Перейти до змісту

Порадьте автокомпресор (лодка+шини+матрац і т.д)

logarifm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт.

Умаявся на просторах інтернету. Читаю про ці компресори і щось не можу найти одне хороше, надійне і універсальне. 

Хочеться щоб і для шин підходив і лодку зміг накачати та матрац. Щось я глянув на переходніки ці і беруть сумління. В мене лодка барк.

Порадьте хто і чим?

Опубліковано
11 годин тому, logarifm сказано:

Хочеться щоб і для шин підходив і лодку зміг накачати та матрац

і рибку, і ... :)

Саме поняття АВТОкомпресор - знач розмір маленький (ну і від 12в, зрозуміло). А маленький пристрій може видавати або тиск, або продуктивність (кількість видуваємого повітря в секунду).

Для накачування шин потрібен, насамперед, тиск. Знач тут жертвують продуктивністю. А знач ним ти будеш довго накачувати свою лодку. Зате зможеш її лопнути ним :)

А для накачування о'бємних речей (лодок, матрасів) потрібна достатня продуктивність, щоб швидше вдути великий об'єм повітря; зате тиск не обов'язковий. Тому і існують і автокомпресори, і електронасоси. Кожен - для свого призначення.

Матраси (і не тільки) вже багато років я качаю звичайним китайським електронасосом

image.jpg.c80f59da89d7cbc0e9cee6dd4a3b4829.jpg

А автокомпресорів за своє автожиття "зносив я три": один совдепівський, один китай-цяцька (цей майже зразу здох), і один акумуляторный ("шурупокрутного" виконання).

Опубліковано

на просторах інету нарив ТИТАН-5 рашенський. Вот у нього є два режими високого тиску для шин і низького тиску для лодок і т.д.  А унас в Україні чи то я ід...т чи то лижі не їдуть.

тобто мені в ітозі потрібно купити два насоси. Один для лодки і один для шин. Круто!!! Коли їдеш на відпочинок машина і так загружена борешся за кожен см місця.

Опубліковано

На рахунок займання місця - в дорозі все-одно якщо не автокомпресор, то автонасос ручний чи ножний, але має бути. Тобто для накачування колес місце без мови займається.

А для елетронасосика - скільки ж там він місця займе :)

А от купівля автокоспресора для шин - це вже власна справа кожного. Автокомпресор - це не необхідність. Підкачати можна і ручним (ножним), а повністю розбортовану безкамерку ним все-одно не розіпреш.

Опубліковано

Глянув той ТИТАН - звичайний поршневий компресор. Я так розумію, що для накачування лодок низьким тиском вони просто замутили вмикання збільшення обертів моторчика, а для цього, певно, замутили хитру обмотку моторчика. А це - зменшення надійності. Зате в ціні, певно, буде дорожче, ніж окремі ті два різнотипні

Опубліковано

ножний лежить... я просто подумовую зайшов на сайт барк і вже придивився електронасос. 300 грн. і думаю ножний заміню на автоматичний як не як колеса в джипа не малечі є що по пухкати при необхідності.

Дякую. Буду думати...

Опубліковано

Тут навіть не в грошах справа. Походив по сайтам ціни просто різняця жахливо... Хочеться середнє головне надійна робота в будь-яку пору року. Я і зимою полюбляю на рибалку виїхати..

А консультанти із розетки вони ж дубові... 

Опубліковано
14 хвилин тому, logarifm сказано:

http://rozetka.com.ua/vitol_ka_t12191/p5879013/#tab=comments

щось народ не хвалить

в мене такий http://rozetka.com.ua/ua/vitol_ka-u12050/p1674642/

і в колег на роботі такі ж, в кого  5 років, в кого ж 3, 1 рік, я собі взяв на початку весни - разів 4 підкачував, поки задоволений

Опубліковано

Може Вам то допоможе ...В мене двохпоршневий насос по моєму називається  вітол купляв для автомобіля для машини все супер качає колеса на Ура швидко і дуже зручно, маю лодку барк 260 тоже захотів качати насосом зробив перехідник тобто взяв від насоса лодочного кінець який закручується в лодку і з другої сторони звичайний сосок від автошини залив боксіткої і є перехідник , але цей китайський компресор який є на малюнку зверху качає швидше ,просто потім тре ще докачати пару раз ножним бо балони він повністю не накачає!

Опубліковано
9 минут назад, Borka V сказал:

Може Вам то допоможе ...В мене двохпоршневий насос по моєму називається  вітол купляв для автомобіля для машини все супер качає колеса на Ура швидко і дуже зручно, маю лодку барк 260 тоже захотів качати насосом зробив перехідник тобто взяв від насоса лодочного кінець який закручується в лодку і з другої сторони звичайний сосок від автошини залив боксіткої і є перехідник , але цей китайський компресор який є на малюнку зверху качає швидше ,просто потім тре ще докачати пару раз ножним бо балони він повністю не накачає!

Тому що компресор той що вітол він високого тиску... Власне я писав про титан-5 він має два режима накачування. Високий і низький тиск.

Опубліковано

Купив собі ось такий, про китайські надто багато поганих відгуків. А в мене є підозра, що незалежно від мови на коробці, всі вони зроблені в Китаї. Мерседес хоча б контролює якість того, чим комплектує авто. Аналогічні є і для VAG. По ціні все практично те саме.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...