулятора
HelloBoy Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 10:33 Автор #7 Опубліковано 16 Серпня, 2017 в 10:33 з цієЇ магнітоли підключено було : Tele mute(чорний), СAN-L , CAN-H (білий та зелений); Ph+ , Ph- (коричневий та синій) як схрестити хз, в інеті більше ніц не викопав...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.