Перейти до змісту

Шукаю послугу шліфування бетону

Kiolan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю послугу шліфування бетонної підлоги  35-40 кв.м.  або оренду шліфмашини по бетону. Може хто знає..

Опубліковано

Ви хочете шліфувати вже застиглий бетон? Чи будете заливати і одразу  після того шліфувати.

Опубліковано

Вже застиглий

Свіжий і полірований побачив запізно. Якби раніше, то не не шукав би зараз шліфовку старого.

Цитата

Опубліковано

Я чому перепитую, бо вже застиглий реально полірнути тільки самовирівнювальною підлогою, вона ж стяжка-нівелір. Тонким шаром 1-3 мм.

Є ще такий вертальотік. Але він тільки для шліфування напівсухих та вологих стяжок. Для вас точно не підійде.

Опубліковано

Або ще є отакий круг для болгарки. чим більша болгарка і діаметр, тим рівніше буде поверхня і менше часу на то потратите. Але як уявлю скільки буде пилу стовбом, то самому тошно стає.

Опубліковано

Про вертольотик знаю, але не міг його знайти.  А застиглий бетон теж шліфують. Виходить така поверхня як на памятниках з мармурової крихти,  або в громадських приміщеннях часів СРСР, Так і  зараз роблять. Щоб  не було  пилу  є пилосос. І на болгарку і на шліфмашину.

Мені не треба розказувати чим і як зробити, а де взяти інструмент :)

• 1 рік потому...
Опубліковано
On 18.05.2017 at 19:02, Kiolan сказано:

Шукаю послугу шліфування бетонної підлоги  35-40 кв.м.  або оренду шліфмашини по бетону. Може хто знає..

On 18.05.2017 at 19:02, Kiolan сказано:

Доброго дня! Ми надаємо такі послуги по шліфуванню бетону (м. Луцьк, проспект Соборності 11 а, "Будинок Побуту" за ТЦ "Гостинець", 1-й поверх, Сервісний Центр DeWALT, (050)66-11-392, (099)040-74-04, (067)590-52-32, (094)90-90-790, (0332)29-97-90)!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...