Перейти до змісту

«Укрпошта» провела ребрендинг

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Новий слоган компанії – «Головна пошта країни. Здатні дивувати»

Цитувати

«Ці дев’ять місяців ми працювали над змістом. Щоб посилки почали доходити швидше або взагалі почали ходити. Сьогодні ми починаємо змінювати не тільки зміст, а й форму. Я в перший день обіцяв, що «Укрпошта» почне посміхатися і ми працюємо над цим. Ми недавно дали порошок листонош за зниженими цінами, вони починають посміхатися. Уявляєте, ми ощасливили таким чином 36 тис. осіб», — заявив Смілянський, якого цитує ЦТС.

Що ж це за такий цікавий веселий порошок дали листоношам?

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
17 годин тому, Oli сказано:

@Basil  нова пошта  не осилить купівлі такого порошку

вони не купують, вони самі його труть :) "Ці дев’ять місяців ми працювали над змістом

Цитувати

Новий слоган компанії – «Головна пошта країни. Здатні дивувати»

Мене вони два тижні тому здивували - лист з району ДПЗ (ЛУЦЬКОГО ДПЗ), відправлений 13-го (на печатці пошти 14-те) прийшов на Львівську (теж в ЛУЦЬК) 29-го чи 30-го (точну дату на запам'ятав) - ото я був здивований! :) 

Опубліковано
2 хвилин тому, jack74 сказано:

Мене два тижні тому здивували - лист з ДПЗ (ЛУЦЬКОГО ДПЗ), відправлений 13-го (на печатці пошти 14-те) прийшов на Львівську (теж в ЛУЦЬК) 29-го чи 30-го (точну дату на запам'ятав) - ото я був здивований! :) 

так роутінг побудований,

так як з Луцька в Луцьк мало хто шле листи - лист по дефолту поїхав на Київ, з Києва на Луцьк

от і зайняло часу трохи

заради одного листа ніхто схему переробляти не буде,

логічно?

Опубліковано

ЛОГІЧНО?! І де ж тут логіка? :) За такою логікою взагалі весь рух всього в Україні мав би бути через Київ :)

А чому так сталось з листом в Укрпошті, то я в курсі про їхній дебільний "роутінг" :)  От тому вони, з такою розвиненою потужною мережею, будучи, по-суті, монополістом поза конкуренцією, виявились в такій глибокій клоаці. 

Опубліковано
13 хвилин тому, jack74 сказано:

ЛОГІЧНО?! І де ж тут логіка? :) За такою логікою взагалі весь рух всього в Україні мав би бути через Київ :)

не факт, все залежить від того де знаходяться поштові хаби

якби був великий поштовий трафік між Луцьком і Жмеринкою, "жмеринські" листи в Луцьку  відбиралибся і їхали б прямо туди, а не через Київ  

від мене, клієнта ДГ, до сусіда по сходовій клітці, клієнта КС, трафік може бігати через Франкфурт.

буде потреба - порвайдери зроблять точку обмін трафіком

все в гроші впирається

за 2 грн і одного клієнта це не варто робити

p.s. 20 грн і Нова Пошта доставить швидше

Опубліковано

мені якось зі Львова доставили за 1 день.  відправили в понеділок 12:03 забрав у вівторок(сайт показав що в 14:00 вже прибула посилка)

Опубліковано
19 хвилин тому, jack74 сказано:

:) Ото ти зрівняв - Укрпошту і інтернет :)

А ти в курсі, для чого придумали індекс?

принципи однакові, ніхто нічого нового не придумав,

просто ноги замінили на колеса, а колеса на пакети даних

індекс пришвидшує машину обробку (якщо він читабельно заповнений) це аж ніяк не впливає на схеми роутінгу

Опубліковано

нє-нє-нє, я не про форму написання індексу для можливості автоматичної обробки, я про саму суть індексу, зоновості... Він якраз для того і був придуманий, щоб лист не йшов "через Київ" (а в СССР через Москву мав йти за такою логікою?), а щоб він направлявся в потрібну зону/підзону на першому ж вузлі. Тобто мій лист з Луцька в Луцьк далі Луцького головпошампту (на Кривому Валі)  з Луцька й не мав вийти.

Опубліковано
1 хвилина тому, jack74 сказано:

нє-нє-нє, я не про форму написання індексу для можливості автоматичної обробки, я про саму суть індексу, зоновості... Він якраз для того і був придуманий, щоб лист не йшов "через Київ" (а в СССР через Москву мав йти за такою логікою?), а щоб він направлявся в потрібну зону/підзону на першому ж вузлі. Тобто мій лист з Луцька в Луцьк далі Луцького головпошампту на Кривому Валі далі з Луцька й не мав вийти.

нєа, не через Київ-Москву, а через хаби обміну, вони чисто випадково були в великих містах,

якби був великий трафік між Києвом і Мінськом - через Москву ніхто б не возив листи,

а заради 1го листа гнати машину прямо в  Мінськ?

індекси тут не до чого :(

гіпотетично, є на листі індекс, "автоматичний програмно апартний комплекс" розрізнав його у відділенні 43017 (Луцьк) як Жмеринка.

і що? відряджати машину на Жмеринку? ні, поїде він на 43001 в Луцьку, на 43001 розпізнався як Жмеринка, супер відправляти машину на Жмеринку?

ні, поїде він на Київ.....

і так далі

Опубліковано

яке "відряджати машину СПЕЦІАЛЬНО"?! Укрпоштовські машини регулярно їздять по відділеннях, а не лише при наявності посилок. Це Укрпошта, а не Делівері чи Інтайм. В укрпошті постійно щось привозиться-відвозиться (пенсії, лотереї, консерви/канцтовари, листи/посилки) і т.д. А для економії "трафіку" вони працюють не щоденно. Це я про віддалені пункти. А про всередині міста я взагалі мовчу, тут постійно хтось совається. Тому тут справа не в наявності "попиту на напрямок", а якраз в відсутності отієї "логіки", про яку ти починав. Індекс був придуманий не для вивчення "потрібності" чи "вигідності" "моста" (напрямку), а для пришвидшення доставки відправлення прямо адресату. Не через великі вузлові "хаби", як ти пишеш, а чере найближчі вузли мережі.  Але ж в нас як в нас - і зуби рвуть через ж..пу, тому й листи їздять через Київ.

Нічого, тепер вони нас ще більше "здивують" :) Листи поїдуть через Гамерику :)

ПиСи: дронами вони вже посилки доставляють ;) Це тоді, певно, якраз той порошок випробовували, що тепер його роздають і від якого поштарі посміхаються :_39:

Опубліковано

Jack74 на пройобі з одним своім листом вже похоронив діяльність укрпошти, то херня, що цей один лист в порівнянні з загальною кількістю кореспонденціі, яка пересилається, така собі пісчинка на пляжі)

Опубліковано
8 хвилин тому, jack74 сказано:

Індекс був придуманий не для вивчення "потрібності" чи "вигідності" "моста" (напрямку), а для пришвидшення доставки відправлення прямо адресату. Не через великі вузлові "хаби", як ти пишеш, а чере найближчі вузли мережі.

індекс, як і штрих-код  дуже допомагає при автоматичній (машинній) обробці  кореспонденції,

якщо маниш для обробки нема - все одно жіноча очима буде дивитися.

"вузли" це ж не кожне відділення, не факт що пошта з 43017 на 43016 піде напряму

Опубліковано
17 хвилин тому, jack74 сказано:

Але ж в нас як в нас - і зуби рвуть через ж..пу, тому й листи їздять через Київ.

Нічого, тепер вони нас ще більше "здивують" :) Листи поїдуть через Гамерику :)

керують люди без зеленого поняття - от так і є

якщо через Америку швидше і дешевше - нехай їдуть

Опубліковано
16 хвилин тому, rl72 сказано:

Jack74 на пройобі з одним своім листом вже похоронив діяльність укрпошти, то херня, що цей один лист в порівнянні з загальною кількістю кореспонденціі, яка пересилається, така собі пісчинка на пляжі)

в мене колись лист до Львова з Луцька йшов 1 місяць :(

вже втратили будь яку надію,

але як ми були раді коли він все ж таки дійшов.....

Опубліковано
6 годин тому, rl72 сказано:

Я похоронив??? Вони самі себе вже давно похоронили. Їхнє керівництво в Києві ще 20 років тому замість розвивати сервіс, понастворювали збоку своїх "приватних" аналогічних служб, а звичайну пошту хєрили як могли. (аналогічно Укртелеком) От і зара сидять ті дівчата на відділеннях, і здають "плани" з продажу консерв та мівіни (і це не жарт! Начальство сношає за невиконання продажів оцих "супутніх" і несупутніх товарів!)

Опубліковано

про Київ був жарт, просто твій лист банально десь завалявся, людський фактор.

нічого страшного, якщо треба прискорити та впевнитися, відправляй заказним чи з трек-номером (це коштує просто смішну суму).

а на рахунок логістики всіх поштових служб, @jack74 почитай тут. може дещо проясниш собі

Опубліковано

1. Тих "людських факторів" в Укрпошті!...  вона вся - суцільний "людський фактор".

2. Відправляв не я, а мені. Департамент соцполітики.

3. Сенс мені це читати? Я ж Укрпоштою не керую ;) Про "формули комівояжерів" вчити треба менеджмент Укрпошти, хоча сумніваюсь, що вони дослухаються... В них же все і так класно. ...а тепер, з порошком - взагалі! :_39:

Опубліковано
1. Тих "людських факторів" в Укрпошті!...  вона вся - суцільний "людський фактор".
2. Відправляв не я, а мені. Департамент соцполітики.
3. Сенс мені це читати? Я ж Укрпоштою не керую [emoji6] Про "формули комівояжерів" вчити треба менеджмент Укрпошти, хоча сумніваюсь, що вони дослухаються... В них же все і так класно. ...а тепер, з порошком - взагалі! :_39:

А з чого ти взяв, що то пошта в твоєму випадку винувата, а не департамент соцполітики?
Опубліковано
16 годин тому, jack74 сказано:

...лист з району ДПЗ (ЛУЦЬКОГО ДПЗ), відправлений 13-го (на печатці пошти 14-те) прийшов на Львівську (теж в ЛУЦЬК) 29-го чи 30-го (точну дату на запам'ятав)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Про що можна казати, якщо на УкрПошті досі неможливо розрахуватися карткою, це просто якісь динозаври... Видача посилки з оплатою - це комічний цирк з втратою надії, що щось...колись...зміниться... Але, то таке

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...