Перейти до змісту

Сауни

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вирішив спитати, може хтось знає чи є в нас в Луцьку організації які займаються будівництвом саун, я цим питанням завтра займусь, але може на форумі хтось знає фірми, мож знакомі в кого є. Бажано шоб реквізити залишали, адресу телефончик. Дуже вдячний наперед.

Опубліковано
Вирішив спитати, може хтось знає чи є в нас в Луцьку організації які займаються будівництвом саун, я цим питанням завтра займусь, але може на форумі хтось знає фірми, мож знакомі в кого є. Бажано шоб реквізити залишали, адресу телефончик. Дуже вдячний наперед.

Фірма "Антон" здається таким займається. Знаходиться біля АВІАЗАВОДУ

Опубліковано

2 Chill : строїти батя літом хоче.

2 Seva : Вони по - моєму тільки дерев'яні будинки продають тобто готові сауни, по 60 тис грн за 10 м квардратних, а не оздоблюють. Хоча треба провірити інфу, зайду в середу до них в гості. Сусіди млін.

Опубліковано

О!!! Бачите люди на нашом форумі можна знайти всіх і все що потрібно :). Ну майже все. Мож скинь мені в приват де ви знаходитесь, а я вже в середу, десь заїду там все обговорим.

Опубліковано

О, я в себе ше не построїв, то батя все не як не може визначитися шо яким буде і де це має бути. А де тобі зробити в квартирі? чив мене на дачі участок виділити? :(

Опубліковано

В нас в Луцьку існує фірма яка продае вже готові деревяні сауни (приблизно 5000$) встановлення по м.Луцьку безкоштовне . Знаходиться в районі ківерцівської біля авіа бази МОТОР

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Я тут в Трускавці в непогану сауну ходив. Інфракрасна називається... Така-собі "кабінка" на двох, хе-хе :(

Але:

1. в обичній мені хвилин 20 нада чекать, щоб спотіти, а в тій -"вибиває" steam зразу... Температу вище 60 там перенести НЕРЕАЛЬНО.

2. потребляє всього кіловатт ("традиційна" -десь 15)

3. Коштує - щось біля 1500 грін, реально навіть в себе в підвалі таку поставити...

Опубліковано

Знаю я таку фішку, дето 2000 $, але я хочу класіку. А такі це шось не то мені так здається

Опубліковано

Снайт опиши мені те що ти уявляєш, невеличкий план з розмірами і я скажу скіко коштуватиме (бо я щось по прочитаному розумію що ти тільки саму кімнату сауну де камін стоїть хочеш, чи все під ключ). І можливо десь під кінець червня єслі в тебе будуть бабкі ми побистрому щось замутим, а все що -

останеться доробиш сам.

http://www.dorogi.lutsk.ua/contact.htm

8-050-3781521

я дам список що купити

скіко дерево

камін (я підкажу де)

сантехніку

плитку

бойлер (або підключим від газколонки в хаті)

мінвату

вагонку штучну (двпшту найкраще)

гіпсокартон

профіля

акріл

цемент см11 (церезіт)

замовим евродвері (це дешево і гарно)

АЛЕ повір саме дешево це інфрачервона сауна

все інше коштує БАГАЦЬКО!

АЛЕ у мене Є ідеЯ

буде класно тобі сподобається!

Опубліковано

Треба буде прикинути, бо там проект помінявся, тіпа мінвата,цемент,акрил, можу так достати може ше дешо, цікаво шо за ідея я точно все продумаю шо там до чого і позвоню

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...