Перейти до змісту

раздел "Здоровье"

Shura

60 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Проголосував ЗА.

Правда справді краще підрозділ робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
В мене в знайомої місяці три тому був приступ болі в животі. З Кілька тижнів тому знову приступ. Вона ковтає ті самі ліки. Робиться ще гірше.

А людина була переконана, що знає, що робити. От і порадить хтось комусь полікуватися, і хтось "полікується".

Отож-бо, для того і треба такий розділ, щоб почути слушну пораду і не ковтати "все що не попадя".

А на рахунок правил-вони повинні бути дійсно СУВОРИМИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я против такого раздела!!!

ведь юзеры когда заболеют вместо того чтобы пойти к доктору нужным образом проконсультироваться....будут перечитывать форум..

люди будут просто напросто терять нужное и важное время...а со здоровьем медлить нельзя!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок здоров'я, то дійсно затягувати не можна. Вот вроді ж якщо є підозра на ВІЛ, то протягом 72 годин з моменту зараження можна залікуватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гы. может ты и метод знаешь? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От для таких суджень і треба цей розділ("эффективность профилактической антиретровирусной терапии после контакта с ВИЧ не установлена")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ж замість того, щоб взнати що ефективність мала потрібно якнайшвидше бігти заліковувати, а не питатися чи варто і яка ефективність. Ніякий форум не замінить живого лікаря або гарячу лінію живих лікарів, які відповідатимуть на різноманітні питання, навіть інтимного характеру без додаткового трьопа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучше не "тыкать",куда попало :) Это во-первых,а во-вторых-интересно как может возникнуть подозрение на ВИЧ?Такое чтоб за 72 часа вылечится.Чешется?Болит?Ноет?Бред.

Я могу тоже дать рецепт от ВИЧ.Если есть подозрение,то нужно лежа на полу,поднимать верхнюю часть туловища,не отрывая нижнюю.Делать в день 1000раз на протяжении 2-х месяцев.Не вылечит ВИЧ,так хоть пресс накачанный будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну по п'яні "тикнув" куди не треба, вот і підозра з'явилася

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну по п'яні "тикнув" куди не треба, вот і підозра з'явилася

тогда такому перцу сначала к наркологу или к психиатру ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с идеи поржал ;)

"при падении с крыши на протяжении 4 секунд до удара о землю можно позвонить нотариусу и отменить завещание"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ідея дійсно хороша. Допустим в людину можна буде в майбктньому інтегрувати мікрокомп'ютер і заповіт відмінено прямо таки перед смертю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не нада рахую. існує багато сайтів допомоги. А розділ "Надзвичайні події" я тоже рахую не таким уже і потрібним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не нада рахую. існує багато сайтів допомоги. А розділ "Надзвичайні події" я тоже рахую не таким уже і потрібним

Але ті сайти не дадуть тобі відповіді-до якого лікаря краще звернутись в Луцьку з такою-то проблемою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ті сайти не дадуть тобі відповіді-до якого лікаря краще звернутись в Луцьку з такою-то проблемою

Взагалі для "болєющих" я радив би подивитись ше раз фільм "Секрет", почитати Норбекова "Опит дурака или ключ к прозрению" та Джона Кеха "Подсознание может всё" - і не скуліти шо шось болить, бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

З.І. Я можу скинути книги або дати їхні адреси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

ІМХО, брєд....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, брєд....

"Кожен хоче бути переможцем, а чи кожен хоче потрудитись?" (с) Олімпійський плавець, 7-ми кратний володар золотої медалі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

от тільки не головою, а бажанням!

Є безліч випадків, коли людині, у якої дууже боліла голова давали звичайнісінький "кальція глюконат" (крейда) і казали, що це сильнодіюче знеболювальне - і о чудо! Головний біль проходив!!! "самовнушение" (не пам'ятаю, як воно українською).. а це власне і є бажання того, щоб головний біль пройшов..

Також випадок коли людині кажуть що будуть пекти шкіру щось розжареним металом, а самі в цей момент прикладають кубик льоду.... лід залишав ОПІК...

так що - ніякої маячні (брєду) тут немає..

курим тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

от тільки не головою, а бажанням!

Є безліч випадків, коли людині, у якої дууже боліла голова давали звичайнісінький "кальція глюконат" (крейда) і казали, що це сильнодіюче знеболювальне - і о чудо! Головний біль проходив!!! "самовнушение" (не пам'ятаю, як воно українською).. а це власне і є бажання того, щоб головний біль пройшов..

Також випадок коли людині кажуть що будуть пекти шкіру щось розжареним металом, а самі в цей момент прикладають кубик льоду.... лід залишав ОПІК...

так що - ніякої маячні (брєду) тут немає..

курим тут

Та.згоден,але це усунення наслідків,а не лікування причини.Тимчасовий ефект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадав історію з цього приводу :smile3:

" Я не хочу в туалет, я не хочу в туалет, я не хочу в туалет...

Я не всрався, я не всрався, я не всрався...."

Ну а якщо серйозно, тему ЗДОРОВЯ на борд! Там і поговоримо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі для "болєющих" я радив би подивитись ше раз фільм "Секрет", почитати Норбекова "Опит дурака или ключ к прозрению" та Джона Кеха "Подсознание может всё" - і не скуліти шо шось болить, бо головою себе можна вилікувати ще краще за будь-які ліки! Треба захотіти і візуалізувати бажане по пару хв в день! І буде ефект ОГО-ГО який!

З.І. Я можу скинути книги або дати їхні адреси

Цікавишся таким? є певні результати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавишся таким? є певні результати?

Я потренувався і все чудово виходить. Хош, скину книги на фтп, почитаєш і сам почнеш дивуватись, шо незнав таких простих речей, які так серйозно на життя впливають!

Я не відкриваю Америку чи винаходжу велосипед :)

З.І. Коли депутати нагло брешуть шо зарплату піднімуть, всі їм вірять! А коли я говорю елементарні речі - зустрічаю протест :)

"Чим грандіозніша брехня, тим охотніше народ в неї вірить" (с) Гітлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та.згоден,але це усунення наслідків,а не лікування причини.Тимчасовий ефект.

Якшо займатись собою то ефект буде раз і назавжди! Провірив на собі багато разів! я знаю шо це нелогічно, "світ і так повний парадоксів і незрозумілих речей" приблизно так каже Джон Кехо.

Якшо представляти собі хай даже Ферарі - то ти її отримаєш, тільки потрібен час і щоденні заняття :) Подробиці - в книзі "Підсвідомість може все!"

Kecho.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...