Перейти до змісту

Сервісні номери київстару.


Sirgo

Рекомендовані повідомлення

Вирішив написати,  можливо когось вбереже від втрати коштів на  рахунку. При наборі номера 466 на київстар, випадково набрав з сімки водафон.  В голосовому меню, яке я очікував почути, почалась розмова російською мовою. Жіночий голос розказуваав щось про автомобілі. Не придав значення,  вирішив якась реклама, здивувало тільки що російською. На 40-50 секунді, озвучили вартість з'єднання та хвилини розмови. Як виявилось гаряна лінія підтримки автомобілістів.

 

Як наслідок, мінус 40 грн.з рахунку. 

 

Будьте уважні при наборі коротких номерів. Досить вдало підібрані як на мене, і чомусь здається що не випадкаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, торочать швидко що з'єднання коштує 50 грн. тільки встигай збивати помилково набраний номер. Як телефони кнопкові були то "набрати" можна було і в кишені

таким чином в Київстарі зареєстровані номера 111, 5555 як непогано платні. А на МТСі відповідно 466,466, 455 тощо..короч всі ті що застосовуються як довідкові в іншій мобільній мережі - спеціально щоб здерти немалі гроші з Вас коли помилково виберете СІМ картку при наборі номера наприклад. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора сам пересвідчився, в смарті дві картки - ватафон і лайф. Випадково відправив USSD на ватафон, а не на лайф, і добре - що прочитав смс, яка прийшла у відповідь. Підписало на якусь х*рню, але зразу відписався. Згадав цю тему, і стало цікаво... ще кілька запитів стандартних для лайфа - відправив на вату, скрізь - підписує на послуги з "прикольними" тарифами. Будьте обережні.

P.S. Я так думаю, що це не зовсім шахрайство, скоріше - маркетинг 90-го левела....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...