Перейти до змісту

Клуб "ЦДС" Складчик

Nazwin9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Да неплох, але інфопродукти там в основном рерайчений паблік (хоча всі інфопродукти такі і це не проблема складчика), але от скрипти, шаблони там можна за копійки придбати. В мене штук 50 було оплачених, потім закинув - в основному там трешняк продають.

Опубліковано
31 хвилин тому, seolutsk сказано:

Да неплох, але інфопродукти там в основном рерайчений паблік (хоча всі інфопродукти такі і це не проблема складчика), але от скрипти, шаблони там можна за копійки придбати. В мене штук 50 було оплачених, потім закинув - в основному там трешняк продають.

мені б зараз 50 оплачених) то зараз взагалі не юзаєте сайт? Просто там є круті складчини, але ховають під хайди 30+ оплачених складчин

Опубліковано

Кілька років тому - там було набагато цікавіше, а зараз - дуже багато дублів, та й старих матеріалів, які можна знайти в пабліку...

Опубліковано

Сьогодні шаблон купив один. 

Оплачено складчин: 33 / 43
Ну і в мене резервіст статус, бо одну складчину не оплатив (були проблеми з поштою) і не пришло повідомлення. Якщо оплатите мені вихід з резерву - то без доступа до аккаунта зможу за Вас замовляти.
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

хтось має профіль з 30+ оплачених тем і може його подарувати/продати (за невелику плату)?

• 10 місяців потому...
Опубліковано

треба допомога, щоб хтось зі свого вебмані (WMR) скинув гроші на вказані реквізити, а я заплачу вам грн на карту ПБ або мобільний, сума смішна - 47 рублів! Терміново, сьогодні!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...